- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.321
Gününe var mı daha Can'ım bat ne Zaman kisuzansu @Pinkhouselife61 kızlar yumurtlamam geçen hafta pazar günü oldu ve afedersiniz ilişkiden sonra açık pembe akıntım geldi çok telaşlandım sormadan yapamıcam bide sizin fikirlerinizi almak istedim sizce gebelik oluşuyo olabilirmi yada enfeksiyon falan mı olabilir
yumurtlamam geçen hafta pazar günü oldu canım önümzdeki pazar yada pazartesi falan adet günüm yani 1 hafta var ortalamaGününe var mı daha Can'ım bat ne Zaman ki
İnşallah yerleşmedir sende biyumurtlamam geçen hafta pazar günü oldu canım önümzdeki pazar yada pazartesi falan adet günüm yani 1 hafta var ortalama
şimdi baktırsamda çıkmaz canım daha bide ilişkiden sonra gelince emin olamadım ya başka bi nedeni olabilirmi diyeİnşallah yerleşmedir sende bi
gitsene Dr beta baktır muayne ol aklımda kalacağına kuzum
Can'ım belki yerleşmedir yerleşmeyse çıkar kesin beta hcg deşimdi baktırsamda çıkmaz canım daha bide ilişkiden sonra gelince emin olamadım ya başka bi nedeni olabilirmi diye
karnımın alt kısmındada acıma gibi bişey var bilmiyorum ben yinede beklicem biraz hayal kırıklığı yaşıyorum sonra inşallah öyledir ama kavuşurum bende bebeğimeCan'ım belki yerleşmedir yerleşmeyse çıkar kesin beta hcg de
inşallah senin dediğin gibidir canım ya8-10 aradı bişey oldu mu yumurtlamasan 10 gün içinde yerleşme gerçekleşiyor Seninde o tarihlere denk geliyor yumurtlama kuzum
İnşallah bebeğim tek temenimiz bu zaten Rabbim hayırlısını versin Hakkı'mızdainşallah senin dediğin gibidir canım ya
amin canımmmİnşallah bebeğim tek temenimiz bu zaten Rabbim hayırlısını versin Hakkı'mızda
yumurtlamam geçen pazar oldu canm tahmini olarak 1 hafta var adete kasık ve karın alt kısmımda acıma gibi bişeyler var aşırı bel ağrım var ümitlenmekte istemym bide bugün akıntım sarı renkte canımSelam canlar....
Ilker kuzum hayirlisi buymuş benimde gebe kalmadan önce dr rahmi kalıplaşmış bi dahaki ay gebe kalabilirsin demisti oyle de olmuştu.
Insallah sendede öyledir kuzum.
masal2994 canim öncelikle Allah ' dan hakında hayirlisini dilerim .
Pembe leke zorlanma felan olmadıysa bence enfeksiyon ile felan alakası yok .adete ne kadar var kuzum.
Beni 10 gu kanal kasiklarim patlıcan gibi ağrılarım oluyordu adet gününe 3 4 gun kala kesilmişti bende denizden mikrop kaptım sanmıştım.
Adete daha varsa güzel düşünerek bekle şimdiden ağır şeyler yapma .canim beni inşallah Allah kalbi den geçeni kabul eyler.
peki senn akıntın oldumu canım rengi nasıldıTamam kuzum masallah hunlarda güzel seyirler.
Hiç acele etme beklicez sabırla bence bi not defteri tut yaz gün gün ne olup ne bittiğini .
Bence bunlar iyi belirtiler haydi hayırlısı canım.yumurtlamam geçen pazar oldu canm tahmini olarak 1 hafta var adete kasık ve karın alt kısmımda acıma gibi bişeyler var aşırı bel ağrım var ümitlenmekte istemym bide bugün akıntım sarı renkte canım
Si di baktım deftere evet sarimtirak bi akıntı olmuş ama beyaz peynir renginde bi akıntı görmüştüm yumurtlamadan 2 gun sonra sende oldumu fark etti mi.peki senn akıntın oldumu canım rengi nasıldı
beyaz yapışkan koyu kıvamlı bi akıntım oldu 1 kere azıcık şimdi epey sarı canımmSi di baktım deftere evet sarimtirak bi akıntı olmuş ama beyaz peynir renginde bi akıntı görmüştüm yumurtlamadan 2 gun sonra sende oldumu fark etti mi.
inşallah canım yaaBence bunlar iyi belirtiler haydi hayırlısı canım.
Demekki zamanı var canm..her nasib vaktine mahkumdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?