• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Daha yaş az kurusunlar yeriz inşallah sizde ne var ne yok Hsg sonucunda temiz çıkmış inşallah bu ay beraberce olacak inanmak başarmanın yarısıdır allahın izniyle
İyi yapmışsın ☺❔❓⛲⛲⚓⛵ bizde yapsak mı totem S selifor :-) inşaallah tutar hayırla.. Bol bol fındık yiyin eşinle kuzum ;-)

@ilkemmmmm Hayırlısı olsun canım nasip kısmet diger aya insaAllah:KK15:

@Pinkhouselife61 Yapalim canım yapmadığımiz sey kalmadi nerdeyse onu da yapalım:KK48:

Princess91 Princess91 Canim hamismisin sen mayis icin ilk haber seninki oldu sanırım hadi hayırlısı saglikla gelsin minnak yenir ki o :KK46:

Yok ttlim hamis değilim o bnm enerjimi yüksek tutmak için yaptığım totemim inşallah 9 ay hiç kalkmayacak:nazar:
@ilkemmmmm Hayırlısı olsun canım nasip kısmet diger aya insaAllah:KK15:

@Pinkhouselife61 Yapalim canım yapmadığımiz sey kalmadi nerdeyse onu da yapalım:KK48:

Princess91 Princess91 Canim hamismisin sen mayis icin ilk haber seninki oldu sanırım hadi hayırlısı saglikla gelsin minnak yenir ki o :KK46:
:dua::dua::dua::nazar:

Merhaba kızlar ayın 8 inde pazartesi doktora gittim yumurtam çatlamıştı bugün adet oldum daha adetimede 1 hafta vardı anlamadım gitti niye böyle oldu

Adetlerim düzenli aslında en fazla 3 gün değişiklik gösterir. Benim anlamadıgım yumurtlamadan 14 gün sonra adet kanaması başlar ama benim 6 gün sonra kanamam oldu. Eşimde de bende de bi sorun yok ama 1 seneye yakın deniyoruz daha birşey yok çok moralim bozuk..

Back
X