- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.521
Doğru diyorsun canım ama takmadan duramiyorum işteCanikom dha yumurtlama gününe varms smdlik geblk olsmz kı tatlm . Ha belki de erkn yumrtlamşssındr. Ksiden kşye deqsyo akıntı ve miktarı tkma kafaya Rabbm ol derse olur inş.
Tkma btanm olacaqı varsa ble olmuyo iyim bnde kuzm çok şükr :)Bn bu ay farklı şeyler denycm eqer olmzsa bse ypmycm artk akşna brkcm kürü uygulrkn bile kfama tkmycam ksmet artk şifa nerdn qelir blemeyzDoğru diyorsun canım ama takmadan duramiyorum iştesen nasılsın nasil gidiyor
Aynen canım elimzden geleni yapalım gerisi tevekkül nasip olur insaAllahTkma btanm olacaqı varsa ble olmuyo iyim bnde kuzm çok şükr :)Bn bu ay farklı şeyler denycm eqer olmzsa bse ypmycm artk akşna brkcm kürü uygulrkn bile kfama tkmycam ksmet artk şifa nerdn qelir blemeyz
Hayır Can'ım ya yok gelen giden hala
Hamilelik veya adetle ilgili belirtilerın var mı hıc canımHayır Can'ım ya yok gelen giden hala
Var ama net değil kasık Ağrı'sı ara ara karın Ağrı'sı bel Ağrı'sı akıntı göğüs Ağrı'sı Ateş bu kadar kuzumHamilelik veya adetle ilgili belirtilerın var mı hıc canım
Hayırlısı olsun canım tekrar kan verıcek mısın pekı gec döllenme falandır belkıVar ama net değil kasık Ağrı'sı ara ara karın Ağrı'sı bel Ağrı'sı akıntı göğüs Ağrı'sı Ateş bu kadar kuzum
Yok Can'ım ya bekleyeceğim adet gelsin diye kafaya taktıkça gelmez oldu adetHayırlısı olsun canım tekrar kan verıcek mısın pekı gec döllenme falandır belkı
İnşaallah kuzummm❤❤❤ nolur dualarını hiç eksik etme olurmu? Rabbim sağlık sıhhat afiyetle bebişlerimizi kucağına almayı da nasip etsin balım benim ☺slm kızlar nasılsınız bayadır camıyorum biz 16+2 olduk ikizlerimle cok sukur artk hastane bulantı kusma kanama devrini atlttım darısı butun hamıslere ve takıp eden hamıle kalacak anelere sorunsuzca atlatın insllh
amin canım benım ınsllh hpimiz alırız llh kimsenin kucaını bos bırakmasın bol bol dua ederim tabikideİnşaallah kuzummm❤❤❤ nolur dualarını hiç eksik etme olurmu? Rabbim sağlık sıhhat afiyetle bebişlerimizi kucağına almayı da nasip etsin balım benim ☺
amin canım benım ınsllh hpimiz alırız llh kimsenin kucaını bos bırakmasın bol bol dua ederim tabikide
Adet diyemem Can'ım ama lekelenme tarzı çok açık pembe ve kahve renkte lekelenmeler yaşıyorum henüz adet kanamasına dönmedi akşam 6 dan beri durum aynı benim en geç 1 saate gelirdi arkası anlamadım bişey Can'ım bakalım yarın ola hayırolaSelanikMuhaciri Canım adet oldun mu
Şuan nasıl canım? İnşaallah yerleşme kanamasıdır❤❤❤ benim de önceki ay böyle geldi sonra düzeldi adet geldiAdet diyemem Can'ım ama lekelenme tarzı çok açık pembe ve kahve renkte lekelenmeler yaşıyorum henüz adet kanamasına dönmedi akşam 6 dan beri durum aynı benim en geç 1 saate gelirdi arkası anlamadım bişey Can'ım bakalım yarın ola hayırola
Bebeğim yaz bakalım bat: eylül 13Şuan nasıl canım? İnşaallah yerleşme kanamasıdır❤❤❤ benim de önceki ay böyle geldi sonra düzeldi adet geldiinşaallah seninki minnoşumuzdan dır annesi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?