❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

aynen anladim heyecanlisin ben sakinim ve nedense diyet ve spor istegim oldugundan beri cocuk istegim ve stresimde azaldi :)o_O:işsiz::spor:
Ayni kafa bende de var su an :) oructan midem kuculmusken diyet yapiyim diyorum bebis fikrinden bi tık uzaklaştim gibi gerci daha adetin basindayim onun da etkisi var bat bi hafta kala gorun siz beni :KK48::KK48::KK48:

Ayni kafa bende de var su an :) oructan midem kuculmusken diyet yapiyim diyorum bebis fikrinden bi tık uzaklaştim gibi gerci daha adetin basindayim onun da etkisi var bat bi hafta kala gorun siz beni :KK48::KK48::KK48:
kendin bilirsin cnm ben kendim hamile kalmadan once zayiflamak istiyorum oyuzden

Geldim canım burdayım sen nerdesin gelde goruşelim :D

suzansu suzansu ya ne oldu canlar gormeyeli

Geldim canım hamd olsun iyim ben sen nasılsın adet geldi galiba yazmışsın gerisi geldimi . Kendini nasıl hissediyorsun .Diet nasıl gidiyor . varmı bi gelişme.

Petunyasemen Petunyasemen @Pinkhouselife61 -Lavinia -Lavinia
Bende cok heyecanliyim canlar daha demin baktm çıkmamasti Aksama cikmasini umuyorum:işsiz:

Canım inşallah özlemin son bulsun. Allah (c.c) sana hayırlı sağlıklı haberler mujdesini duymayı yaşamayı nasip etsin.

Ben geldim gun ban yedim :D:D başka konuda fazla köpürdüm cinnet geciricektim iyi oldu yokda durmayacaktım :D
İki gundur yumurta akı gibi akıntı var ama ovulasyon testi negatif kafam karıştı dogrusu .
Bende beklemedeyim canlar .
İftara kalkıyorum ortalık yatışında gorusuruz inşallahhhhhhhh.

Back