- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #2.941
Amin amin p.tesi pelvik ultrasona giricem cift rahimliyim düsük ve erken dogum riskim var sanirim renkli ultrason kesenin nerede olduguna bakacakRabbim muhafaza etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin p.tesi pelvik ultrasona giricem cift rahimliyim düsük ve erken dogum riskim var sanirim renkli ultrason kesenin nerede olduguna bakacakRabbim muhafaza etsin![]()
cnm dusuk yapmadim ben kurtaj oldum doktor en son kontrolde rahmin iyi demistiCanim sağ ol Senin de inşallah. .
Dusukden sonra ilk adet te normalmi bu gibi durumlar rahim kendini topla yana kadar bide kesenin ali dizgi yer acı hissediriyormus ilk zaman ağrıyan tarafinmi ağrıdı.
Hayırlı güzel müjdeli ağrılar olusun tatlı tatlı kuzum.
Allahım korusun ikinizi de tatlım ❣Amin amin p.tesi pelvik ultrasona giricem cift rahimliyim düsük ve erken dogum riskim var sanirim renkli ultrason kesenin nerede olduguna bakacak
Amin amin hep dualarimdasiniz inanin her zaman dua ediyorum cunku bende iki yil bekledim biliyorum psikolojinizi rabbim tez zamanda hepinize cifter cifter versin insallah sorun var mi sende ya da esinde?
cnm dusuk yapmadim ben kurtaj oldum doktor en son kontrolde rahmin iyi demisti
Sonra ztn adet oldum ama nasil desem adetim de farkliydi herzamnki gibi cok agrim olmadi adetimdeben normalde iki tane agri kesici icmeden durmazdkm ama bunda okadr bile agrimadi hatta rahattim. Bilmiyorum bel agrimda gdctiydi oda basladi bi tuhaflik var anlamadim gitti
Öyle Can'ım haklısın ama onlar orda 9-10 kişiler hepsi bakar.. Ben tekim ne yaparım bilmiyorum@Pinkhouselife61
Herkese de yapıyoruz istiyoruz çalışmalara devam diyemeyizki canım mecbur istemiyoruz dusunmuyoruz falan diyicez öyle düşünme yani hem o aglayan bicirik gözünü korkutmasin tabi ki aglicaklar ki daha neler neler ama güzel yanlari icin deger bence yeter ki sagliklari olsun aglar elbet susucak gecicek yeter ki sağlık![]()
Tekken daha iyi bence canım istediğin gibi buyutrsun bakarsn kontrol sende en güzeli benceÖyle Can'ım haklısın ama onlar orda 9-10 kişiler hepsi bakar.. Ben tekim ne yaparım bilmiyorum![]()
Rabbim verse de rahat etsek..Tekken daha iyi bence canım istediğin gibi buyutrsun bakarsn kontrol sende en güzeli bence![]()
Kimle kavga ediyorsun kuzum kb ile mi.Rabbim verse de rahat etsek..
Her adet kavga gürültü sıkıldım![]()
İmtihan dünyasindayiz canım bak olmus demek ki ciddi bir sorun yok rabbim tarafindan sinavdasiniz sabredin cok dua edin sizde rabbim en kisa zamanda yuzunuzu güldürür insallahAllah (c.c)razı olsun canim .anneler de melek dir .
Okadar içten istemissinki ALLAH kabul etmiş elhamdülillah .maşallah.
Canim bizim 7 sene çoktan doldu ilk 3 sene devlet hastanesi testleri felan sperm yumurta bisi yok normal dediler .so ra ben artık dayanamadım ozel e gittim testleri gösterdim.bu spermle imkansız dedi ozel ler.ilaç bitkisel kur ler derken bayağı düzeldi çok şükür morfoloji de bozuktu ona bakacaklar 1 hafta sonra.yani canim sorun sperm densede ne biliyim ne sperm sorunları olanlar evlat sahibi oldu çok şükür ama bizde halen yok.sanırım bizim bahanemiz bu.
Eşimle Allah ın bir bildiği vardır muhakkak diyor ve ona siginiyoruz. Her şeyi denedik tam tup bebek için nisan ayinda yola koyulcaktik ama Allah ol dedi ve öldürdü elhamdülillah lakin oda 5+4 düştü nasibimizde yokmuş kuzum .yine kucak ve göbek bos .
