• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Canım benim de yeni bat 29 Temmuz , geçen ay adetim beklediğimden de erken geldi , o yüzden canım sıkkındı uzak kalmak istedim birazcık herşeyden , yeni bi hamilemiz de varmış şükürler olsun Petunyasemen Petunyasemen hayırlı olsun canım , Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin , darısı bizim başımıza inşallah

Hoşgeldin Zilan92 Zilan92 :-) ne zamandır istiyorsunuz? ne kadarlık evlisiniz? Yaş kaç ? :-)
Hoşbulduk canımm teşekkür ederim :) 23 yaşındayım 9 aydır evliyiz ama ilk 6 ay hiç yapamadık :( vajinusmusu yendim 3 ay önce çok şükür şimdi de bebiş çalışmalarına başladık :oops:

:KK46:NİCKNAME - BAT :KK46:
  1. ✔️ @Aslanparcasi ____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA _____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ lale_cik lale_cik _________❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ___❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ duyguserhat duyguserhat ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ A Ask sana benzer ____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ L Laydrosa _________❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  8. ✔️ Petunyasemen Petunyasemen _____❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  9. ✔️ K Knptr ___________❤️❤️❤️15 haziran:KK49:
  10. ✔️ zeplin88 zeplin88 _________❤️❤️❤️21 haziran:KK49:
  11. ✔️ @ilkemmmmm _____ ❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  12. ✔️ ada_aras ada_aras ________❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  13. ✔️ E elifsu28 _____❤️❤️❤️29 temmuz:KK49:
  14. ✔️ bahar1989 bahar1989 _______❤️❤️❤️4 temmuz:KK49:
  15. ✔️ @Pinkhouselife61 ___❤️❤️❤️ 4 temmuz:KK49:
  16. ✔️ moonlight2135 moonlight2135 _____❤️❤️❤️6 temmuz:KK49:
  17. ✔️ Emineeemm Emineeemm ______❤️❤️❤️8 temmuz:KK49:
  18. ✔️ askininaskisi askininaskisi ______❤️❤️❤️10 temmuz:KK49:
  19. ✔️ baldudakk baldudakk _______❤️❤️❤️12 temmuz:KK49:
  20. ✔️ suzansu suzansu _________❤️❤️❤️15 temmuz :KK49:
  21. ✔️ masal2994 masal2994 _______❤️❤️❤️18 temmuz:KK49:
  22. ✔️ aaynaa aaynaa __________❤️❤️❤️22 temmuz :KK49:
  23. ✔️ -Lidya- -Lidya- __________❤️❤️❤️24 temmuz:KK49:
  24. ✔️ S selifor __________❤️❤️❤️29 temmuz:KK49:
  25. ✔️ Zilan92 Zilan92 _________❤️❤️❤️30 temmuz :KK49:
  26. ✔️ Princess91 Princess91 _______❤️❤️❤️2 ağustos:KK49:
  27. ✔️ M Mavisareg ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  28. ✔️ @Duam23 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  29. ✔️ Jassgiller Jassgiller ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  30. ✔️ @_Dusler_Akedemisi_ ❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  31. ✔️ adyas adyas ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  32. ✔️ htc_tfk htc_tfk _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  33. ✔️ Bihter34 Bihter34 ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  34. ✔️ Enise54 Enise54 ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  35. ✔️ D dl3434 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  36. ✔️ M Mlgm55 ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
RABBİM MÜBAREK ETSİN CANLARIMM❤️❤️❤️

Canım benim de yeni bat 29 Temmuz , geçen ay adetim beklediğimden de erken geldi , o yüzden canım sıkkındı uzak kalmak istedim birazcık herşeyden , yeni bi hamilemiz de varmış şükürler olsun Petunyasemen Petunyasemen hayırlı olsun canım , Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin , darısı bizim başımıza inşallah
Anladım kuzum.. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşaallah.. Elhamdulillah bu ay da bi hamişimiz var ❣ inşaallah devamı çorap söküğü gibi gelir❤️❤️❤️

Selam ben geldim canlar.yeni gelen anne adayları hosgeldiniz. ..
Insallah sizi de burdan hamis hamis göndeririz..
Hastane randvusu olan hanımlar neredesiniz nasıl geçti inşallah herşey güzel ve yolundadır.
Pink canim sen ne yaptın hastane randevu felan.

Selam ben geldim canlar.yeni gelen anne adayları hosgeldiniz. ..
Insallah sizi de burdan hamis hamis göndeririz..
Hastane randvusu olan hanımlar neredesiniz nasıl geçti inşallah herşey güzel ve yolundadır.
Pink canim sen ne yaptın hastane randevu felan.
Kuzum ben gidemedim.. Heryer tatildi ya test yapılmaz diye düşündüm .. Eşim hastaydı zaten.. Şimdi adetim bitsin HSG ye gidicem inşaallah onu bekliyorum..
Sen ne yaptın testlerini ne Zaman tamamlayabilceksin?

Canlar yumurtalama gunum 15i diye gözüküyor hesaplarda ama bugün asiri bir kasık agrim var adet agrisi gibi erkenmi yumurtluyorum acaba olabilir mi:KK64:

Canlar yumurtalama gunum 15i diye gözüküyor hesaplarda ama bugün asiri bir kasık agrim var adet agrisi gibi erkenmi yumurtluyorum acaba olabilir mi:KK64:
Olabilir kuşum. Yumurtlamış olabilirsin bide eğer sol taraftaysa Ağrın bağırsaklarından dolayı olabilir
Dikkatli ol üşüme .. Ayaklarına dikkat et ❤️❤️❤️

Kuzum ben gidemedim.. Heryer tatildi ya test yapılmaz diye düşündüm .. Eşim hastaydı zaten.. Şimdi adetim bitsin HSG ye gidicem inşaallah onu bekliyorum..
Sen ne yaptın testlerini ne Zaman tamamlayabilceksin?

Canim hgs için tarih aldi mi.onu çekilince bi ay bekle istersen genelde hgs den sonrasi gebe kalma imkanı yuksekmis.
Ben de adeti bekliyorum kuzum Amh için olup öyle alacam randevu pataloji çıkmış ama gorunmuyo.

Canim bana sorarsan bugünden başla çalışmalara. Hem içerde sperm olmuş olur inşallah yumurtayı yakalar.

Canim hgs için tarih aldi mi.onu çekilince bi ay bekle istersen genelde hgs den sonrasi gebe kalma imkanı yuksekmis.
Ben de adeti bekliyorum kuzum Amh için olup öyle alacam randevu pataloji çıkmış ama gorunmuyo.

Canim bana sorarsan bugünden başla çalışmalara. Hem içerde sperm olmuş olur inşallah yumurtayı yakalar.

Tatlım ne Zaman çekileyim sence? Adetim Biter bitmez mi? Yoksa bi iki gün bekliyim mi?
Tarih almadım gideceğimden bi gün önce alcam inşaallah erkek mi çekiyo onu sorcm bide ..
HSG den sonra Korunun diyor kimi Napsam?
Aynen ya patoloji görünmüyor...

O değilde ya ben unuttum galiba aldiklarim ve görevimin altı ağrıyor .10 gün kalmadan beri sol kasigim agriyordu şimdide karnimin altı .adete 6 gun kala ovulasyon yaptım oda durun atiyim 8 gun kala gebelik negatif cikmisti

Back