- 3 Mart 2016
- 352
- 445
- 23
- 30
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #4.461
Yapmcm zaten moralim çok bozulduBat tarihin geçsin öyle yap Can'ım.. Test yapma nolur bak.... Üzülüyoruz sonra![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmcm zaten moralim çok bozulduBat tarihin geçsin öyle yap Can'ım.. Test yapma nolur bak.... Üzülüyoruz sonra![]()
Bişey yok kuzum gelen giden hala bekliyorum adet gelsin diye
Maşaallah süphanallah@Pinkhouselife61 canım ben dün kan verdim sonuç 361 çıktı.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda.
Amin biliyorsun 1 kaybım var kese kalp atışı olaylarını halletsek daha bi içim rahatlayacak.inşallah o günleri de görürüz.Maşaallah süphanallah
Günün en iyi haberiydi sanırım
Rabbim sağlık sıhhat afiyetlenkucağına da almayı nasip etsin kuzum
![]()
Evet kuzum... Beslenmene dikkat et Rabbim büyük evelallah Ssğlık sıhhatli gelecek yavrunAmin biliyorsun 1 kaybım var kese kalp atışı olaylarını halletsek daha bi içim rahatlayacak.inşallah o günleri de görürüz.
Bu kadar geçmiyordu senin.. İnşsallah bebiştir yaBişey yok kuzum gelen giden hala bekliyorum adet gelsin diye![]()
Evet kuzum... Beslenmene dikkat et Rabbim büyük evelallah Ssğlık sıhhatli gelecek yavrun![]()
Geçikmelerim olduğu ayın sonrasında hamile kalmıştım Can'ım bu kadar olmamıştı ama bakalım strestedir bence bebeğim yaBu kadar geçmiyordu senin.. İnşsallah bebiştir ya![]()
Ooy oy........Geçikmelerim olduğu ayın sonrasında hamile kalmıştım Can'ım bu kadar olmamıştı ama bakalım strestedir bence bebeğim ya![]()
Ben bırakmam kı evelAllah ama seyden belkı canım ya asagıda takvım var falan uzmemek ıcın yazmıyorlardır hamıslerın oldugu topıclerde takılıyorlardır orda uzulucek yok nasılsa falan dıye
Valla bilmiyorumki hiç..Ben bırakmam kı evelAllah ama seyden belkı canım ya asagıda takvım var falan uzmemek ıcın yazmıyorlardır hamıslerın oldugu topıclerde takılıyorlardır orda uzulucek yok nasılsa falan dıye![]()