- 27 Haziran 2016
- 352
- 247
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #4.341
Hayır canm daha yeni istiyoruz biz rabbimde istersenılucak inşallahAynıyız Can'ımBaştan beri istiyormusunuz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canm daha yeni istiyoruz biz rabbimde istersenılucak inşallahAynıyız Can'ımBaştan beri istiyormusunuz
![]()
İnşallah Can'ım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederimSelanikMuhaciri birtanem demek ki kısmet değilmiş. Bunca test yanılmış demek ki! İnşallah bu gecikmeler ve Rahmi'nin doğru Zaman'larda kalınlaşması gelecek aya dair ümitlerimizi tazeler.
Merhaba canim Allah ' a çok şükür si dirlik yüzümü güldürdü ilerisini bilemem kuzum.SelanikMuhaciri Canım hayırlısı olsun vardir bir hayir benimde oncekinde kalinlasmis demisti 44.gunde olmustm bu ay 32gunde oldum ama az söküldü insaAllah bebisimiz bu ay gelir yer yapmıştır
suzansu Canım nasilsiniz nasik gidiyor bayadir konuşmadık kese falan gordunmu kalp atisini ne zaman duyucaksn ne dedi doktor anlat canikom neler yasiyorsun bize fikir olsun
![]()
Bende de sadece bir kere gördüm başka görmedim canim. Ama ınan bu yaşıma kadar ne onu nede şeffaf uzayan akintiyi hiç görmemiştim.beyaz yapışkan koyu kıvamlı bi akıntım oldu 1 kere azıcık şimdi epey sarı canımm
kullandım canım . benim akıntım normaldede olur preseed e bağlamıyorum da normal akıntımı ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum :)Bende de sadece bir kere gördüm başka görmedim canim. Ama ınan bu yaşıma kadar ne onu nede şeffaf uzayan akintiyi hiç görmemiştim.
Gördüğüm her iki ayda gebe kalmışım ilkini nisan ayı da düşürdü zaten biliyorsun .iki ay sonra yine Yeni akıntıları gördüm çok şükür yine gebeymisim.
Insallah sende öylesine kuzum .bu akintilarin preesed ile alakası yok çünkü önceki gebelikde kullanmamistim ama yinede görmüştüm onuda diyim.
Sen bu ay kullandi mi canim.
Normalde sarı akıntı gormusmuydun .yada o pembe leke .kullandım canım . benim akıntım normaldede olur preseed e bağlamıyorum da normal akıntımı ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum :)
Bnede calismalara besin takviyesind devam canım bakalım sonuc ne olacak Allah büyükMerhaba canim Allah ' a çok şükür si dirlik yüzümü güldürdü ilerisini bilemem kuzum.
Kalp atışlarını duyduk elhamdülillah .15 gün sonra bidahaki ko trol.hep yatıyorum bi ev bi yemek için kalkıyorum.
Günde 2 tane progestan bide akşamları folio içiyorum.si dirlik böyle kuzum.
Sıra sende sen anlat bakalım.
Bilmiyorum Can'ım mune ablaya sordum sadece uyarı almış didi
Aynen kuzum ya
Maşallah taze anne olacaksın inşaallahsagol canım
3 yıllık evliyim 20 yasındayım![]()
Can'ım kuruluk problemin varsa ondan olabilir..suzansu @Pinkhouselife61 kızlar yumurtlamam geçen hafta pazar günü oldu ve afedersiniz ilişkiden sonra açık pembe akıntım geldi çok telaşlandım sormadan yapamıcam bide sizin fikirlerinizi almak istedim sizce gebelik oluşuyo olabilirmi yada enfeksiyon falan mı olabilir
Kız seni bi araştırsınlar ya bence kimyasal oluyo seninkiler hep..Kızlar beta hcg 0.1![]()
Ay 8 aydır gecikiyorum nerde kaldı benimki mademGösterdim Can'ım bütün testler normal çıktı ve rahimde kalınlaşma var dedi ya adet yada geç döllenme olabilir dedi testleri önemseme dedioda baktı benim testlere net bişey yok takılma bunlara dedi önümüzdeki ay hamile kalabilirsiniz dedi geçikmeler hamileliği getirir diyor Dr hanımımız kısmet :)
Yok kız doktor bişeyin yok didi sıkıntı yokKız seni bi araştırsınlar ya bence kimyasal oluyo seninkiler hep..
Adet oldun mu?
Ne ettiğimi bende anlamadım yaKız nerdesin sen hoşgeldin ne ettin Bakim sen öyle![]()