• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

:KK200:
NİCKNAME - BAT

:KK200::KK46::KK200:
  1. ✔️ @Aslanparcasi _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ lale_cik lale_cik ____________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ duyguserhat duyguserhat _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ A Ask sana benzer ______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ L Laydrosa ___________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  8. ✔️ Petunyasemen Petunyasemen _______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  9. ✔️ suzansu suzansu ____________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  10. ✔️ @_Dusler_Akedemisi_ ___:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  11. ✔️ Kilim ve tohum Kilim ve tohum ________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  12. ✔️ ada_aras ada_aras ____________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  13. ✔️ Jassgiller Jassgiller ________❤️❤️❤️11 ağustos:KK49:
  14. ✔️ M Mavisareg ________❤️❤️❤️17 ağustos:KK49:
  15. ✔️ masal2994 masal2994 _______❤️❤️❤️19 Ağustos:KK49:
  16. ✔️ baldudakk baldudakk ________❤️❤️❤️21 ağustos:KK49:
  17. ✔️ S Sunflower88 ______❤️❤️❤️23 ağustos:KK49:
  18. ✔️ @nisandeniz _______❤️❤️❤️25 ağustos:KK49:
  19. ✔️ @ahucansu28 _______❤️❤️❤️28 ağustos:KK49:
  20. ✔️ S selifor _____ _❤️❤️❤️30 ağustos:KK49:
  21. ✔️ Emineeemm Emineeemm _______❤️❤️❤️1 eylül:KK49:
  22. ✔️ Kuzum ask Kuzum ask ________❤️❤️❤️1 eylül :KK49:
  23. ✔️ Melek9000 Melek9000 ________❤️❤️❤️2 eylül :KK49:
  24. ✔️ aaynaa aaynaa ____________❤️❤️❤️3 eylül :KK49:
  25. ✔️ @Pinkhouselife61 ______❤️❤️❤️4 eylül :KK49:
  26. ✔️ Princess91 Princess91 __________❤️❤️❤️5 eylül:KK49:
  27. ✔️ moonlight2135 moonlight2135 _______❤️❤️❤️5 eylül:KK6:
  28. ✔️ SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri _______ ❤️❤️❤️13 eylül:KK49:
  29. ✔️ Zilan92 Zilan92 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  30. ✔️ @sidree ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  31. ✔️ @Duam23 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  32. ✔️ adyas adyas ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  33. ✔️ htc_tfk htc_tfk __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  34. ✔️ Bihter34 Bihter34 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  35. ✔️ Enise54 Enise54 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  36. ✔️ D dl3434 __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  37. ✔️ M Mlgm55 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  38. ✔️ K Knptr ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  39. ✔️ Z zeplin88 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  40. ✔️ bahar1989 bahar1989 ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  41. ✔️ askininaskisi askininaskisi ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  42. ✔️ -Lidya- -Lidya- __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:

:KK200:
NİCKNAME - BAT
:KK200::KK46::KK200:
  1. ✔️ @Aslanparcasi _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ lale_cik lale_cik ____________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ duyguserhat duyguserhat _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ A Ask sana benzer ______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ L Laydrosa ___________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  8. ✔️ Petunyasemen Petunyasemen _______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  9. ✔️ suzansu suzansu ____________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  10. ✔️ @_Dusler_Akedemisi_ ___:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  11. ✔️ Kilim ve tohum Kilim ve tohum ________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  12. ✔️ ada_aras ada_aras ____________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  13. ✔️ Jassgiller Jassgiller ________❤️❤️❤️11 ağustos:KK49:
  14. ✔️ M Mavisareg ________❤️❤️❤️17 ağustos:KK49:
  15. ✔️ masal2994 masal2994 _______❤️❤️❤️19 Ağustos:KK49:
  16. ✔️ baldudakk baldudakk ________❤️❤️❤️21 ağustos:KK49:
  17. ✔️ S Sunflower88 ______❤️❤️❤️23 ağustos:KK49:
  18. ✔️ @nisandeniz _______❤️❤️❤️25 ağustos:KK49:
  19. ✔️ @ahucansu28 _______❤️❤️❤️28 ağustos:KK49:
  20. ✔️ S selifor _____ _❤️❤️❤️30 ağustos:KK49:
  21. ✔️ Emineeemm Emineeemm _______❤️❤️❤️1 eylül:KK49:
  22. ✔️ Kuzum ask Kuzum ask ________❤️❤️❤️1 eylül :KK49:
  23. ✔️ Melek9000 Melek9000 ________❤️❤️❤️2 eylül :KK49:
  24. ✔️ aaynaa aaynaa ____________❤️❤️❤️3 eylül :KK49:
  25. ✔️ @Pinkhouselife61 ______❤️❤️❤️4 eylül :KK49:
  26. ✔️ Princess91 Princess91 __________❤️❤️❤️5 eylül:KK49:
  27. ✔️ moonlight2135 moonlight2135 _______❤️❤️❤️5 eylül:KK6:
  28. ✔️ SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri _______ ❤️❤️❤️13 eylül:KK49:
  29. ✔️ Zilan92 Zilan92 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  30. ✔️ @sidree ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  31. ✔️ @Duam23 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  32. ✔️ adyas adyas ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  33. ✔️ htc_tfk htc_tfk __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  34. ✔️ Bihter34 Bihter34 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  35. ✔️ Enise54 Enise54 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  36. ✔️ D dl3434 __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  37. ✔️ M Mlgm55 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  38. ✔️ K Knptr ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  39. ✔️ Z zeplin88 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  40. ✔️ bahar1989 bahar1989 ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  41. ✔️ askininaskisi askininaskisi ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  42. ✔️ -Lidya- -Lidya- __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:

