❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Gününe var mı daha Can'ım bat ne Zaman ki

Selam canlar....
Ilker kuzum hayirlisi buymuş benimde gebe kalmadan önce dr rahmi kalıplaşmış bi dahaki ay gebe kalabilirsin demisti oyle de olmuştu.
Insallah sendede öyledir kuzum.

masal2994 canim öncelikle Allah ' dan hakında hayirlisini dilerim .
Pembe leke zorlanma felan olmadıysa bence enfeksiyon ile felan alakası yok .adete ne kadar var kuzum.
Beni 10 gu kanal kasiklarim patlıcan gibi ağrılarım oluyordu adet gününe 3 4 gun kala kesilmişti bende denizden mikrop kaptım sanmıştım.

Adete daha varsa güzel düşünerek bekle şimdiden ağır şeyler yapma .canim beni inşallah Allah kalbi den geçeni kabul eyler.

yumurtlamam geçen pazar oldu canm tahmini olarak 1 hafta var adete kasık ve karın alt kısmımda acıma gibi bişeyler var aşırı bel ağrım var ümitlenmekte istemym bide bugün akıntım sarı renkte canım

yumurtlamam geçen pazar oldu canm tahmini olarak 1 hafta var adete kasık ve karın alt kısmımda acıma gibi bişeyler var aşırı bel ağrım var ümitlenmekte istemym bide bugün akıntım sarı renkte canım
Bence bunlar iyi belirtiler haydi hayırlısı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…