- 1 Ocak 2016
- 1.320
- 1.268
- 63
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.421
Hosbulduk canim :)
Bizim yikdönümümüzde 12 ekin kuşumEwt Cnm öyle oldu ortak yönümüz baya var . Ekim 10 evlilik yıl dönümünüz. Bn önceden de komen kullandım acillik oldum . O ay Ck Ck pis ağrılı geçti klomenden ötürü. Acile gidip ağrı keşci yaptım öle iyi oldum korkudan daha klomen almam. Ağrıdan öteki trafa germ yoksa =) adet düzenleyici ve yumurtaları gelistryoo ilk defa kür uyguladım bal tarçın çörek otunu tabi soğan suyunu saymıyorum onu iltihap geçsin diye yaptım ama 1o gün felan ti kullandım sonra kullnmadm mde ülser herşeyi yiyip icemiom . Bambu ay ümitliyim =) İnş ikimizde hamiş oluruz . Bu topik teki kizcelerin hepsi inş hayrlsyla . Sn nerde otryn bu arada yaş kaç =)
Walla akraba çıkıyoz belki de öyleyiz kız bu kadar tesadüf olmaz yoksa benim koca mı ciddenİnşaallah Rabbim görüyor valla ona dayandık ona teslimiz... Ondan istiyoruz hayırla müjdelerimizle gireriz Bayram'a inşaallah
Akraba çıkçanız kız yoksa koca karı hesap açtınız da birbirinizden haberiniz mi yok
Can'larım burdayımm net paketim bitti ne yazıkki ek 1 gb de bitti bacım hiç bişe dayanmıyor bize yaa geçen ay da buraya girmekten faturam iki katına çıkmıştısadece kışlar değil faturalar da uçabiliyormuş şahit oldum yakından
Diyorum sizee akraba çıkçanız
Bak çocuğu üzdün
Bir dalı bile çok zarar... Aynen bende bi ifadelerde kullanıyorumbi burda kullanın bide Patlıcan yiyin nikotin var onda
Kafada bitirmek önemli.. Örneğin ben profilime yazdım giremicem net bitti diye ama kafada bitirmemiştim arada uğrarım dedim yine girdim burada kaldım her zamanki gibi
İstesen yaparsıııınnnn
Bir anlık hata böyle bağımlı yapıyor işte allahım korusun.. Seni Nilay teyzeye Dicem sigara içiyo Dicem Gökçen gününüüüüüüüü
Net bi dille söyle kuzum.. İçmeyin zehir o..
Şu reklam vardı ya katran akıyordu süngerden sigara için yapmışlardı iğrençti onu hatırlayın ölğmü hatırlayın içmeyin nolur.. Minnoşlarımız için
Bende beceremedim
Vay anam bacım sizle çok işimz var ..
Katılıyorum onlar çok iradesiz...
Sende tam sopalıksın kızzz
Aynen çok bilmiş hanım
Sende bırak çok ayıp cık cık cıkkk...
Aahahahahahh aynı saflıktayız hepimiz
Altın günü yapsak süper olurdu
Yapamadımmmmmm başaramadımmmm
Değil de bekletiyor işteee...
Ah ilk geceden hamiş kalaydım ne güzel olurdu
Dert yoldaşı falan değil acizliğin göstergesi o bence.. Sakın yanlış anlama bağımlılıktan başka bişey değil ki onsuz hiç olaabiliyor insan ya bi ot parçası faydalı olsa efendimiz içerdi tavsiye ederdi ama no no no değill
Burjuva olduk kaldık desenize
As Can'ım hoşgeldinEvet aday olarak yerim burasi selam kizlarrr :)
AhahahahahahahahahWalla akraba çıkıyoz belki de öyleyiz kız bu kadar tesadüf olmaz yoksa benim koca mı cidden
Senin bat noldu kuzum?Nekadarlik evlisin cnm
Ne zamandır istiyorsunuz ?
