• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

doğru söylüyosun canım bizim buralardada benden sonra evlenenler doğurdu ben hala bekliym ama napalım bizim elimizde değilki can sıkıntısından hamile kalamıyoruz psikolojimiz bolzuluyo bak belki hsg den sonra hiç beklemeden hamiş olursun :)
Aynen Can'ım ya..... Gelde stres yapma :(

@Pinkhouselife61 masal2994 masal2994 moonlight2135 moonlight2135 suzansu suzansu @ilkemmmmm
Canlar bugün sulu akintim oldu dün ilişki olmuştu acaba spermler gerimi geldi diyicemde zaten afedersiniz cikarinca cogu geri gelmişti zaten neden oldu acaba ve şu yerlesme kanamasi illa gelmek zorundami ya yani herksete olur mu:işsiz:

Olmcaksın inşaallah.. Bebiş gelecek evelallah ❤️
Pozitif ol ama stres yapma.. Meryem suresi okumaya çalış okuyamazsan da dinle işe giderken evde iş yaparken falan ... Bide Zekeriya as'ın duası var
"RABBİ HEBLİ MİNLEDÜNKE ZÜRRİYETEN DAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA" oku :-)
İnşaallaj bu ay gelecek hepimizin evlatları :-) doğumlarımız da peşpeşe olacak inşaallah :-)
ayy canım inşallah ya inanasım gelmiyo valla sanki benm olmckmış gibi :D

@Pinkhouselife61 masal2994 masal2994
Normal yani o zaman iyi ve banada şu yerlesme kanamasini yasamicakmisim gibi geliyor ne biliyim ondan sordum:KK53:
canım zaten çoğu kişi yaşamıyodur ben geçen kimyasal gebeliğimde yaşamaıştım. bu seferde ilişkiden sonra oldu belkide alakası yoktr yerleşmeyle zaten onuda peçeteye silerken farkettim yoksa farketmicektim

canım zaten çoğu kişi yaşamıyodur ben geçen kimyasal gebeliğimde yaşamaıştım. bu seferde ilişkiden sonra oldu belkide alakası yoktr yerleşmeyle zaten onuda peçeteye silerken farkettim yoksa farketmicektim
Icim rahatladı canım aynen bu işlere girince takip edip bakiyoruz öyle anlayabiliriz ancak

Bende baltarcincorekotunu yiyorum canım bir yandan ceviz findik hurma kuruincir inofolic yiyorum kabakcekirdegi ve havuc yiyorum ama hergün degil bu ikisini süt peynir yogurda agirlik verdim esimede keciboynuzu pekmezi yediriyorum insaAllah vesile olur ve bu ay gelir ama hissediyorum yumurtaliklarimin çalıştığını canım
Hadı hayrlsı:)

Back
X