- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.721
Rabbim hay ismiyle müsemma etsin hayırlı bir evlat nasip etsin inşaallah canım.. Bol bol salavat Çek.. Rabbim yüzünü güldürsünKizlar yarın saat 12 gibi asilamam yapılacak dualarınızı bekliyorum
Canım benim ya.. Telefon bozuk ya bu donup duruyor giresim gelmiyor ondan..Nasılsınız bu topic cok issiz kaldi @Pinkhouselife61 canim sen yazmayinca sık girmeyince benimde yazasim gelmiyor nerdesin canlandir topigi birtanem
Sag kasigimdaki durum devam ediyor canım dun ve bugün sarimsi uzayan akintim vardi bugunki testte negatif cikti ucuncuyu gecikmeye saklıyorum insaAllah bebisim gelmistir annesi bu ay bugün temizlik yaptm usuttm sanirim gaz sancim ve karin agrim vardi birde kasik agrim artti sirtm agridi yoruldum biraz öyle senden ne var yok nasil gidiyor umut var mi bu ay hsgnin ustune güzel bir haber alalim senden birtanemCanım benim ya.. Telefon bozuk ya bu donup duruyor giresim gelmiyor ondan..
İnşaallah ayın 2 si 3 ü gibi halledicem daha aktif olurum o zaman.. Rabbim inşaallah bu ay hayırla nasip etmiştir yavrularımızı.. Senin nasıl gidiyor varmı belirti?
Hayırlısı olsun kuzum ya sıkma canını.. Benimde bildiğin gibi işte durumlar.. Hayırlısı olsun diyorum başka bişey demiyorum artık. Bu zamana kadar iyiki olmamış valla şükrediyorum. Bundan sonrası Rabb'ime kalmış. Ne diyim..Sag kasigimdaki durum devam ediyor canım dun ve bugün sarimsi uzayan akintim vardi bugunki testte negatif cikti ucuncuyu gecikmeye saklıyorum insaAllah bebisim gelmistir annesi bu ay bugün temizlik yaptm usuttm sanirim gaz sancim ve karin agrim vardi birde kasik agrim artti sirtm agridi yoruldum biraz öyle senden ne var yok nasil gidiyor umut var mi bu ay hsgnin ustune güzel bir haber alalim senden birtanem
Sag kasigimdaki durum devam ediyor canım dun ve bugün sarimsi uzayan akintim vardi bugunki testte negatif cikti ucuncuyu gecikmeye saklıyorum insaAllah bebisim gelmistir annesi bu ay bugün temizlik yaptm usuttm sanirim gaz sancim ve karin agrim vardi birde kasik agrim artti sirtm agridi yoruldum biraz öyle senden ne var yok nasil gidiyor umut var mi bu ay hsgnin ustune güzel bir haber alalim senden birtanem
olabilirmi dersin canım persembe gelmisti o aksam iliski oldu degerlendirdm diyebilirm o zaman insaAllah tutar oyleysedeTatlım bnm gibi sende mi geç yumurtladin acaba o dediğin yumurtlama akıntısı na benziyor çünkü dün akşam ben de de gelmişti degerlendirdin mi o akıntı nin geldiği günleri ben degerlendiremedim
Öyle düşünme canim Rabbim evlat istegine kalbine koyduysa vardir bir hikmeti hayri sıkma canını birtanemHayırlısı olsun kuzum ya sıkma canını.. Benimde bildiğin gibi işte durumlar.. Hayırlısı olsun diyorum başka bişey demiyorum artık. Bu zamana kadar iyiki olmamış valla şükrediyorum. Bundan sonrası Rabb'ime kalmış. Ne diyim..
İnşaallah canım..Öyle düşünme canim Rabbim evlat istegine kalbine koyduysa vardir bir hikmeti hayri sıkma canını birtanem
olabilirmi dersin canım persembe gelmisti o aksam iliski oldu degerlendirdm diyebilirm o zaman insaAllah tutar oyleysede
gebelik olusunca nasil akinti oluyor cokta bilgim yok açıkçası canım ya bugunde cok yoruldm sag tarafim agriyor hala uc haftadir geçmedi catlamadida kistmi yapti anlamadimkiBende de uzayan sarımsı akıntı var bence olabilir
gebelik olusunca nasil akinti oluyor cokta bilgim yok açıkçası canım ya bugunde cok yoruldm sag tarafim agriyor hala uc haftadir geçmedi catlamadida kistmi yapti anlamadimki
sağlık olsun canim böylesi kismet demek ki hic sıkma canını olucaksa gelicekse gelir zaten her türlü kısmet olur sanaBilmiyorum ki canım hayırlısı neyse o olsun belki oluşmuştur sende gebelik bilmiyorum ki bnm bildiğim şuan kendimde yeni yumurtluyorum onu da degerlendiremiyorum
Rabbim nasip etmiştir inşaallah canım benimKizlar ben aşılamayi yaptırdım şuan karnım çok gergin ağrı var kasiklarimda inşallah sonucu güzel olur Rabbim isteyen hicbirkimsenin kucağını boş bırakmasın bu arada asilamaya sadece 300 lira verdim
Hiç bilmiyorum ki canım.. Daha önce hiç yaptırmadımSağolsun canım Allahrazi olsun karnım çok agriyo hareket edemiyorum sizce normalmigece uyku uyumadım sayılır agridan
Hayırla inşaallah canım yamalesef canımrabbim önümüzdeki günlerde hayırlı haberler vermek nasip etsın inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?