❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

İnşaallah Rabbim görüyor valla ona dayandık ona teslimiz... Ondan istiyoruz hayırla müjdelerimizle gireriz Bayram'a inşaallah :anne:

Akraba çıkçanız kız yoksa koca karı hesap açtınız da birbirinizden haberiniz mi yok :oha::KK57::KK60:

Can'larım burdayımm net paketim bitti ne yazıkki ek 1 gb de bitti bacım hiç bişe dayanmıyor bize yaa geçen ay da buraya girmekten faturam iki katına çıkmıştı :KK43: sadece kışlar değil faturalar da uçabiliyormuş şahit oldum yakından :-) :-) :-)

Diyorum sizee akraba çıkçanız :-) :-) :-)

Bak çocuğu üzdün :KK43:

Bir dalı bile çok zarar... Aynen bende bi ifadelerde kullanıyorum :-) bi burda kullanın bide Patlıcan yiyin nikotin var onda :-)

Kafada bitirmek önemli.. Örneğin ben profilime yazdım giremicem net bitti diye ama kafada bitirmemiştim arada uğrarım dedim yine girdim burada kaldım her zamanki gibi :-) :-) :rapci:

İstesen yaparsıııınnnn :rapci::işsiz:

Bir anlık hata böyle bağımlı yapıyor işte allahım korusun.. Seni Nilay teyzeye Dicem sigara içiyo Dicem Gökçen gününüüüüüüüü:KK53::sopa:

Net bi dille söyle kuzum.. İçmeyin zehir o..
Şu reklam vardı ya katran akıyordu süngerden sigara için yapmışlardı iğrençti onu hatırlayın ölğmü hatırlayın içmeyin nolur.. Minnoşlarımız için :-)

Bende beceremedim :KK43:

Vay anam bacım sizle çok işimz var .. :sinirli:

Katılıyorum onlar çok iradesiz...
Sende tam sopalıksın kızzz

Aynen çok bilmiş hanım
Sende bırak çok ayıp cık cık cıkkk...

Aahahahahahh aynı saflıktayız hepimiz :-)
Altın günü yapsak süper olurdu :-)

Yapamadımmmmmm başaramadımmmm :KK43: :110:

Değil de bekletiyor işteee...
Ah ilk geceden hamiş kalaydım ne güzel olurdu :anne::110:

Dert yoldaşı falan değil acizliğin göstergesi o bence.. Sakın yanlış anlama bağımlılıktan başka bişey değil ki onsuz hiç olaabiliyor insan ya bi ot parçası faydalı olsa efendimiz içerdi tavsiye ederdi ama no no no değill:63:

Burjuva olduk kaldık desenize :işsiz:
Kız hiç üşenmemiş yazmış valla tebrikler canı gönülden:KK9::KK9:

suzansu suzansu moonlight2135 moonlight2135 @Pinkhouselife61
Buyugumuz sensin o zaman canım pink kac yasinda bilmiyorum ama sanırım küçükte sensin canikom moonlight2135 moonlight2135 ama yasin önemi yok aslinda ya kafalar denk amacımız ortak:KK46::halay:
Ewt tatlım aynen . Senle pinki yasitsnz . Suzansu ya abla demem Bn o bnm arkdaşm . Abla ona büyük gelir. Aynı kfadanz ya Bn arkdaş gözüyle baktklarma abla dyemiom . Saygısızlık olmaz umarım :/

Kızlar slm ben pek buraya ugrayamiyorum bazen takip ediyorum sizi Rabbim şu güzel ay hürmetine herkesin gonlundekini hayirlusiyla verir inş

Seviliyorsunuz :KK200::anneadayı:

Watsap grubu kuruyummu ben nolarınizi ozelden atın

Allaha emanet olun kendinize cici bakin

Back