Canim benim yaşadıklarını hatırlıyorumoperasyon gecirdin ya hani o zaman ilk günler sag mi sol mu ağlıyordu kuzum.Bende dusuk yaptım ama beni de kürtajla aldılar sol tarafi in kazindigini hissediyordum 1 hafta.
Her adet te yine orda ağrı oluyor su an bile sanki orda damar var balon gibi sisirmisler ayaklarımı toplayıp oturdummu p atlicak gibi basınç ve ağrı yapiyo.
Adetin kansizlikdan olabilir mi az gelmesi benim normal adet gibi olmuştu. Halen de öyle .acaba senin bu garip durumun iyi bi habere mi müjdeli.
Bi git sen pazartesi ne olur ne olmaz diye üste görme çok okudum ama iste ihtimaller .
Test de yapmıştım sanırım.
Amin amin rabbim sizlere de nasip etsin en kisa zmaanda insallahAllahım korusun ikinizi de tatlım ❣
Amin balımAmin amin rabbim sizlere de nasip etsin en kisa zmaanda insallah
Cnm ilk gebeligimde soldu evet ..Allah (c.c)razı olsun canim .anneler de melek dir .
Okadar içten istemissinki ALLAH kabul etmiş elhamdülillah .maşallah.
Canim bizim 7 sene çoktan doldu ilk 3 sene devlet hastanesi testleri felan sperm yumurta bisi yok normal dediler .so ra ben artık dayanamadım ozel e gittim testleri gösterdim.bu spermle imkansız dedi ozel ler.ilaç bitkisel kur ler derken bayağı düzeldi çok şükür morfoloji de bozuktu ona bakacaklar 1 hafta sonra.yani canim sorun sperm densede ne biliyim ne sperm sorunları olanlar evlat sahibi oldu çok şükür ama bizde halen yok.sanırım bizim bahanemiz bu.
Eşimle Allah ın bir bildiği vardır muhakkak diyor ve ona siginiyoruz. Her şeyi denedik tam tup bebek için nisan ayinda yola koyulcaktik ama Allah ol dedi ve öldürdü elhamdülillah lakin oda 5+4 düştü nasibimizde yokmuş kuzum .yine kucak ve göbek bos .
Canim benim yaşadıklarını hatırlıyorumoperasyon gecirdin ya hani o zaman ilk günler sag mi sol mu ağlıyordu kuzum.Bende dusuk yaptım ama beni de kürtajla aldılar sol tarafi in kazindigini hissediyordum 1 hafta.
Her adet te yine orda ağrı oluyor su an bile sanki orda damar var balon gibi sisirmisler ayaklarımı toplayıp oturdummu p atlicak gibi basınç ve ağrı yapiyo.
Adetin kansizlikdan olabilir mi az gelmesi benim normal adet gibi olmuştu. Halen de öyle .acaba senin bu garip durumun iyi bi habere mi müjdeli.
Bi git sen pazartesi ne olur ne olmaz diye üste görme çok okudum ama iste ihtimaller .
Test de yapmıştım sanırım.
İmtihan dünyasindayiz canım bak olmus demek ki ciddi bir sorun yok rabbim tarafindan sinavdasiniz sabredin cok dua edin sizde rabbim en kisa zamanda yuzunuzu güldürür insallah
Cnm ilk gebeligimde soldu evet ..
Sol agriyo birde bugun adet olucakmisim gibi karnim agridi
Acaba iltihap falanmi var bilemedim olsa gerci akinti kokulu kotu bi akinti olurdu oda yok bi sari akinti var kokusuz
Ya adetimde deisikdi pihti bile ypktu sanirim agrida yok denecek kadr azdi birde ilk gebeligimde ben yasadim ustune gormeyi .bilemedim iste neyin nesi neyin fesi pazartesi deilde bi ara gidicem doktora bakalim ne dicek
Test varda yapmadim cnmHaklısın canim evet çok şükür mucize gibiydi ruyaydi bunada şükür.
Tek dayanagimiz dua lar canim .Allah iyi dileklerin ve dualarin için senden razı olsun. Benden çok ihtiyacı olan dayanma gücü kalmayan daha çok isteyen kim varsa Allah önce o lara versin inşallah .nasibimde varsa anne diyen evladimi duyup koklamak ben dahada beklerim.derdimiz büyük ama Allah daha büyük elhamdülillah. ..
Benim de sol halen de ağrır.