@Pinkhouselife61 Princess91 Princess91
Ucumuz takvimlerimiz kalicakmis gibi hissediyorum bende umutlym insaAllah nasip olur bu ay:KK68:

suzansu suzansu Canım sana birsey sorucam benim yumurtalama günüm gecti ama sag kasikta gerilmem var hala birseyler yapinca ayakta durmada falan oluyor ve sulu akintim gelmis bugn kulodumda vardi islaklik pecetyle silincede uzayan sekildeydi hamilelik olunca olur mu ki öyle ya acaba Ve önceleri hic böyle olmadi kasigimda sadece yumurtalama zamani olur gecerdi acaba kürün etkisi mi anlamadım adetim bittikten 1-2 sonra bir basladi halada var sag taraftaki gerilme batma:KK64:

Canim uzayan akıntı gördüğünde hisetiginde mutlaka o günü akşamını yada sabahını degerlendir sakin eş geçme...
Mesela bu akşam suslen puslsen senin herifde sasirsin ozaman uyuyamaz...

Insallah Allah hayırlara çıkarsın evladını nişanesi olsun bu gece kuzum..

Pink kuzum sen ne yaptın buzdolabının üstüne bi tablo hazirladinmi basladi mi sıkı yönetime.

suzansu suzansu tatlım başladım valla adam pekmez kuscak artık :-) ibrahim Saracoğlu'na mail attım 500 tl ye infertilite seti önermişler bana.. Alamam şimdi zaten de bilmeden kan sonuçlarımı falan işe yaramayacağını düşünüyorum.. Bu gece rüyamda test yapıyoruz kopkoyu ikinci çizgi çıkıyor o kadar çok seviniyorum ki rüyamda anlatamam ama gerçek sandım ben bi uyandım ki rüya :( o kadar çok üzüldüm ki anlatamam.... İnşaallah bu ay hamile kalmışımdır onu görmüşümdür.. Yarına randevu aldım ürolağa eşim görünecek bakalım ne der..
Hemen başlayalım istiyorum ..

Ruyan hayırlara vesile olsun inşallah canım benim .o sitedeki zimbirtiyi alma tuzak .
Urolog muayenesini bi ol bakalım ne olacak kuzum büyük ihtimal eşine bize verdiği gibi vitamin verecek .
Pekmezi çok zorlama yazık bi kasik sabah bi kasik akşam yesin şimdilik de 1 ay sonra sadece akşamları yiceksin şifa niyetine de .

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.Üryan içinde uzulme RUYAMIN SERRINDEN SANA SIGINIRI ALLAH IM DE AKLINA GELDIKCE inşallah hayırlara çıksın .

Ruyan hayırlara vesile olsun inşallah canım benim .o sitedeki zimbirtiyi alma tuzak .
Urolog muayenesini bi ol bakalım ne olacak kuzum büyük ihtimal eşine bize verdiği gibi vitamin verecek .
Pekmezi çok zorlama yazık bi kasik sabah bi kasik akşam yesin şimdilik de 1 ay sonra sadece akşamları yiceksin şifa niyetine de .

