❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Hoşgeldin tatlın özelden de sana yazmıştım.. Korktuğum başıma geldi ve nilay hanım istifa etti... Çok üzüldüm yıkıldım resmen birsürü umutlarım vardı.. Testlerimizi yaptırdık eşimin 26 milyon çıktı.. Normal hücre %1 anormal hücre %99...... Kruger yöntemiyle sayım yapıldı raporun altına gebelik şansı %10 yazıyor.. Yıkıldım tekrar.. Yapacağım hiç bişey yok duadan başka ama yine de aktara koştum soğuk pres keçi boynuzu pekmezi aldım .. Keçi boynuzu aldım.. Fındık fıstık ceviz incir folik asit ne varsa dayadım adama.. İnşaallah ters etki yapmaz... Benim tüpler açık çıktı fsh estradiol lh falan hep iyi yani gebelik için sorun teşkil edecek bişey yokmuş elhamdülillah.. Ama kanser hastalarında olan bi iki değer yüksek çıktı onun takibini yaptıracağım.. Smear da 6 ay sonra bi tekrarla dedi Dr.. Bide inofolic istem Dr yazdı şimdi sabah akşam 2 şer tane içiyorum yumurtlama dönemime kadar içeyim dedim..
Senin desteğine ihtiyacım çok oluyor.. Ben bu yola önce Rabb'inin sonra senin sayende girdim.. Kendi başıma asla cesaret edemezdim .. Hep dua ediyorum sana Rabbim korusun bebişini seni.. Ama nolur böyle bizi bırakma yazmaya çalış..
Allah razı olsun.. Varlığın için

@Pinkhouselife61 canım ben dün kan verdim sonuç 361 çıktı.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda.

Canim Allah hayırlı uğurlu eylesin inşallah kucaklayip büyütmeyi mutlu bir yuvaya sahip olmanızda nasip eylesin inşallah.

Nasılsınız canlar ıyı mı herkes
suzansu naber canım nasıl gıdıyor

Sağ ol canim çok şükür bu günleri yaşatan Allah ' a. Sen nasılsın neler yaptın.

Ben bırakmam kı evelAllah ama seyden belkı canım ya asagıda takvım var falan uzmemek ıcın yazmıyorlardır hamıslerın oldugu topıclerde takılıyorlardır orda uzulucek yok nasılsa falan dıye

Ilk yazdiginda benim içimden geçenlere tercüman olmuşsun sağ ol.ben burdan başka topice yazmadım kuzum giremedim ne te ondan yoktum.hepinizi çok seviyorum.

suzansu kuZum sn nasLsn nereLerdesn
Çok şükür canim sen nasılsın neler yapıyorsun anlat.müzenin nasıl inşallah iyidir.

kızlar sperm yavaşlığı hamileliğe etkenmi bu sorunu yaşayıp sonra hamile kalan varmı

Canim hiç moralini bozma bu bajsetigin şey Allah in izniyle çok kolay anlatılacak bi durum keçi boynuzu ilk bi ay sabah akşam sonra sade akşamları portakal suyu ki benim eşim her akşam iki bardak içerdi .mutlaka dene evelallah şifa olur.

Canimmm filmi cekilmissin agrin olmamış çok şükür.temiz de çıkmış bin şükür Allah ' a.
Testlerin sonucunu almanya çok ama çok sevindim en azından şimdi ne yapman gerektiğini sorunu öğrendin ve buna göre yol izleyeceksin.
Sana söylenenler bana söylenenlerin aynısı .inofolik kedi likle kullanma kuzum eşinin spermleri ni düzelten kadar boşuna kendine hormon yükleme..

Bundan so rakı süreç çok ama çok önemli herşey once Allah in ol demesiyle sonrada senin göstereceğim çabaya bağlı sen elinden gelebilecek herşeyi sırasıyla güzelce yapacaksın Sonra Allah bilir diyeceksin kuzum.

Keciboynuzunu ilk bi ay sabah akşam eşine yedir şifa niyetine...

Portakal suyunu dolabında eksik etme her akşam bir iki bardak i cir......

Benim kullandığım folio folik asit sende benim gibi akşam kafanızı yastiga koyunca iyi geceler demeden bir tane i cir eşine ki bu en kolay vereceğim vitami olacak minicik hap 120 tane var içinde Allah i izniyle yarıya gelmeden fark edeceksin değişikliği .

Bir ay kadar bebek dusunmeden sadece eşini sperm kalitesini normaligini dna sini düzeltmek içi sadece buna odaklan kuzum..

Bir ay sonra her ilişkiden 3 dk kadar önce esin ayalarina soğuk su pres yapsın.
Dar ic çamaşırı pantul giymesin.
Sofradan yoğurt eksik etme canim ve bol yeşillik.

Ben inanıyorum bak gor bu lara dikkat et herşey çok değişecek.sperm kalitesi artırmak kadın hastalığını tedaviden çok daha kolay .sende ınan ve inatla bir gün bile aksatmadan bunları yaparak eşine destek ol .

Allah ciktigin bu yolda hem senin he, eşinin yardımcısı olsun içtiğiniz su bile şifa ol su kuzum..insallahhh..

Aminnnnnnnn

Kadina gelince bosa uzulme seni onla işin yokmuş bin şükür Allah ' a.
Sorun spermlerde duzelseler zaten Allah ında izniyle olur .
Şimdi ozel e baktım birtanem sen 4 günlük vermissin dogrumuyum. ....?
Bugüne göre çok az kuzum aynı benim herifin gibi bak ben sana onların resmini atiyimda gor .

