- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #2.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun kuzum inşaallah bebiştir hayırla ..❣Yarin doktora gidiorum kizlar dua edin yumurtlamisimdir insallah bisi cikmaz kist falan ins.
Hoşbulduk canımm teşekkür ederim :) 23 yaşındayım 9 aydır evliyiz ama ilk 6 ay hiç yapamadık
Anladım tatlım hayırlısı.. Bi dahaki aya inş ❣Ben regli oldum yeni bat 2 Ağustos netim yoktu haber veremedim kızlar kusura bakmayın @Pinkhouselife61
Anladım kuzum.. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşaallah.. Elhamdulillah bu ay da bi hamişimiz var ❣ inşaallah devamı çorap söküğü gibi gelirCanım benim de yeni bat 29 Temmuz , geçen ay adetim beklediğimden de erken geldi , o yüzden canım sıkkındı uzak kalmak istedim birazcık herşeyden , yeni bi hamilemiz de varmış şükürler olsunPetunyasemen hayırlı olsun canım , Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin , darısı bizim başımıza inşallah
Geçen ay aynısını yaptım bende değişmedi bişeybu ay beklemiyorum saldım çayıra
hayırlarla hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur inş zaman gelmeden sevinemeyeceğiz canımGeçen ay aynısını yaptım bende değişmedi bişey
Bu ay HSG çekilcem inşaallah hayırla tutunur bebişlerimiz❣![]()
Kuzum ben gidemedim.. Heryer tatildi ya test yapılmaz diye düşündüm .. Eşim hastaydı zaten.. Şimdi adetim bitsin HSG ye gidicem inşaallah onu bekliyorum..Selam ben geldim canlar.yeni gelen anne adayları hosgeldiniz. ..
Insallah sizi de burdan hamis hamis göndeririz..
Hastane randvusu olan hanımlar neredesiniz nasıl geçti inşallah herşey güzel ve yolundadır.
Pink canim sen ne yaptın hastane randevu felan.
Olabilir kuşum. Yumurtlamış olabilirsin bide eğer sol taraftaysa Ağrın bağırsaklarından dolayı olabilirCanlar yumurtalama gunum 15i diye gözüküyor hesaplarda ama bugün asiri bir kasık agrim var adet agrisi gibi erkenmi yumurtluyorum acaba olabilir mi![]()
Kuzum ben gidemedim.. Heryer tatildi ya test yapılmaz diye düşündüm .. Eşim hastaydı zaten.. Şimdi adetim bitsin HSG ye gidicem inşaallah onu bekliyorum..
Sen ne yaptın testlerini ne Zaman tamamlayabilceksin?
Canlar yumurtalama gunum 15i diye gözüküyor hesaplarda ama bugün asiri bir kasık agrim var adet agrisi gibi erkenmi yumurtluyorum acaba olabilir mi![]()
Canim hgs için tarih aldi mi.onu çekilince bi ay bekle istersen genelde hgs den sonrasi gebe kalma imkanı yuksekmis.
Ben de adeti bekliyorum kuzum Amh için olup öyle alacam randevu pataloji çıkmış ama gorunmuyo.
Canim bana sorarsan bugünden başla çalışmalara. Hem içerde sperm olmuş olur inşallah yumurtayı yakalar.