- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.601
NİCKNAME - BAT
@Aslanparcasi _________ HAMİŞ YASMINAAA _________ HAMİŞ lale_cik ____________ HAMİŞ @Kriziantemcicegi ______ HAMİŞ duyguserhat _________ HAMİŞ A Ask sana benzer ______ HAMİŞ L Laydrosa ___________ HAMİŞ Petunyasemen _______ HAMİŞ suzansu ____________ HAMİŞ @_Dusler_Akedemisi_ ___ HAMİŞ Kilim ve tohum ________ HAMİŞ ada_aras ____________ HAMİŞ Jassgiller ________ 11 ağustos M Mavisareg ________ 17 ağustos masal2994 _______ 19 Ağustos baldudakk ________ 21 ağustos S Sunflower88 ______ 23 ağustos @nisandeniz _______ 25 ağustos @ahucansu28 _______ 28 ağustos S selifor _____ _ 30 ağustos Emineeemm _______ 1 eylül Kuzum ask ________ 1 eylül Melek9000 ________ 2 eylül aaynaa ____________ 3 eylül @Pinkhouselife61 ______ 4 eylül Princess91 __________ 5 eylül moonlight2135 _______ 5 eylül SelanikMuhaciri _______ 13 eylül Zilan92 _________ Beklemede @sidree ___________ Beklemede @Duam23 _________ Beklemede adyas ___________ Beklemede htc_tfk __________ Beklemede Bihter34 _________ Beklemede Enise54 _________ Beklemede D dl3434 __________ Beklemede M Mlgm55 _________ Beklemede K Knptr ___________ Beklemede Z zeplin88 _________ Beklemede bahar1989 ________ Beklemede askininaskisi ______ Beklemede -Lidya- __________ Beklemede
Uyalım dedik size Can'ım Ben bu ayı es geçiyorum
Dün olmustu canım ilişki olmadi yarinda denerim ama esim yanasirmi bilmem yoruluyor uyuyakaliyor
Neden kı canım benımUyalım dedik size Can'ım Ben bu ayı es geçiyorum
Neden kı canım benım
@Pinkhouselife61Princess91
Ucumuz takvimlerimiz kalicakmis gibi hissediyorum bende umutlym insaAllah nasip olur bu ay
suzansu Canım sana birsey sorucam benim yumurtalama günüm gecti ama sag kasikta gerilmem var hala birseyler yapinca ayakta durmada falan oluyor ve sulu akintim gelmis bugn kulodumda vardi islaklik pecetyle silincede uzayan sekildeydi hamilelik olunca olur mu ki öyle ya acaba Ve önceleri hic böyle olmadi kasigimda sadece yumurtalama zamani olur gecerdi acaba kürün etkisi mi anlamadım adetim bittikten 1-2 sonra bir basladi halada var sag taraftaki gerilme batma
Dedim kuzum.. Bakalım de dicek... Yarın da en yoğun gün iş olarak ama napaym mecbur aldım ... İçsin canım ya ben soğan suları havuç suları içerken iyiydîRuyan hayırlara vesile olsun inşallah canım benim .o sitedeki zimbirtiyi alma tuzak .
Urolog muayenesini bi ol bakalım ne olacak kuzum büyük ihtimal eşine bize verdiği gibi vitamin verecek .
Pekmezi çok zorlama yazık bi kasik sabah bi kasik akşam yesin şimdilik de 1 ay sonra sadece akşamları yiceksin şifa niyetine de .
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.Üryan içinde uzulme RUYAMIN SERRINDEN SANA SIGINIRI ALLAH IM DE AKLINA GELDIKCE inşallah hayırlara çıksın .
Dedim kuzum.. Bakalım de dicek... Yarın da en yoğun gün iş olarak ama napaym mecbur aldım ... İçsin canım ya ben soğan suları havuç suları içerken iyiydîpekmezde ne var misssss gibi tadı
Bu ay beklemiyorum zaten 70 günde bi yenileniyormuş spermler.. Rabbim yüzümüzü güldürür inşaallah ❤❤❤
Aynen tatlım ya bende öyle diyorum nerelerimi açıyorum ben her gitmemde falan diyorumKız bende hep öyle dedim icirdim soğan suyu kaynattim al bunu ic dedim ogurdu ya gordu mu dedim muayeneye gidiyorum aramıza buramiza kameralar dedim senin yaptığın bi bu bari bunu düzgün yap dedim büyük bi kavgaydi ahahahahahaa 70 gun hikaye bak sana sukadarini diyim söylemesi ayıp sperm deki degisik li gözle baktığında bile fark edeceksin 20 30 gun sonra .
Ay hadi inşaallah canım yaaaa..... Yaş incir yedim baya ben bi kilo yiyorum bi haftada yine senin yediğin kadara geliyor heraldeSenin yaptiklarini yapmistim ben hep iki hamile kaldigim ayda .mesela o icerken banada ver diyip pekmekden bende ictim hep .gun icinde bir yada iki bardak sekersiz adacayi ictim incir hergun kurusundan 2 tanecik yedim bi sati yoktu masaya tabaga koydum aklima gelince hop bitane sifa olsun insallah diyip mideye indirdim .baskada bisi yapma zaten hamd olsun Allah a kendine yukl2ncek bisi yok.Allah in sifali nimetleri hem sana hem esine sifa olcak i sallah sana bi ay so ra benim karisimdanda yapariz ozaman bomba ahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?