- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #2.521
haha :) daha tam sokulmedim ama sistim normal bu kesin adet olucagimin isareti artik gelicek adet :)Kolları sıva bakalım çalışmalar başlasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha :) daha tam sokulmedim ama sistim normal bu kesin adet olucagimin isareti artik gelicek adet :)Kolları sıva bakalım çalışmalar başlasın![]()
Gelir gelirhaha :) daha tam sokulmedim ama sistim normal bu kesin adet olucagimin isareti artik gelicek adet :)
aman gelsinde kurtulam siskinlikten yaGelir gelir
Merak etme
vermis cnm yarina kadr cikarmis sonuc
En geç yarın çıkacak demişlervermis cnm yarina kadr cikarmis sonuc
cnm ztn bende dedim yarina kadar cikar mis sonuc diye ikiside ayni isteEn geç yarın çıkacak demişleryani bu gün de çıkabilir
![]()
Heycan yaptımcnm ztn bende dedim yarina kadar cikar mis sonuc diye ikiside ayni iste![]()
aynen anladim heyecanlisin ben sakinim ve nedense diyet ve spor istegim oldugundan beri cocuk istegim ve stresimde azaldi :)Heycan yaptım![]()
ben kendim icin sakinimde senin icin heyecanliyim cnm cikinca haberdar et cnm :)Petunyasemen @Pinkhouselife61
-Lavinia
Bende cok heyecanliyim canlar daha demin baktm çıkmamasti Aksama cikmasini umuyorum![]()
Bana da esiyor o yeller aradaaynen anladim heyecanlisin ben sakinim ve nedense diyet ve spor istegim oldugundan beri cocuk istegim ve stresimde azaldi :)![]()
Allah razı olsun canım benim nasolt mutlu oldum merak edip heyecanlidiginizi görünce düşürüldüğünü bilmek güzelmiş tesekkur ederim canlarben kendim icin sakinimde senin icin heyecanliyim cnm cikinca haberdar et cnm :)
Ayni kafa bende de var su an :) oructan midem kuculmusken diyet yapiyim diyorum bebis fikrinden bi tık uzaklaştim gibi gerci daha adetin basindayim onun da etkisi var bat bi hafta kala gorun siz beniaynen anladim heyecanlisin ben sakinim ve nedense diyet ve spor istegim oldugundan beri cocuk istegim ve stresimde azaldi :)![]()
cansin cnmAllah razı olsun canım benim nasolt mutlu oldum merak edip heyecanlidiginizi görünce düşürüldüğünü bilmek güzelmiş tesekkur ederim canlar
moonlight2135
suzansu
askininaskisi
Petunyasemen @Pinkhouselife61 sizde dahil
![]()
kendin bilirsin cnm ben kendim hamile kalmadan once zayiflamak istiyorum oyuzdenAyni kafa bende de var su an :) oructan midem kuculmusken diyet yapiyim diyorum bebis fikrinden bi tık uzaklaştim gibi gerci daha adetin basindayim onun da etkisi var bat bi hafta kala gorun siz beni![]()
Allah razı olsun canım benim nasolt mutlu oldum merak edip heyecanlidiginizi görünce düşürüldüğünü bilmek güzelmiş tesekkur ederim canlar
moonlight2135
suzansu
askininaskisi
Petunyasemen @Pinkhouselife61 sizde dahil
![]()
suzansu ya ne oldu canlar gormeyeli
Petunyasemen @Pinkhouselife61
-Lavinia
Bende cok heyecanliyim canlar daha demin baktm çıkmamasti Aksama cikmasini umuyorum![]()