• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Anladım Can'ım ❤️ Bi baktır bakalım be der teyze :-)
Ayak topuğunu karna bastıranlar varmış sakın öyle bişey yaparsa izin verme çok zararlıymış benim babaannem de yapıyor da ordan biliyorum kuzum..
Rabbim acil şifalar versin ❤️❤️❤️ Yumurtlama gününe denk gelirse yakı da yapıştır beline iyi gelir..
Bide sakın kimseye olmuyor falan deme daha çokk yeni evlisiniz boş yere insanı strese sokarlar düşünmüyoruz de gerekirse..
yok canım bastırtmamda bu kadın rakıyla falan yakı gibi bişey yapıyomuş. ben inanmıym pek ama ona gittikten sonra hamile kalan çok insan var eşimin köyünde bi umut baktırıvereyim dedim :D yakıyı yapıştırayım bakıym bi nasip :) resmen her ay kendimi hamile gibi hissediym çok stres oldum ya senin kaç kaldı

Kızlar benimkine de bi bakin bi kaç önce yaptığım testte de bu şekilde cikmisti ama husran

Eklentiler

• 20160727_123534-1.webp
    20160727_123534-1.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 30
:olamaz: Demem tabii:rapci:

Aa neden gelme dedi ya.. Üzüldüm valla.. Doğumu da onda yapmak istiyordum ben :ruh: özel hastanelerde görmediğim ilgiyi onda gördüm :KK45:
Bide ben alışınca hemen adapte olamıyorum :olamaz: bide emanetleri de gördü :KK70: kaç kişiye aççaz anam bacım :KK33:
Üzüldüm gerçekten o_O

6-7. Haftalarda duyuluyor normalde Can'ım şuan senin tam zamanları mesela :KK15:
10. Haftada duyanlar bile var :KK51:
Pozitif ol aklına kötü şeyler gelince o kötü sesi sustur:KK47:
Zaten herşey olacağına varır kaderimiz yazılmış değiştiremeyiz ki:KK51: tabiki Yinede dikkat et kendini yorma ağır kaldırma ani hareket yapma yükseğe uzanma karnına bastırma vs vs. Beslenmene çok dikkat et bol bol su iç :KK45: bebişimiz orada annesi:KK52: çok şükür:KK200:

Canim gebelige kadar bakıyormuş gen kalınca uzak da oturuyorsun en ya ki yerde kadın doğuma başla dedi o yuzden beni sepetledi
Canim Allah ' a sigindik evladimla. Allah nasip eder de inşallah bu süreç saglikli hayırlı ilerler.
Tüm gebe kardesleriminkide öyle olsun inşallah.

Senin bat a ne kadar kaldı kuzum.

napym canım adetim yeni bitti. ovulasyon testimde bitti alıp almamak konusunda çok kararsızım ama almıcam galiba çok yoruldum stres oluyorum iyice bırakcam bu ay nasıl denk gelirse artık eşimde şehir dışına çıkabilir çıkmazsa eğer preseed le denerim bikaç defa

Sen ovulasyon al canim yumurta günlerinde nasibini dene .Esine folik asit icirmene çok sevindim biz ne kadar yumurtlasakda saglikli sperm çok önemli gerçi Allah yeterki ol desin tek sperm bile oluyor evelallah.

Kafanı dinle biraz kuzum ama dediği gibi cok da hirpalamadan kendini Allah ol derse olur elbet diyerek degerlendir.
Insallah evladina kavuştursun tez vakitte Allah.

Kızlar benimkine de bi bakin bi kaç önce yaptığım testte de bu şekilde cikmisti ama husran

Canim geçen ayda bana böyle olmuştu ama adet olmuştum.belki vücudun gebelige kendini h azirliyordur.
Ilk 10 dk da çıkması daha saglikli sonuç kuzu .
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah canım

Canim gebelige kadar bakıyormuş gen kalınca uzak da oturuyorsun en ya ki yerde kadın doğuma başla dedi o yuzden beni sepetledi
Canim Allah ' a sigindik evladimla. Allah nasip eder de inşallah bu süreç saglikli hayırlı ilerler.

Sen ovulasyon al canim yumurta günlerinde nasibini dene .Esine folik asit icirmene çok sevindim biz ne kadar yumurtlasakda saglikli sperm çok önemli gerçi Allah yeterki ol desin tek sperm bile oluyor evelallah.

Kafanı dinle biraz kuzum ama dediği gibi cok da hirpalamadan kendini Allah ol derse olur elbet diyerek degerlendir.

Canim geçen ayda bana böyle olmuştu ama adet olmuştum.belki vücudun gebelige kendini h azirliyordur.
Allah razı olsun canım belkide dediğin gibidr

Bugün olmam lazımdı ama daha olmadim kasık agrilarim belirtilerimde kesildi zaten kan testi negatif çıktı kac gune olurum bilmem yeni bat şuan belirsiz canlar:işsiz:

amin canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda bakalım alırım belki test allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin

bende bi sorun yok ama psikolojik olarak stres yaptığım için adet düzenim değişiyo bazen 22 günde olym bazen 28 oluyo döngüm
Anladim canim o zaman rahat olmaya bak benim ne zaman oldugum belli bile olmuyo bazen aya bir bazen 3aya bir pco var bende de 10 senelik evliyim 1 düşük 1olu dogumum oldu

Back