Ne kavgası kızzz sahur sahurBurdayım canim kavga varmis başka topicde gittim sitres attım ahahahahah mehtap nereeeee
Amin canım ama benim gecikme değil yani hiç olmadım geçen ay 32 gün gecikti suan ve bu ay ki regl imde gelmedi halaCanım o gecikmeleri son 3 aydır bende yaşıyorum. Ve çok heycan yapıyorum bu ay oldu diye ama testte hep negatif. Ama bunda da vardır bi hayır diyip duaya devam ediyorum. Allahım cümlemize hayurlı sağlıklı evladı en hayırlı zamanda nasip etsin
24 3 yıllık evliyim canım benim.. Yeni yeni istiyoruz sayılır. Bat bu günlerde ama olmadım hala geçen ay da hiç olmadimBat kaç kuzum hoşgeldin
Kaç yıllık evlisin
Ne kadardır istiyorsunuz
Yaş kaç
Amin canım hepimiz için. Doktor a gitmedim düşünüyorum gitmeyi. İlk defa bukadar gecikti bu ay da olmazsa m artık. . 2 regl olmamış olucak.Inşallah canım hayırlısıyla Allahim ne yazdiysana sığınmadan başka elimizden hiç birşey gelmiyor,geliyor desende biz elimizden gelenleri yapıyoruz diye düşünüp kafamızda kurup içimizi yaksakda taktir Allah in .
Amelimizin belli Allah bu yolda işimizi kolaylastirsin h ayirlarla tamamina erdirsin.Inşallah.
Canim 40 45 gun duydum ama 2 ay pek denk gelmedim doktora görünüp konuyu anlattinmi.
Hakkında hayirlisi olsun canım yeni ay yeni mujdele gelsin sana inşallah.
Gözün aydın kuzummkızlaarr bat 24 yada 26 hazirandı en geç. şuan test yaptım veeee
1 yildir cnm evlendigimizden beri istiyoruz ama ciddi anlamda 6 aydir çalışıyoruz bunun da yarisi kış dönemi hastaliklarla geçti zaten yani yeni sayilir :)Nekadarlik evlisin cnm
Ne zamandır istiyorsunuz ?
Hosbulduk cnm bat 21 temmuz daha adet donemimin basi umutların fullendigi nokta :)As Can'ım hoşgeldin
Bat kaç?
ayyyy kıyamamm kzuuuummm sağolll rabbım ınsallah ısteyen tum kardeslerıme nasıp etsıııınnnnnnn bu yazdıgında benm gzlrmı doldurduu kıyamammmm :) :*Gözün aydın kuzumm
Gözlerim doldu İnan
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı da nasip etsin inş
1 yildir cnm evlendigimizden beri istiyoruz ama ciddi anlamda 6 aydir çalışıyoruz bunun da yarisi kış dönemi hastaliklarla geçti zaten yani yeni sayilir :)
Gecmis olsun cnm Allah hayırlı hamilelik sağlıklı bebisler nasip etsin hepimizeBende 13 aylık evliyim 5 ay önce zorunlu kürtaj oldum cnm
Ya aslında çok iyi fikir bende katılırım kızlarda gelirKızlar slm ben pek buraya ugrayamiyorum bazen takip ediyorum sizi Rabbim şu güzel ay hürmetine herkesin gonlundekini hayirlusiyla verir inş
Hojgeldin Canim .Aminnnn Insallah Dualarimiz Kabul Olur Canim..
Seviliyorsunuz
Watsap grubu kuruyummu ben nolarınizi ozelden atın
Allaha emanet olun kendinize cici bakin
Evet aday olarak yerim burasi selam kizlarrr :)
Bu ay bunu görmeyi çok istiyordum çok şükür bu ayda top ic den bi hamile var. Hayırlı uğurlu olsun canım .Allah doğumunu kolay etsin sağlıklı bi evlat kucakla inşallah.darısı isteyen hanımlara olsun.kızlaarr bat 24 yada 26 hazirandı en geç. şuan test yaptım veeee
Gözün aydin canim. Hayırlısı olsun insallahArkadaslar şükür kahverengi geldi Afedersiniz regl gibi büyük ihtimal öyle. . Geçen ay dan beri olmuyordu regl oyüzden sevindim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?