• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Adet günümden. 1 gün sonra kanamam oldu ama kahve ve pembemsi ve 3 gün sürdü bitti az geldi normal adetime göre sadece acabalardayım daha net olması gerekmezmiydi benim hep bu çizgi çıkıyor zaten en çok ona sinir oldum
Bir dahaki adet gunune kadar bekle canim olmazsa bir hafta 10 gun sonra tekrarla testi ya da kan ver kesin sonuc

Selam kizlar
Gecmis bayraminiz mubarek olsun
Kizlar benfe karisigim suan
Normalde arife gunu adetim gelmedi yani pazar gunu adetim bitti esimlede beraber olduk bayramin ikinci gunu sumuksu kanli bi akinti geldi benden anlamadim neden oldu acaba bayramin ilk gunude sol kasigima ara ara sanci giriodu ogunden beri ara ara girio ne oldunu anlamadim

Bir dahaki adet gunune kadar bekle canim olmazsa bir hafta 10 gun sonra tekrarla testi ya da kan ver kesin sonuc
Bi dahaki adet geç olmaz mı Can'ım ya ama bir hafta sonra tekrarlayım kesinlikle haklısın çözüm kan ama artık hastanedekilerden ve eczaneden utanıyorum valla ne yalan :)

Selam kizlar
Normalde arife gunu adetim gelmedi yani pazar gunu adetim bitti esimlede beraber olduk bayramin ikinci gunu sumuksu kanli bi akinti geldi benden anlamadim neden oldu acaba bayramin ilk gunude sol kasigima ara ara sanci giriodu ogunden beri ara ara girio ne oldunu anlamadim
Selam Can'ım ya karışık bir durum bence doktora gitmelisin

Selam Can'larım ya bi bakarmı sınız bu saban yaptığım test Bişi var mı görünürde

Canim uzaktan çektiğinde var gibi .ama ne biliyim geçen ay Bende de böyle çıktı adet oldum hayek kırıklığı yasadim.hakkında hayirlisi olsun kuzum.

Selam kizlar

Canim sağ ol Senin de inşallah. .
Dusukden sonra ilk adet te normalmi bu gibi durumlar rahim kendini topla yana kadar bide kesenin ali dizgi yer acı hissediriyormus ilk zaman ağrıyan tarafinmi ağrıdı.
Hayırlı güzel müjdeli ağrılar olusun tatlı tatlı kuzum.

Ben martta düşük yaptım Can'ım şubat'a ilk denemde kaldım 5+3 haftalık düşürdüm 3 ay geçti hala olmadı :KK43:

Bende nisanda yaptım dusuk canim.benimde 5+4 de.
Geçmiş olsun inşallah ALLAH yerini doldursun tez zamanda.
Olur insallah benim tam iki yilda oldu cok sukur

Canim ALLAH evladını ve seni esirgeyip korusun :nazar::nazar:dualarinda bizleri de unutma olurmu .ihtiyacımız var

Kızçeler iyi geceler benim bat 10 temmuz. Ve kayınvalidemdeyim şuan pazar günü eve geçiyoruz. Köyde oturdukları için öncesinde test de yapamıyorum. Yanıma da almayı unutmuşum :KK43::olamaz::skandal: neyse pazara şurda ne kaldıı. :KK53:Neyse inşallahh pozitifi bu ay görebilirim. O kadar çok bebiş soran oldu ki içim burkuldu bebişleri severken ve hep hepimize dualar ettim sağlıkla sıhhatle o neşeyi huzuru minicik elleri mis kokuyu bizlere de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin rabbim diye:dua::anneadayı::KK200::KK46:

Bende öyle dedim 4 sene artık nasip kısmet diyorum .sanki batıyı millete hepsi de soruyo bide sorunmu var demiyorlarmi çıldırıyorum ...
Sanki bebek oldu da ben sakladım gobege bakıyorlar keskin keskin öküz gibi .tövbe tövbe Allah ^sigindim napiyim yok iste yok olmuyo.
Allah verirse olur ama düşünmüyorum
Diyorum..
Doğum yaptı biri o kadar ağlıyor ki Bebek gözüm de korktu açıkçası :KK17::KK17::KK17:

Umudunuzu kaybetmeyin benim tam iki yilda oldu kendi teyzm laf ediyordu artik elalemi gectimde akrabalar laf ediyor rabbim agizlarini kapadi cok sükür sabredin sizlerde hep dua edin
Sende eksik etme kuzum nolur..
Aynen ya bide yakınlarının yapması daha koyuyor..
Tedavi oldunuz mu Can'ım?

Selam Can'larım ya bi bakarmı sınız bu saban yaptığım test Bişi var mı görünürde
Can'ım test bozuk sanırım Akmış..
Ama ortadaki resimlerde belli çizgi var görüyorum.. Ama şöyle bişey var senin hep pozitif çıkıyo :(
Hem adet oldun hala niye test yapıyosun merak ettim :KK58:

Sende eksik etme kuzum nolur..
Aynen ya bide yakınlarının yapması daha koyuyor..
Tedavi oldunuz mu Can'ım?
Hep dualarimdasiniz canlar tedaviye gerek kalmadı cok sükür nisanin sonunda klomen kullandim mayisin 3 cat.ignesi oldum mayisin 19 adet oldum bilmem onun etkisi devam etmismidir

Canim uzaktan çektiğinde var gibi .ama ne biliyim geçen ay Bende de böyle çıktı adet oldum hayek kırıklığı yasadim.hakkında hayirlisi olsun kuzum.

Canim sağ ol Senin de inşallah. .
Dusukden sonra ilk adet te normalmi bu gibi durumlar rahim kendini topla yana kadar bide kesenin ali dizgi yer acı hissediriyormus ilk zaman ağrıyan tarafinmi ağrıdı.
Hayırlı güzel müjdeli ağrılar olusun tatlı tatlı kuzum.

Bende nisanda yaptım dusuk canim.benimde 5+4 de.
Geçmiş olsun inşallah ALLAH yerini doldursun tez zamanda.

Canim ALLAH evladını ve seni esirgeyip korusun :nazar::nazar:dualarinda bizleri de unutma olurmu .ihtiyacımız var
Amin amin hep dualarimdasiniz inanin her zaman dua ediyorum cunku bende iki yil bekledim biliyorum psikolojinizi rabbim tez zamanda hepinize cifter cifter versin insallah sorun var mi sende ya da esinde?

Back