❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

NİCKNAME - BAT
  1. @Aslanparcasi _________HAMİŞ
  2. YASMINAAA _________HAMİŞ
  3. lale_cik ____________HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi ______HAMİŞ
  5. duyguserhat _________HAMİŞ
  6. A Ask sana benzer ______HAMİŞ
  7. L Laydrosa ___________HAMİŞ
  8. Petunyasemen _______HAMİŞ
  9. suzansu ____________HAMİŞ
  10. @_Dusler_Akedemisi_ ___HAMİŞ
  11. Kilim ve tohum ________HAMİŞ
  12. ada_aras ____________HAMİŞ
  13. Jassgiller ________11 ağustos
  14. M Mavisareg ________17 ağustos
  15. masal2994 _______19 Ağustos
  16. baldudakk ________21 ağustos
  17. S Sunflower88 ______23 ağustos
  18. @nisandeniz _______25 ağustos
  19. @ahucansu28 _______28 ağustos
  20. S selifor _____ _30 ağustos
  21. Emineeemm _______1 eylül
  22. Kuzum ask ________1 eylül
  23. Melek9000 ________2 eylül
  24. aaynaa ____________3 eylül
  25. @Pinkhouselife61 ______4 eylül
  26. Princess91 __________5 eylül
  27. moonlight2135 _______5 eylül
  28. SelanikMuhaciri _______ 13 eylül
  29. Zilan92 _________Beklemede
  30. @sidree ___________Beklemede
  31. @Duam23 _________Beklemede
  32. adyas ___________Beklemede
  33. htc_tfk __________Beklemede
  34. Bihter34 _________Beklemede
  35. Enise54 _________Beklemede
  36. D dl3434 __________Beklemede
  37. M Mlgm55 _________Beklemede
  38. K Knptr ___________Beklemede
  39. Z zeplin88 _________Beklemede
  40. bahar1989 ________Beklemede
  41. askininaskisi ______Beklemede
  42. -Lidya- __________Beklemede

Canim uzayan akıntı gördüğünde hisetiginde mutlaka o günü akşamını yada sabahını degerlendir sakin eş geçme...
Mesela bu akşam suslen puslsen senin herifde sasirsin ozaman uyuyamaz...

Insallah Allah hayırlara çıkarsın evladını nişanesi olsun bu gece kuzum..

Pink kuzum sen ne yaptın buzdolabının üstüne bi tablo hazirladinmi basladi mi sıkı yönetime.

suzansu tatlım başladım valla adam pekmez kuscak artık ibrahim Saracoğlu'na mail attım 500 tl ye infertilite seti önermişler bana.. Alamam şimdi zaten de bilmeden kan sonuçlarımı falan işe yaramayacağını düşünüyorum.. Bu gece rüyamda test yapıyoruz kopkoyu ikinci çizgi çıkıyor o kadar çok seviniyorum ki rüyamda anlatamam ama gerçek sandım ben bi uyandım ki rüya o kadar çok üzüldüm ki anlatamam.... İnşaallah bu ay hamile kalmışımdır onu görmüşümdür.. Yarına randevu aldım ürolağa eşim görünecek bakalım ne der..
Hemen başlayalım istiyorum ..

Ruyan hayırlara vesile olsun inşallah canım benim .o sitedeki zimbirtiyi alma tuzak .
Urolog muayenesini bi ol bakalım ne olacak kuzum büyük ihtimal eşine bize verdiği gibi vitamin verecek .
Pekmezi çok zorlama yazık bi kasik sabah bi kasik akşam yesin şimdilik de 1 ay sonra sadece akşamları yiceksin şifa niyetine de .

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.Üryan içinde uzulme RUYAMIN SERRINDEN SANA SIGINIRI ALLAH IM DE AKLINA GELDIKCE inşallah hayırlara çıksın .

Dedim kuzum.. Bakalım de dicek... Yarın da en yoğun gün iş olarak ama napaym mecbur aldım ... İçsin canım ya ben soğan suları havuç suları içerken iyiydî pekmezde ne var misssss gibi tadı
Bu ay beklemiyorum zaten 70 günde bi yenileniyormuş spermler.. Rabbim yüzümüzü güldürür inşaallah ❤❤❤

Kız bende hep öyle dedim icirdim soğan suyu kaynattim al bunu ic dedim ogurdu ya gordu mu dedim muayeneye gidiyorum aramıza buramiza kameralar dedim senin yaptığın bi bu bari bunu düzgün yap dedim büyük bi kavgaydi ahahahahahaa 70 gun hikaye bak sana sukadarini diyim söylemesi ayıp sperm deki degisik li gözle baktığında bile fark edeceksin 20 30 gun sonra .

Aynen tatlım ya bende öyle diyorum nerelerimi açıyorum ben her gitmemde falan diyorum aahhaahaah
Pekmez kız mis gibi tadı ona verirken bende içiyorum bi kaşık bana da iyi gelir dimi? Bide benim hormonlarda falan bişey çıkmadı elhamdülillah ben ada çayı falan içmiyorum yani.. Tüp açık dedi Dr o yüzden süt-maydanoz Buharı falan da yapmadım.. Sence bişey yapiyim mi ben?
Yakı falan yapıştırsam mı?

Senin yaptiklarini yapmistim ben hep iki hamile kaldigim ayda .mesela o icerken banada ver diyip pekmekden bende ictim hep .gun icinde bir yada iki bardak sekersiz adacayi ictim incir hergun kurusundan 2 tanecik yedim bi sati yoktu masaya tabaga koydum aklima gelince hop bitane sifa olsun insallah diyip mideye indirdim .baskada bisi yapma zaten hamd olsun Allah a kendine yukl2ncek bisi yok.Allah in sifali nimetleri hem sana hem esine sifa olcak i sallah sana bi ay so ra benim karisimdanda yapariz ozaman bomba ahahahahha

Ay hadi inşaallah canım yaaaa..... Yaş incir yedim baya ben bi kilo yiyorum bi haftada yine senin yediğin kadara geliyor heralde o daha da şifa olur heralde yaş ya ondan havuç yiyorum yeşilçay içiyorum madem adaçayı da içeyim şu günler yumurtlama zamanlarım bakalım Rabbim ol der inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…