• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

bu ay baltarcincorekotu kürünu yaptim ve inofolic kullandim canım onun disinda birsey yapmadım kuruincir yedim birde nerdeyse hergün
Hayirlisi canim bende klomen kullandim yarin doktora gidecegim herhalde catlatma ignesi verecek 2 yumurtam oldu ikiside solda keske sagdada olsaydi nasip iste

Ewet canim özeldi antalyada vitale onun haricinde igelere rapor çıkardık 300 civarı tuttu
Bende asilama dusunuyorum ama igneler cok pahali bir oglum var rapor alamayiz cok zor maddi manevi birde yumurta takibi yaptiriyorumda e2 tahliliistiyor doktor her gitmemde yumurtanin catlamasina mi bakiyor yakin mi diye anlamadim yokda ticari amacli mi ozel hastane sonucta

Bende asilama dusunuyorum ama igneler cok pahali bir oglum var rapor alamayiz cok zor maddi manevi birde yumurta takibi yaptiriyorumda e2 tahliliistiyor doktor her gitmemde yumurtanin catlamasina mi bakiyor yakin mi diye anlamadim yokda ticari amacli mi ozel hastane sonucta
Ben 10 senelik evliyim bide ölü doğum ayrıca dış gebelik var belkide rapor cilarabilmemde bunun etkisi vardır ama sadece yumurta geliştirici ignelere rapor çıkarabildim onun haricinde farklı ıgnelerde verdi onlara cikaramadim

Benim durumum belli kizlar pco cikti esim sperm testi yaptirdi adet olunca gidip hormon testi yaptircam ozmn alicaz esimjn sonuclarinida ve adetten sonrada rahim filmi var bakalim ilk ayda normal yolla deniycem ikinci ayda sogan kurunu deniycem

:KK51:Slm kzlar naslsnız uzun zamndr gremiodum .. Özldm szi .. Ne var ne yok .. Dün hasta olmam lazmdı olmadm .. 3 gündr ck hastym geceleri siddetli sancyla uyanyrm .. İlk defa böle oldm test yapmycm 10 gün gecmiyene kadr :)..
insaAllah bebistendir canım güzel haberler alalim insaAllah senden burası @Pinkhouselife61 yokken duruldu o girmeyince bende yazmıyorum pek

Back
X