❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Canikom dha yumurtlama gününe varms smdlik geblk olsmz kı tatlm . Ha belki de erkn yumrtlamşssındr. Ksiden kşye deqsyo akıntı ve miktarı tkma kafaya Rabbm ol derse olur inş.
Doğru diyorsun canım ama takmadan duramiyorum işte sen nasılsın nasil gidiyor

Doğru diyorsun canım ama takmadan duramiyorum işte sen nasılsın nasil gidiyor
Tkma btanm olacaqı varsa ble olmuyo iyim bnde kuzm çok şükr :)Bn bu ay farklı şeyler denycm eqer olmzsa bse ypmycm artk akşna brkcm kürü uygulrkn bile kfama tkmycam ksmet artk şifa nerdn qelir blemeyz

Tkma btanm olacaqı varsa ble olmuyo iyim bnde kuzm çok şükr :)Bn bu ay farklı şeyler denycm eqer olmzsa bse ypmycm artk akşna brkcm kürü uygulrkn bile kfama tkmycam ksmet artk şifa nerdn qelir blemeyz
Aynen canım elimzden geleni yapalım gerisi tevekkül nasip olur insaAllah

İnşaallah kuzummm❤❤❤ nolur dualarını hiç eksik etme olurmu? Rabbim sağlık sıhhat afiyetle bebişlerimizi kucağına almayı da nasip etsin balım benim ☺

İnşaallah kuzummm❤❤❤ nolur dualarını hiç eksik etme olurmu? Rabbim sağlık sıhhat afiyetle bebişlerimizi kucağına almayı da nasip etsin balım benim ☺
amin canım benım ınsllh hpimiz alırız llh kimsenin kucaını bos bırakmasın bol bol dua ederim tabikide

Adet diyemem Can'ım ama lekelenme tarzı çok açık pembe ve kahve renkte lekelenmeler yaşıyorum henüz adet kanamasına dönmedi akşam 6 dan beri durum aynı benim en geç 1 saate gelirdi arkası anlamadım bişey Can'ım bakalım yarın ola hayırola

Şuan nasıl canım? İnşaallah yerleşme kanamasıdır❤❤❤ benim de önceki ay böyle geldi sonra düzeldi adet geldi inşaallah seninki minnoşumuzdan dır annesi ❤

Şuan nasıl canım? İnşaallah yerleşme kanamasıdır❤❤❤ benim de önceki ay böyle geldi sonra düzeldi adet geldi inşaallah seninki minnoşumuzdan dır annesi ❤
Bebeğim yaz bakalım bat: eylül 13 çok şükür Rabbim e geldi

Kizlarrrr nasılsınız melekbaby oldu Princess91 şaşırmayın kim bu diye bir hafta fındık topladım moralim yerine geldi r9tem de yaptım bu bebis bu ay gelecek:))
İyi yapmışsın ☺ bizde yapsak mı totem S selifor inşaallah tutar hayırla.. Bol bol fındık yiyin eşinle kuzum ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…