- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.581
Selam canlar.
Bird a neler olmuş hey masallahhh herkes hamilemi yaâ bu gercek mi Allah im.
Ben uzun zaman dir siteye girmiyorum canlar.zaten girmeden öncede karar almıştım sadece bu topice yazi cam başka yerde yerde olmayacak burdaki kızları çok seviyorum hepsi etmiş kalpli ve benim yolculugumun başından beri benimle birlikteler diye düşünüyordum.
Ama bu son bi hafta mide bulantısı ve kusmalar beni eritti hal böyle olunca bi hafta felan girme ne te anneme gidelim sen evde tek kalma dedi anneme gittik.
Ordan giremedim bu yüzden aranızda olamadım.
Bi kac arkadaşım yazmış takvim için belki bizi üzmek istememisler onda yazmiyorlardir diye .yemin edirim her yazdigimda aklıma geliyor yazmasammi diyorum ama bu seferde yanlış anlaşılıyor dun.
Hatta ilk 3 hafta rahat yaziyim diye takvim koymadım hatırlarsınız .neyse hepinizi çok özledim anlatın tek tek nasıl oldu neler yaptınız lütfen.
@Pinkhouselife61 canım ben dün kan verdim sonuç 361 çıktı.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda.
Ben bırakmam kı evelAllah ama seyden belkı canım ya asagıda takvım var falan uzmemek ıcın yazmıyorlardır hamıslerın oldugu topıclerde takılıyorlardır orda uzulucek yok nasılsa falan dıye
Çok şükür canim sen nasılsın neler yapıyorsun anlat.müzenin nasıl inşallah iyidir.suzansu kuZum sn nasLsn nereLerdesn
kızlar sperm yavaşlığı hamileliğe etkenmi bu sorunu yaşayıp sonra hamile kalan varmı
Hoşgeldin tatlın özelden de sana yazmıştım.. Korktuğum başıma geldi ve nilay hanım istifa etti... Çok üzüldüm yıkıldım resmen birsürü umutlarım vardı.. Testlerimizi yaptırdık eşimin 26 milyon çıktı.. Normal hücre %1 anormal hücre %99...... Kruger yöntemiyle sayım yapıldı raporun altına gebelik şansı %10 yazıyor.. Yıkıldım tekrar.. Yapacağım hiç bişey yok duadan başka ama yine de aktara koştum soğuk pres keçi boynuzu pekmezi aldım .. Keçi boynuzu aldım.. Fındık fıstık ceviz incir folik asit ne varsa dayadım adama.. İnşaallah ters etki yapmaz... Benim tüpler açık çıktı fsh estradiol lh falan hep iyi yani gebelik için sorun teşkil edecek bişey yokmuş elhamdülillah.. Ama kanser hastalarında olan bi iki değer yüksek çıktı onun takibini yaptıracağım.. Smear da 6 ay sonra bi tekrarla dedi Dr.. Bide inofolic istem Dr yazdı şimdi sabah akşam 2 şer tane içiyorum yumurtlama dönemime kadar içeyim dedim..
Senin desteğine ihtiyacım çok oluyor.. Ben bu yola önce Rabb'inin sonra senin sayende girdim.. Kendi başıma asla cesaret edemezdim .. Hep dua ediyorum sana Rabbim korusun bebişini seni.. Ama nolur böyle bizi bırakma yazmaya çalış..
Allah razı olsun.. Varlığın için
Bende seni seviyorum kuzum .. İnşaallah hamile oluruz bu aydan itibaren ya... O kadar çok heyecanlıyım ki bu ay olacak ikimizin de sanki ya...
Seninde olacak kuzummmm :-* Rabbim hepimizi müjdeleyecek bu ay ☺ ümitsizlik yokkkkYaa ben ben benim olmayacak mı
@Pinkhouselife61Princess91
Ucumuz takvimlerimiz kalicakmis gibi hissediyorum bende umutlym insaAllah nasip olur bu ay
suzansu Canım sana birsey sorucam benim yumurtalama günüm gecti ama sag kasikta gerilmem var hala birseyler yapinca ayakta durmada falan oluyor ve sulu akintim gelmis bugn kulodumda vardi islaklik pecetyle silincede uzayan sekildeydi hamilelik olunca olur mu ki öyle ya acaba Ve önceleri hic böyle olmadi kasigimda sadece yumurtalama zamani olur gecerdi acaba kürün etkisi mi anlamadım adetim bittikten 1-2 sonra bir basladi halada var sag taraftaki gerilme batma
Dün olmustu canım ilişki olmadi yarinda denerim ama esim yanasirmi bilmem yoruluyor uyuyakaliyorValla yumurtlama akıntısı gibi duruyo ama anlamadım sen yine işi şansa bırakma değerlendir inşallah bu ay olacak allahım nasip eder hayırlısı ile inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?