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.Üryan içinde uzulme RUYAMIN SERRINDEN SANA SIGINIRI ALLAH IM DE AKLINA GELDIKCE inşallah hayırlara çıksın .
Dedim kuzum.. Bakalım de dicek... Yarın da en yoğun gün iş olarak ama napaym mecbur aldım ... İçsin canım ya ben soğan suları havuç suları içerken iyiydî :-) pekmezde ne var misssss gibi tadı :-)
Bu ay beklemiyorum zaten 70 günde bi yenileniyormuş spermler.. Rabbim yüzümüzü güldürür inşaallah ❤❤❤

Dedim kuzum.. Bakalım de dicek... Yarın da en yoğun gün iş olarak ama napaym mecbur aldım ... İçsin canım ya ben soğan suları havuç suları içerken iyiydî :-) pekmezde ne var misssss gibi tadı :-)
Bu ay beklemiyorum zaten 70 günde bi yenileniyormuş spermler.. Rabbim yüzümüzü güldürür inşaallah ❤❤❤

Kız bende hep öyle dedim icirdim soğan suyu kaynattim al bunu ic dedim ogurdu ya gordu mu dedim muayeneye gidiyorum aramıza buramiza kameralar dedim senin yaptığın bi bu bari bunu düzgün yap dedim büyük bi kavgaydi ahahahahahaa 70 gun hikaye bak sana sukadarini diyim söylemesi ayıp sperm deki degisik li gözle baktığında bile fark edeceksin 20 30 gun sonra .

Kız bende hep öyle dedim icirdim soğan suyu kaynattim al bunu ic dedim ogurdu ya gordu mu dedim muayeneye gidiyorum aramıza buramiza kameralar dedim senin yaptığın bi bu bari bunu düzgün yap dedim büyük bi kavgaydi ahahahahahaa 70 gun hikaye bak sana sukadarini diyim söylemesi ayıp sperm deki degisik li gözle baktığında bile fark edeceksin 20 30 gun sonra .
Aynen tatlım ya bende öyle diyorum nerelerimi açıyorum ben her gitmemde falan diyorum :-) :-) aahhaahaah
Pekmez kız mis gibi tadı ona verirken bende içiyorum bi kaşık bana da iyi gelir dimi? Bide benim hormonlarda falan bişey çıkmadı elhamdülillah ben ada çayı falan içmiyorum yani.. Tüp açık dedi Dr o yüzden süt-maydanoz Buharı falan da yapmadım.. Sence bişey yapiyim mi ben?
Yakı falan yapıştırsam mı?

Senin yaptiklarini yapmistim ben hep iki hamile kaldigim ayda .mesela o icerken banada ver diyip pekmekden bende ictim hep .gun icinde bir yada iki bardak sekersiz adacayi ictim incir hergun kurusundan 2 tanecik yedim bi sati yoktu masaya tabaga koydum aklima gelince hop bitane sifa olsun insallah diyip mideye indirdim .baskada bisi yapma zaten hamd olsun Allah a kendine yukl2ncek bisi yok.Allah in sifali nimetleri hem sana hem esine sifa olcak i sallah sana bi ay so ra benim karisimdanda yapariz ozaman bomba ahahahahha

Senin yaptiklarini yapmistim ben hep iki hamile kaldigim ayda .mesela o icerken banada ver diyip pekmekden bende ictim hep .gun icinde bir yada iki bardak sekersiz adacayi ictim incir hergun kurusundan 2 tanecik yedim bi sati yoktu masaya tabaga koydum aklima gelince hop bitane sifa olsun insallah diyip mideye indirdim .baskada bisi yapma zaten hamd olsun Allah a kendine yukl2ncek bisi yok.Allah in sifali nimetleri hem sana hem esine sifa olcak i sallah sana bi ay so ra benim karisimdanda yapariz ozaman bomba ahahahahha
Ay hadi inşaallah canım yaaaa..... Yaş incir yedim baya ben bi kilo yiyorum bi haftada yine senin yediğin kadara geliyor heralde :-) o daha da şifa olur heralde yaş ya ondan :-) havuç yiyorum yeşilçay içiyorum madem adaçayı da içeyim :-) şu günler yumurtlama zamanlarım bakalım Rabbim ol der inşaallah :)

Back
X