Sen var ya keçiboynuzu ve mutlaka portakal suyu ile folio kullan bak gor evelallah neler olucak kız 7 sene olmayan bebek Allah ında izniyle 4 ayda iki kere ben geldim dedi.

Şimdi kolları sıva ise koyulma vaktiiii

Buda keçiboynuzu ve folio kullandık sonra ki benim eşimin morfoloji sorunu seninkinden büyüktü kuzum..

%18 den % 53 e çıkan ileri hızlı masallah çok iyi bi artış doktor şaşırmıştı siz ne kullandi ni demisti ahahahahah

Aaa bide gebe kaldığım ay yaptiracaktim yani bu testten 2 ay sonra ama nasip etme çok şükür Allah kim bilir ne kadar olmuştur.

Eklentiler

• 14714324285081971866387.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 24
suzansu Allah razı olsun tatlım benim gerçekten sorunlarımız çok benziyor maşaallah süphanallah çok iyi ilerleme kaydetmiş eşin.. Geçen testi özel bi yerde yaptırdın bidahaki için bezmialemden randevu almayı düşünüyorum.. Bide orası baksın bakalım.. Arkadaşlardan biri keçiboynuzu fsh yüksekse daha da yükseltir sperm üretimini azaltır dedi tahlil yaptırmadan yedirme eşine dedi.. Ama bırakmak istemiyorum eşimi zaten zor ikna ettim oda çok üzüldü maf oldu zaten..bu gün de üroloji den randevu almıştım işi çıktı gidemedik Pazartesi'ye kaldı yedirmeye çalışıyorum bunları işte bakalım ne olacak sonuç inşaallah iyi çıkar.. Mordoloji bozukluğuyla tüp bebek bile olmuyormuş sanırım.. Allahım inşaallah bu ay yüzümüzü güldürür tüm bekleyen kardeşlerimin de benim de...
Öyle işte hayatım o kadr kürler yaptım kendime meğer spermlerimzde varmış sorun.. Allahım vermeye kadir elbet ondan istiyoruz bekliyoruz insaallah yüzümüzü güldürür Rabbim.. Duanı eksik etme nolur.. Rabbim seninde yar ve yardımcın olsun mide bulantısı çok zor... Elhamdülillah sonu selamet olcak inşaallah

Sağ ol canim Allah razı olusun her zaman kalbimde dilimdesiniz her şükür ettiğimde bekleyenlerden nasip et Allah im diyorum.

Çok şükür Allah ' a evet bize de mucize olur Yas da ilerde beklemeden tüp bebek dediler. Ama ben eşime dedim derdi veren Allah çok şükür dermaninida verir.

Vallahi o arkadaşı sallamış sanki ben kullanip hele ki hareket ve morfoloji için kullanipda ise yaramadı diyen birine rastlmadim evelallah.

Sen folio da aldi mi morfoloji için .Portakal suyu artık bi tablo yap dolabın üstüne as hergün çizik at icmedigi her pekmez için ceza kes eşine ben oy buna vurmustum işi hem eglensin benle inatlasmasin die.

Çok zor kuzum bi erkek için bu haberi almak dünyaları yıkılıyor ama sen azimli olduğunu bu rahatsızlığın artık çok yaygınlaştığını ve çok şükür kısa surede de geçip gittiğini anlat ben eşime spermleri normal ama yapısı da sorun var demiştim mahsus üzülmesin die.

Ya kuzum inanç var Ya o inanç iste herşey orda o keçiboynuzu pekmezi mucize EVELALLAH.
Birakma icirceksin istiyorsan düzelsin bi gün bile aksattirma o pekmezi içmeyi unuttuğu günler kavga etgimi bilirim ben ahahahha sende boyle gülüp gececeksin inşallah bu günlerin aklına gelince.
Sen hiç bi ilaç içme canim bi ay eşine takviye yap sonrada benim yaptığımı yaparsın sanada şifa olur belki.
Yumurtlama için oooö hem esin takviye alçak hem sen kız ucuz dogurursun sen ahahahahahaa.insallahhhhhh

Seni çok seviyorum kendim için ne istediyse istiyorsam Allah sana 2 katını versin inşallah B itanem.

@Pinkhouselife61 Princess91
Ucumuz takvimlerimiz kalicakmis gibi hissediyorum bende umutlym insaAllah nasip olur bu ay

suzansu Canım sana birsey sorucam benim yumurtalama günüm gecti ama sag kasikta gerilmem var hala birseyler yapinca ayakta durmada falan oluyor ve sulu akintim gelmis bugn kulodumda vardi islaklik pecetyle silincede uzayan sekildeydi hamilelik olunca olur mu ki öyle ya acaba Ve önceleri hic böyle olmadi kasigimda sadece yumurtalama zamani olur gecerdi acaba kürün etkisi mi anlamadım adetim bittikten 1-2 sonra bir basladi halada var sag taraftaki gerilme batma

Valla yumurtlama akıntısı gibi duruyo ama anlamadım sen yine işi şansa bırakma değerlendir inşallah bu ay olacak allahım nasip eder hayırlısı ile inşallah

Valla yumurtlama akıntısı gibi duruyo ama anlamadım sen yine işi şansa bırakma değerlendir inşallah bu ay olacak allahım nasip eder hayırlısı ile inşallah
Dün olmustu canım ilişki olmadi yarinda denerim ama esim yanasirmi bilmem yoruluyor uyuyakaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…