Alla alla sen demek üste gördün kuzum sen kendi vücudunu iyi bilirsin ben ne desem bos ama şimdi onceden de üste gördüm de dünya acaba demeden alamıyorum kendimi.bide bilmem hatirlarmisin gebeliginden önceki adetini .çok ama çok yazan var burda gebe kalmadan önceki ay adetleri çok sacmalarmis gecikme erken gelme ağrı azalma gibi gariplikler yaşayanlar varmis.peki sen yumurtlama gününde hiç beyaz akıntı şeffaf farkettinmi.eyer etiysen bende iyi şeyler olacak inşallah.
Sarı akıntıya baktım gebelikde oluyormuş kadınlarda kokusuz dediğin gibi.
Vallahi kuzum beni de meraklandirdin hayirlisi gönlünde yatan olmasını istediğin ne ise o olsun inşallah.
Dip not : sen en iyi ihtimali düşünüp bi muayine ol bence canim. Fazla da vakit geçmeden.evde test denedinmi hiç.
Test varda yapmadim cnm
Kurtajdan sonra gebelik dusunmedigim icin akintiya falan bakmadim zaten. Bilmiyorum ne olucak dururum bu arada gohuslerim halen sis sivilceler cikio suratimda anlamis deilim .doktora gidicemde pazarresi gidemem de sali carsamba persembede kurs var cuma giderim heralde bakalim dufduruma gore
Gercekten sivilceler falan cnm var bel agrisu gecmek bilmedi bilmiyorum birde ben carsamba sumuksu kanli bisi geldi dedim ya ogunu kardesimin bi agirligi vardi onu kaldirmistim bi kac kere feci agirdi sonra da iste ogunu yine agri falan girdi olelikle geldi o akinti yumurtlama akintisi gibi ama yapiskan deildi sumuksu kanliydi anlamadkm bende ogunden beri akkntim sari bende adete yakin sari olur genelde bilemedim bu kadr cok sari gelmezdi beklicez artik doktora kadarSivilcemi hayda bak beni iyice killandirdin biliyor musun benim gebe olduğumda deli gibi sivilce basmıştı beni ve altın kolye alerji yapmıştı cikarmistim.
Ya kuzum hayırdır inşallah.ki bence sende bisiler var .
Anlattiklarin normal değil .
Hayli bismillah bakalım .da yana bilir sen dr bekle dayanamazsan testi yap ama bizi de haberdar et kuzum iyice meraklandim![]()
Haklısın canim evet çok şükür mucize gibiydi ruyaydi bunada şükür.
Tek dayanagimiz dua lar canim .Allah iyi dileklerin ve dualarin için senden razı olsun. Benden çok ihtiyacı olan dayanma gücü kalmayan daha çok isteyen kim varsa Allah önce o lara versin inşallah .nasibimde varsa anne diyen evladimi duyup koklamak ben dahada beklerim.derdimiz büyük ama Allah daha büyük elhamdülillah. ..
Aynen öyle ben bile hala inanamiyorum rabbim sendende razı olsun canim rabbim isteyen herkese versin insallah
Benim de sol halen de ağrır.
Alla alla sen demek üste gördün kuzum sen kendi vücudunu iyi bilirsin ben ne desem bos ama şimdi onceden de üste gördüm de dünya acaba demeden alamıyorum kendimi.bide bilmem hatirlarmisin gebeliginden önceki adetini .çok ama çok yazan var burda gebe kalmadan önceki ay adetleri çok sacmalarmis gecikme erken gelme ağrı azalma gibi gariplikler yaşayanlar varmis.peki sen yumurtlama gününde hiç beyaz akıntı şeffaf farkettinmi.eyer etiysen bende iyi şeyler olacak inşallah.
Sarı akıntıya baktım gebelikde oluyormuş kadınlarda kokusuz dediğin gibi.
Vallahi kuzum beni de meraklandirdin hayirlisi gönlünde yatan olmasını istediğin ne ise o olsun inşallah.
Dip not : sen en iyi ihtimali düşünüp bi muayine ol bence canim. Fazla da vakit geçmeden.evde test denedinmi hiç.
Hayirlisi cnm olabilir dua etmekten baska carem yok suanBekleyelim kuzum Allah neylerse güzel eyler.
Sende güzel dusun bu aralar bak bu ay bisi yoksa bile bence bu gariplikler hazirlik da olabilir.ben senden umutluyum bu anlattıklarından sonra .
Hayirlisi en güzeli olsun inşallah canım benim.