- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.381
Aynen öle Cnm . Ne yalan söliyim bırakmak istemiom . Bi dert yoldaşım o Bn onu içme cekiom oda beni icne çekiyo =D manyağa bağladım =DNo no no kullanmıyorum duman avcısıyım hatta
Açık konuşmak gerekirse kokusuna falan bayılıyorum ama kesinlikle ne tasvip ediyorum nede içiyorum hem cebe hem çevreye hem vücuda zarar
Bırakın kızlar başarabilirsiniz
Kadın isterse yapamayacağı hiç bişey yok evelallah
Ewt tatlım. Ama ayarlardan baktımda bse bulamadim
Şarjım bene kadar Bnde sna takilym . :)Ben burdayım uyku yok bir yandan sizle konuşuyorum bir yandan neseli gunleri izliyorum
Uy cam hiiihhhBurdayım canim kavga varmis başka topicde gittim sitres attım ahahahahah mehtap nereeeee
Bn 21
Yat bakalım geç kaldı güzellik uykuna bende uyuşma birazdan.Uy cam hiiihhh
İnş inş Cnm bnm . Pes etmk yok ALLAH in izniyle bizde anniş olcaaazzz
Mehtapppppp agrasifim kompleksliyim bak
Kız çocuğu korkutmaaaa hııııııı kızarım bak
@Pinkhouselife61 nerdeé
Zıkkımın kökünü şar onu ic emi
Bak bana ben kullaniyormuyum hayır asla tabii ki de kullaniyorum
Bna nie kizion kız uyuyordur yada sahur yapıodur.. belki elektrikler kesilmstr belki de suları kesilmstr. Yada doğal ga, borçları vardr . Belki ev sahibi onları kapının önüne koydu. Anaa Bn ne bleym kuzum ... @pinkhouselfie61 pinki nerden kzzzz . Baksuzansu bna çatıyı . Çabuk neredeysen Ck ...
Aa ekimde mi evlilik yıldönümünüz ? Bizim de 4 ay sonra 2. Yılımız bitiyone çok ortak yönüümüz var kuzum.Ben hiç ilaç kullanmadım ilk kez bu ay gidip klomen tarzı yumurta uyarıcı ilaç isticem bakalım. Bide bilmediğim şehirde iyi bi doktor bulma araştırmalaro da yordu beni inan.bat larımız arasında da 4 gün var senin kullandığın ilaç yumurta uyarıcı mı tatlım ??
Can'larım burdayımm net paketim bitti ne yazıkki ek 1 gb de bitti bacım hiç bişe dayanmıyor bize yaa geçen ay da buraya girmekten faturam iki katına çıkmıştıKız felaket tellalı gibi dokturmuşsun ahahhaha
Ya sen ne yiyiyor ne içeriyor sana esin şöyle bende yap cam evde
O değilde neden kimsecikler yok burda bu gece .freddy kabusu gibi coktun @Pinkhouselife61 in üstüne
Ewt Cnm öyle oldu ortak yönümüz baya var . Ekim 10 evlilik yıl dönümünüz. Bn önceden de komen kullandım acillik oldum . O ay Ck Ck pis ağrılı geçti klomenden ötürü. Acile gidip ağrı keşci yaptım öle iyi oldum korkudan daha klomen almam. Ağrıdan öteki trafa germ yoksa =) adet düzenleyici ve yumurtaları gelistryoo ilk defa kür uyguladım bal tarçın çörek otunu tabi soğan suyunu saymıyorum onu iltihap geçsin diye yaptım ama 1o gün felan ti kullandım sonra kullnmadm mde ülser herşeyi yiyip icemiom . Bambu ay ümitliyim =) İnş ikimizde hamiş oluruz . Bu topik teki kizcelerin hepsi inş hayrlsyla . Sn nerde otryn bu arada yaş kaç =)
Bak çocuğu üzdünKüskünüm sana yazmıcam hiiihhhh
suzansu moonlight2135
Bende arada içiyorum ayda 2 paket ancadir oda tek degil esimle bitiyoruz yani bana 1 paket anca düşüyordur ama icmek istemiyorum esim alinca duramiyorum sigaraya son bence artik bebisler icinifadelerde kalsin sadece
Kuzum söle almasın oda .. alınca dediğin gibi içesin gelio . Bnde sartlandrdim kendmi hamiş olunca birkcam die. İnş tiksinirim de bırakırım şu illeti
Canim ınan bende çok istiyorum bırakmayı ama ne biliyim aslında biyerden başlamam lazım biran önce.
Sen masallah az iciyorsun gülüm hiç sürme ağzına bebek icin degil kendin için kuzum.
Bir anlık hata böyle bağımlı yapıyor işte allahım korusun.. Seni Nilay teyzeye Dicem sigara içiyo Dicem Gökçen gününüüüüüüüüBende öyle diyordum yak bitane ay çok mutluyum ay çok sevinçliyim diye diye 5 gun hep içtim keşke icmeseydim diye kafamı vurasim var vazoya .
suzansu moonlight2135 Birakmistik paket almiyorduk evlenince almaya basladik yine dedim ama daha alma icmeyelim diye bakalim ne kadar dayanabilicek
suzansu moonlight2135 canikolar @Pinkhouselife61 da dahil 4umuze mesajdan sohbet acmistim ama sadece bir katilimci ekleniyormus sizide etiket yapmıstim bildirim gelmedi mi ordan konusurduk
Iyi yapmışsın alirsada burnundan getir
Dominant hatun ol o konuda korksun senden ahahaha
Bende sigara bitti al diye T lf açıyorum olaya bak
Kuzum erkek dayanamaz alır ama Bz kadınlar güçlüyüzBde bizimki kullanmuo Bn icym
Ozel konusma varya canim ordan oluyor ama ben pek anlamadimmoonlight2135 biliyorsan sen bir konuşma acarmisin canım ben beceremedim
Yuhhhh seninki daha kötü ahahahahah vay haline bacimmmm senin acil bırakmam lazim
Kız yaptm da olmadı yaaaa
Yapamadımmmmmm başaramadımmmm@Pinkhouselife61 geldi canım sen katilimcisin ya davetli ekle diye bir secenek cikiyormu sende belki o sekilde olur burdanda konuşuyoruz ama özel yerde olsa fena olmazdi hani
Pko engel değil hamslige icni ferah tut :*
Aynen öle Cnm . Ne yalan söliyim bırakmak istemiom . Bi dert yoldaşım o Bn onu içme cekiom oda beni icne çekiyo =D manyağa bağladım =D
Burjuva olduk kaldık desenizeKızlar Sadce pro üyeler çoklu konuşma baslatabiliyomus . Biz alt üyeler değil =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?