- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.561
kızlar sperm yavaşlığı hamileliğe etkenmi bu sorunu yaşayıp sonra hamile kalan varmı
Ama niye çıkmadı takvimim
Duygulandım yemin ediyorum gözlerim doldu Allahım biz aciziz nolur nasip et fazlınla ikram et biz acizleri koru yarabbim..
İnşaallah gerçekten hamiş kalırız da şu takvimi de kaldırmayız.. ❤❤❤
İnşaallah kuzum ya nolur dualarınızı eksik etmeyelim birbirimizden..Allahım takvimlerimizi daim etsin inşallah umarım 9 ay hiç kalkmaz bu takvim kocana fındık fıstık yedir ilişkiden 2 saat önce Türk kahvesi içir sen içme keçi boynuzu pekmezi yedir kendin arı sütü polen karışımı falan ye hayırlısı olur inşallah
@Pinkhouselife61Princess91
Simdi olur canlar çünkü cok akilli ben 2017 yerine 2016 yazmışım yazma heyecanıyla farketmedim bile o zaman
Cok güzel bir rüyayla uyandım canlar uyanininca bile mutluydm agladim o derece güzeldi Allahim gerçek olsun lütfen
Rabbim yüzünü güldürsün canım kardeşim.. Nolur kendini üzme bende üzülüyorum buradan.. İnşaallah bu ay BİZİM AYIMIZ OLACAK EVELALLAH❤@Pinkhouselife61Princess91
Simdi olur canlar çünkü cok akilli ben 2017 yerine 2016 yazmışım yazma heyecanıyla farketmedim bile o zaman
Cok güzel bir rüyayla uyandım canlar uyanininca bile mutluydm agladim o derece güzeldi Allahim gerçek olsun lütfen
Başla hiç kimse yok baksanıza .. Adet olan hamiş olan topiği terketti
Bende öyle düşünmeye çalışıyorumBelki de bizi üzmemek için yazmıyor olabilirler kendi adıma ilk hamileligimde bnm de yazasım gelmemişti çünkü çık büyük bi istek içinde oluyoruz tabi ki sevinclerine ortagiz ama işte bi yerde bizde de olsun istiyoruz hamile kalınca hormonlar değişik calisiyo :)
@Pinkhouselife61Princess91
Biz bize yeteriz canlar aynen şükür gorucez bu ay güzel haberleri alicaz Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?