• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Duygulandım yemin ediyorum gözlerim doldu Allahım biz aciziz nolur nasip et fazlınla ikram et biz acizleri koru yarabbim..
İnşaallah gerçekten hamiş kalırız da şu takvimi de kaldırmayız.. ❤❤❤

Allahım takvimlerimizi daim etsin inşallah umarım 9 ay hiç kalkmaz bu takvim kocana fındık fıstık yedir ilişkiden 2 saat önce Türk kahvesi içir sen içme keçi boynuzu pekmezi yedir kendin arı sütü polen karışımı falan ye hayırlısı olur inşallah
Duygulandım yemin ediyorum gözlerim doldu Allahım biz aciziz nolur nasip et fazlınla ikram et biz acizleri koru yarabbim..
İnşaallah gerçekten hamiş kalırız da şu takvimi de kaldırmayız.. ❤❤❤

Allahım takvimlerimizi daim etsin inşallah umarım 9 ay hiç kalkmaz bu takvim kocana fındık fıstık yedir ilişkiden 2 saat önce Türk kahvesi içir sen içme keçi boynuzu pekmezi yedir kendin arı sütü polen karışımı falan ye hayırlısı olur inşallah
İnşaallah kuzum ya nolur dualarınızı eksik etmeyelim birbirimizden..

@Pinkhouselife61 Princess91 Princess91
Simdi olur canlar çünkü cok akilli ben 2017 yerine 2016 yazmışım yazma heyecanıyla farketmedim bile o zaman:halay:
Cok güzel bir rüyayla uyandım canlar uyanininca bile mutluydm agladim o derece güzeldi Allahim gerçek olsun lütfen:dua: :cry:

Herhangi bir siteden hesaplamistm orda 7 mayis cikmisti buraninkiyle yapinca 8i çıktı anlamadim tarih aynı ama neyse ben burda çıkanı yazdim ayy gerçekten cok güzel birseymis şu takvimi görmek:cry:

Rüyanı söyleme bu da totemin olsun eğer hamile kalırsan şöyle Rüyanı tamam mı
Simdi olur canlar çünkü cok akilli ben 2017 yerine 2016 yazmışım yazma heyecanıyla farketmedim bile o zaman:halay:
Cok güzel bir rüyayla uyandım canlar uyanininca bile mutluydm agladim o derece güzeldi Allahim gerçek olsun lütfen:dua: :cry:

Rabbim yüzünü güldürsün canım kardeşim.. Nolur kendini üzme bende üzülüyorum buradan.. İnşaallah bu ay BİZİM AYIMIZ OLACAK EVELALLAH❤

Belki de bizi üzmemek için yazmıyor olabilirler kendi adıma ilk hamileligimde bnm de yazasım gelmemişti çünkü çık büyük bi istek içinde oluyoruz tabi ki sevinclerine ortagiz ama işte bi yerde bizde de olsun istiyoruz hamile kalınca hormonlar değişik calisiyo :)
Başla hiç kimse yok baksanıza .. Adet olan hamiş olan topiği terketti

Belki de bizi üzmemek için yazmıyor olabilirler kendi adıma ilk hamileligimde bnm de yazasım gelmemişti çünkü çık büyük bi istek içinde oluyoruz tabi ki sevinclerine ortagiz ama işte bi yerde bizde de olsun istiyoruz hamile kalınca hormonlar değişik calisiyo :)
Bende öyle düşünmeye çalışıyorum

Selam canlar.
Bird a neler olmuş hey masallahhh herkes hamilemi yaâ bu gercek mi Allah im.

Ben uzun zaman dir siteye girmiyorum canlar.zaten girmeden öncede karar almıştım sadece bu topice yazi cam başka yerde yerde olmayacak burdaki kızları çok seviyorum hepsi etmiş kalpli ve benim yolculugumun başından beri benimle birlikteler diye düşünüyordum.

Ama bu son bi hafta mide bulantısı ve kusmalar beni eritti hal böyle olunca bi hafta felan girme ne te anneme gidelim sen evde tek kalma dedi anneme gittik.

Ordan giremedim bu yüzden aranızda olamadım.
Bi kac arkadaşım yazmış takvim için belki bizi üzmek istememisler onda yazmiyorlardir diye .yemin edirim her yazdigimda aklıma geliyor yazmasammi diyorum ama bu seferde yanlış anlaşılıyor dun.

Hatta ilk 3 hafta rahat yaziyim diye takvim koymadım hatırlarsınız .neyse hepinizi çok özledim anlatın tek tek nasıl oldu neler yaptınız lütfen.

Back
X