• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Can'larım zaten yarın gidecektim ama bundan sonra yaptığım testlerde çıkmadı bişey 3 tane daha yaptım arkasından o yüzden umudum yok benim ama yarın gideceğim beta hcg ye :KK43:
Olsun canım benim vardir hersyede bir hayır sonuc olumsuz bile sıkma canını ama boyle cikmasinin nedenini arastir bence düzgün ilgilenen bir doktorla:KK64:

Bakın kızlar durum bu :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 40
  • image.webp
    image.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 50
Can'larım zaten yarın gidecektim ama bundan sonra yaptığım testlerde çıkmadı bişey 3 tane daha yaptım arkasından o yüzden umudum yok benim ama yarın gideceğim beta hcg ye :KK43:
Tamam canım bekliyoruz hayırlı haberlerini o üç taneden birini de atsana acaba sen mi görmedin :110:

Gördüm canım benim, eşime de gösterdim bir tanesinde yok ama diğerlerinde var dedi :) eğer testin varsa dört saat beklemiş idrarla yap bir de eşimin tavsiyesi var daha idrara geçmemiştir belki diyor umudunu yitirmesin :))

Kızlar bu ne şimdi ya yine kalın ve dağınık çıktı :KK43:[/QUOT
hayirli olsunn bence senin bebeis geliyor allah bizede nasip etsin insallah bisi sorucm catlama ignesi vuruldn mu cunku o yaniltabiliyor eger vurulmadiysan hayirli olsun kesin hamilesin adet gunun gectiyse kimyasal da degildir darisi basimiza
:-)

sen bu pozitif testleri topla bi doktora göster bence :)
Gösterdim Can'ım bütün testler normal çıktı ve rahimde kalınlaşma var dedi ya adet yada geç döllenme olabilir dedi testleri önemseme dedi ;) oda baktı benim testlere net bişey yok takılma bunlara dedi önümüzdeki ay hamile kalabilirsiniz dedi geçikmeler hamileliği getirir diyor Dr hanımımız kısmet :)

Gösterdim Can'ım bütün testler normal çıktı ve rahimde kalınlaşma var dedi ya adet yada geç döllenme olabilir dedi testleri önemseme dedi :KK66: oda baktı benim testlere net bişey yok takılma bunlara dedi önümüzdeki ay hamile kalabilirsiniz dedi geçikmeler hamileliği getirir diyor Dr hanımımız kısmet :)
inşallah canım inşallah birdahaki aya hamile kalırsın :)

Back
X