• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Ederiz kuzum temiz çıkacak zaten. Can'ın yanmadı inşallah
Tatlım echomarda çekildim pahalı falan dinlemedim valla ayılıp bayılmaktan iyidir ✊
Yeni sistemmiş bu kuzum.. Hatta ağrısız HSG diye geçiyor.. Elhamdulillah adet sancısından bile azdı.. Gidecek olanlara tavsiye ediyorum

Tatlım echomarda çekildim pahalı falan dinlemedim valla ayılıp bayılmaktan iyidir ✊
Yeni sistemmiş bu kuzum.. Hatta ağrısız HSG diye geçiyor.. Elhamdulillah adet sancısından bile azdı.. Gidecek olanlara tavsiye ediyorum
Çok şükür canımmmmm

Çok şükür canımmmmm
ELHAMDÜLİLLAH Can'ım ya.. Çok şükür rapora göre bir sorun yok elhamdulillah ❤️❤️❤️

anestezilimi çekildin canm nasıl dı zor mu

Kuzum sizin ne kadar oldu evleneli? Çok hafif bir adet saancısı gibi hissediliyor Can'ım.. Ağrılı sistemde çekilip aylıp bayılacağına 200 tl Daha verip ağrısız sistemde çekilmek daha mantıklı .. Eski sistem 300 tl echomarda 500 E çekiyorlar.

Hayırlı olsun Can'ım benim.. Nerede çekildin? Bide ne kadar sonra hamile kaldın? PCO var bende..
Bende de pko var hemde ağır pko. Ayrıca kiloluyum ve de ınsulun direncimde var. Bizim burda özel bi hastane var orda çekildim anestesisiz 650 TL. Adetim bittikten 3 gün snra çekildim. Birdsaha adet olmadım arkasından hamile kalmisim hsg nin

Bende de pko var hemde ağır pko. Ayrıca kiloluyum ve de ınsulun direncimde var. Bizim burda özel bi hastane var orda çekildim anestesisiz 650 TL. Adetim bittikten 3 gün snra çekildim. Birdsaha adet olmadım arkasından hamile kalmisim hsg nin
Ay Can'ım bende de PCO var. İnşaallah bende kalırım hemen hayırla

Ağrısız olsun da .. Çok pahalı ama yapacak bişey yok :(

Ağrısız olsun da .. Çok pahalı ama yapacak bişey yok :KK43:
BenM anestezili 950 liraydı. Anestezisiz çekildim ben 650 lira verdim. Bende de pko var . Bak sana tavsiyem hsg çekildikten 1 gün snra iliskiye başla ve 2 günde bir düzenli olarak iliskiye girin adet gününe kadar. Insallah kalırsın hayırlısıyla Rabbımin izniyle

ELHAMDÜLİLLAH Can'ım ya.. Çok şükür rapora göre bir sorun yok elhamdulillah ❤️❤️❤️

Kuzum çok sevindim. Bak demiştim sana tertemiz çıktı inşallah bundan sonrası da iyi haberler gelecek hep.

Kuzum sizin ne kadar oldu evleneli? Çok hafif bir adet saancısı gibi hissediliyor Can'ım.. Ağrılı sistemde çekilip aylıp bayılacağına 200 tl Daha verip ağrısız sistemde çekilmek daha mantıklı .. Eski sistem 300 tl echomarda 500 E çekiyorlar.

biz evleneli 16 ay oldu ama 10 aydır korunmuyoruz canım burası küçük biyer tek özel hastane var cihazı bilmiyorum nasıldır eski mi yeni mi inşallah sen bu ay hamiş olursun vesile olur bu hsg

suzansu suzansu @Pinkhouselife61
Canlar benim akintim kesildi gibi ya anlamadim birsey gebelik olusunca akinti kesilirmi daha yumurtalama günüm gelmedi bile ve sag tarafim kasigim asiri derece gergin batma var ne ola ki bu anlamadım birsey ya:KK64:
Canikom dha yumurtlama gününe varms smdlik geblk olsmz kı tatlm . Ha belki de erkn yumrtlamşssındr. Ksiden kşye deqsyo akıntı ve miktarı tkma kafaya Rabbm ol derse olur inş.

Kızlar telefonuma su geldi pirince koydum eski telefonuma taktım aşırı yavaş.. Giremiyorm pek.. Yarın da dursun açarım diğerini inşaallahhh nolur dua edin düzelsin :KK43:
Kız sn ii ol telfn duzelr hiç çıkarma pirncten bu arada bataryayı çıkarıp ole koydn demi :)

Kızlar telefonuma su geldi pirince koydum eski telefonuma taktım aşırı yavaş.. Giremiyorm pek.. Yarın da dursun açarım diğerini inşaallahhh nolur dua edin düzelsin :KK43:
Bırakma bizi insaAllah düzelir canım:KK43:

Back
X