• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Canim 3 kala yaptın cikmadiysa belki geç dollenmedir öyle ise sen pazartesi yi bekle kuzum çünki geç döllenme olduysa yarin da çıkmaya bilir gel biz senle hep Birlik de pazartesi yi bekleyeli sakin ve umutlu bir halde sen tatilinin keyfini çıkar bugün yarın bebeği düşünme pazartesiye kadar inşallah kirmizilar gelmez ve testini yapar mujdeni verirsin bize canim . Bu arada sen şimdiden bizim içinde dua etmeye başla mucux.

Bazı arkadaşlar arada geliyordu tamam onları anlarimda hergün yazan kizceler nerde arkadaş bize kafayı yedircekler hem kendimizi bekliyor hem onları dusunce sizler valla kınım kınım kınıyorum.:eek::KK12:

Inşallah güzel haberler le gelirler.:nazar:

Canim 3 kala yaptın cikmadiysa belki geç dollenmedir öyle ise sen pazartesi yi bekle kuzum çünki geç döllenme olduysa yarin da çıkmaya bilir gel biz senle hep Birlik de pazartesi yi bekleyeli sakin ve umutlu bir halde sen tatilinin keyfini çıkar bugün yarın bebeği düşünme pazartesiye kadar inşallah kirmizilar gelmez ve testini yapar mujdeni verirsin bize canim . Bu arada sen şimdiden bizim içinde dua etmeye başla mucux.

Aynen kuzum bekliyimm ben ama içimdeumut yok zaten bayramdan sonra doktora ggitcem eğerolmazsa yine

Selam canim. ..
Beklemedeyim 15 temmuzu ama sabah test yaptım negatif çıktı.
Evet canim kullandım ovulasyon haftasında 2 defa sonrasında boşa gider düşüncesiyle kullanmadım.yumurtlama günleri kullandım .

Sen nasılsın sende varmı bi gariplik değişiklik kuzum.

Ballum çok ama çok gecmis olsun.
Olsun elbet bunda da bi hayirli sonuç olacagini düşünüyorum.her halde bende 18 gibi test için giderim Amh.
Benim adetim bu sefer uzun sürdü canım yumurtlamamda geç oldu haliyle çarşamba akşamı çift çizgiyi gördüm ben pazartesi çarşamba perşembeyi preseedle değerlendirdim nasip

Bayramda hep baskalarinin bebeklerini çocuklarını sevdim icim gitti dua ettim severken hamile bebek görmek içimi burkuyor artık kiskanmak degilde ozeniyorum imreniyorum yaşayanlar bilir o duyguyu cok olmadı evet denemeye başlayalı ne kadar uzun suredir isteyenler var ama herkesin derdine kendine büyük gelirmiş ya işte oyle Allahim bu ay nasip et:cry:

Aynen kuzum bekliyimm ben ama içimdeumut yok zaten bayramdan sonra doktora ggitcem eğerolmazsa yine

Bekleyelim canim pazartesi yi inşallah doktora bebek li aile olarak gidersin .umudumuz yok diyoruz hep böyle günlerde ama bi yanımızda hep kıpır kıpır .
Bu ay olmadi mi o zaman tedavi için iyi bi doktor arastir canim belli mi olur Allah hesapsız rızık veren belki kismetin bu ay belki bidahaki ay olsun da hayırlısıyla sağlıklı salih bir evlat inşallah ha bu ay ha önümüzdeki ay .sabretcez canim inşallah sonu selamet.

Benim adetim bu sefer uzun sürdü canım yumurtlamamda geç oldu haliyle çarşamba akşamı çift çizgiyi gördüm ben pazartesi çarşamba perşembeyi preseedle değerlendirdim nasip

Çift çizgiyi çarşamba gördün salı günü çalışma yapti mi kuzum.
Inşallah bu sefer olmuştur kuzum Allah ol desin ol Dursun inşallah.

Bayramda hep baskalarinin bebeklerini çocuklarını sevdim icim gitti dua ettim severken hamile bebek görmek içimi burkuyor artık kiskanmak degilde ozeniyorum imreniyorum yaşayanlar bilir o duyguyu cok olmadı evet denemeye başlayalı ne kadar uzun suredir isteyenler var ama herkesin derdine kendine büyük gelirmiş ya işte oyle Allahim bu ay nasip et:cry:

Canimmm benim hepimiz hamile yada bebek görünce içimiz burkuluyor Allah ^im bana da nasip eyle diyoruz cunki istiyoruz yürekten evet ozeniyoruz imreniyoruz bunda bisi yok Allah olanların evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin .olmayanlarada hayırlı salih sağlıklı rizasina nasıl evlatlar nasip etsin inşallah. .
Ister 50. Deneme ister 5. Deneme olsun sonuç husransa yine üzülüyoruz hemde aynı tek fark bazılarımız menopoz korkusu yaşıyor zaman geçtikçe ..
Canim benim Allah derdinin dermanini sana versin evladina kavusturup hasretini bitirsin uzulme ne olur bak beni de uzdun.
Dua dan başka yapacak neyimiz var kuzum .Inşallah Allah duaları ni duysun kuzum..

Aynen Can'ım.. İstemiyorum ben daha diye yalan söylüyorum.. Günah olmaz inşaallah :(

Bende öyle dedim 4 sene artık nasip kısmet diyorum .sanki batıyı millete hepsi de soruyo bide sorunmu var demiyorlarmi çıldırıyorum ...
Sanki bebek oldu da ben sakladım gobege bakıyorlar keskin keskin öküz gibi .tövbe tövbe Allah ^sigindim napiyim yok iste yok olmuyo.
Umudunuzu kaybetmeyin benim tam iki yilda oldu kendi teyzm laf ediyordu artik elalemi gectimde akrabalar laf ediyor rabbim agizlarini kapadi cok sükür sabredin sizlerde hep dua edin

Selam Can'larım ya bi bakarmı sınız bu saban yaptığım test Bişi var mı görünürde

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 43
  • image.jpg
    image.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 32
  • image.jpeg
    image.jpeg
    22,9 KB · Görüntüleme: 31
  • image.jpeg
    image.jpeg
    42,9 KB · Görüntüleme: 30
  • image.jpeg
    image.jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 32
  • image.jpeg
    image.jpeg
    40,8 KB · Görüntüleme: 30
Sakin olun bekleyin
Adet günümden. 1 gün sonra kanamam oldu ama kahve ve pembemsi ve 3 gün sürdü bitti az geldi normal adetime göre sadece acabalardayım daha net olması gerekmezmiydi benim hep bu çizgi çıkıyor zaten en çok ona sinir oldum

Back