- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.781
Ayy cnm ya rabbim sna da tüm olanlarada bağşlasn inş olmayanlarda nsp etsn inş bnde 2 snedr istym gecn ay kuru incr ve fndk fstık yedim bu ay 6 gün gecti pko da var bnde 3 aylık bi tedavm vardı gecm ay sona erdi bayrm ve tatil nedenyle hastnye gdemedm lekelnme oldu ilk defa bkalım hayrlsı inş :)Selam kızlar. Evliliğimin 3.yılı,bende 2,5 yıl sonra hamile kaldım. Sebepsiz infertilite nedeni ile. bende sorun yoktu eşimde morfoloji 0 dı. Ama Allaha şükür aşılama yapılacağı ay hamile olduğumu öğrendim. Suan 28 haftalık hamileyim. Bende hiç çift çizgi görmeyeceğim diye her ay bi umutla gebelik testi yapardım ağlardım her ay ama mart ayında adet günümde yaptım bin şükür 2,5 sene sonra o muhteşem çizgiyi gördüm.. Allahım herkese nasip etsin inş...
ilk defe soğan kürü de denemiştim. O ay hamile kaldım Allahın izniyle... umudunuzu kaybetmeyin canlarım
ilk belirtim yumurtaya hassasiyetmoonlight21348048262 .!.:Kuzm
Kuzm sende lekelnmen oldu mu ?? Ne belirtiler var ??
tiksnme mi ? :)ilk belirtim yumurtaya hassasiyetsonra testleri yaptirdim suan asiri akinti ve agrim vardi agrim azaldi cok şükür
Kokusu bi tuhaf geliyoduT
tiksnme mi ? :)
Hmm anldm kuzm tskler yazdqn için şimdiden iiyi ve hayrlı bayramlar :*Kokusu bi tuhaf geliyodu
Anne adayları son adet tarihim 4 gün önceydi ve ben o gün kan testi yaptırdım sonuç 70 di . 2 gün sonra tekrarladım yani bugun 156 cikdi nasıl sizce degerlerm[/QUOTE
Cnm bn pek anlamıom ama galiba ii :)
Cnm kb yanlş oldu onlar sn naslsn hamişlk nasl gdio bnm 10 gün geckmem var teste ypmadm dün hafif kahverengi bi leke gördüm 4 5 gün öncde kırmzı leke gördm adet olckmişim gbi agrıyo her yerim ksa Zamnda test ypcm inş hiç böle olmamştm
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah adetin gecikdimi pekiCnm kb yanlş oldu onlar sn naslsn hamişlk nasl gdio bnm 10 gün geckmem var teste ypmadm dün hafif kahverengi bi leke gördüm 4 5 gün öncde kırmzı leke gördm adet olckmişim gbi agrıyo her yerim ksa Zamnda test ypcm inş hiç böle olmamştm
Bugun adet gunum kizlar adet oldum yarin ozel hastane acikmidir hormon testi yaparlarmi of cok kotu oldu hafta sonuna denk gelmesi doktorda yoktur
Bildirim gelmemiş bana hiç.. Telefonum bozuldu eski telefon da yavaş ve donuyor pek giremiyorum ama bildirimlere bakıyorum canım .@Pinkhouselife61 canımm konu sahibisin ama yoksun neler yapıyosun var mı bi haber
Test yapsana balımKzlar 6 gün geckmem var dün çk hafif lekenmem oldu ilk defa oluyo idrarmda da koyulaşma var bayrm tatili felan arya grck hastnye de qdemedim 2 snedir istyz inş vardır bu sefer bide belim ck agryo böle olan var mı acba ?!
Geçmiş olsun canımm sıkma canını inşallah halledilebilecek bişeydirBildirim gelmemiş bana hiç.. Telefonum bozuldu eski telefon da yavaş ve donuyor pek giremiyorum ama bildirimlere bakıyorum canım .
Bizim ailevi bir sorun oldu ailemin yanındayım . Hepinizden dua bekliyorum. Bebek için düşünürken başıma neler geldi hamdolsun. Allah o kv kp bildiği gibi yapsın. Hidayet versin,
Rabbim hayırlının en hayırlısını nasip etsin. Valla hallolsa mı hayır bozulsa mı şaştım... Rabb'ime bıraktım hepsini.. Bebek olmamasında da çok hayırlar varmış yeni anladım. HamdolsunGeçmiş olsun canımm sıkma canını inşallah halledilebilecek bişeydir
2veya3uncu gun demisti doktorum ama izinliymis bidahiki ay olucak hsgde bidahiki aya kaldi vardir bubdada bi hayir bu arada diyetisyene gidicemCanım 3. Gün de yapılıyor. Adet olduğun saate göre hesapla günübü
Kiyamam cnm allah yardimcin olsun onlarida bildigi gibi yapsinBildirim gelmemiş bana hiç.. Telefonum bozuldu eski telefon da yavaş ve donuyor pek giremiyorum ama bildirimlere bakıyorum canım .
Bizim ailevi bir sorun oldu ailemin yanındayım . Hepinizden dua bekliyorum. Bebek için düşünürken başıma neler geldi hamdolsun. Allah o kv kp bildiği gibi yapsın. Hidayet versin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?