❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Aynen öle Cnm . Ne yalan söliyim bırakmak istemiom . Bi dert yoldaşım o Bn onu içme cekiom oda beni icne çekiyo =D manyağa bağladım =D

moonlight2135 @Pinkhouselife61
Canikolar baktımda yardim falan bolumden pro uye olmak lazimmis birkac katilimci eklemek için ama davet ediliyormus sanırım ayarlarinizdan kapaliysa bildirim gelmez etiketlesem bile moonlight2135 ayarlarina bir bak istersen canim mesaj alimina kapalimi acaba diye suzansu sende canim ama gittin galiba uykuya

İnş inş Cnm bnm . Pes etmk yok ALLAH in izniyle bizde anniş olcaaazzz

İnşaallah Rabbim görüyor valla ona dayandık ona teslimiz... Ondan istiyoruz hayırla müjdelerimizle gireriz Bayram'a inşaallah

Mehtapppppp agrasifim kompleksliyim bak

Kız çocuğu korkutmaaaa hııııııı kızarım bak
@Pinkhouselife61 nerdeé

Zıkkımın kökünü şar onu ic emi
Bak bana ben kullaniyormuyum hayır asla tabii ki de kullaniyorum

Akraba çıkçanız kız yoksa koca karı hesap açtınız da birbirinizden haberiniz mi yok

Kız felaket tellalı gibi dokturmuşsun ahahhaha
Ya sen ne yiyiyor ne içeriyor sana esin şöyle bende yap cam evde
O değilde neden kimsecikler yok burda bu gece .freddy kabusu gibi coktun @Pinkhouselife61 in üstüne
Can'larım burdayımm net paketim bitti ne yazıkki ek 1 gb de bitti bacım hiç bişe dayanmıyor bize yaa geçen ay da buraya girmekten faturam iki katına çıkmıştı sadece kışlar değil faturalar da uçabiliyormuş şahit oldum yakından

Diyorum sizee akraba çıkçanız
Küskünüm sana yazmıcam hiiihhhh
Bak çocuğu üzdün

Bir dalı bile çok zarar... Aynen bende bi ifadelerde kullanıyorum bi burda kullanın bide Patlıcan yiyin nikotin var onda

Kuzum söle almasın oda .. alınca dediğin gibi içesin gelio . Bnde sartlandrdim kendmi hamiş olunca birkcam die. İnş tiksinirim de bırakırım şu illeti

Kafada bitirmek önemli.. Örneğin ben profilime yazdım giremicem net bitti diye ama kafada bitirmemiştim arada uğrarım dedim yine girdim burada kaldım her zamanki gibi
Canim ınan bende çok istiyorum bırakmayı ama ne biliyim aslında biyerden başlamam lazım biran önce.
Sen masallah az iciyorsun gülüm hiç sürme ağzına bebek icin degil kendin için kuzum.

İstesen yaparsıııınnnn
Bende öyle diyordum yak bitane ay çok mutluyum ay çok sevinçliyim diye diye 5 gun hep içtim keşke icmeseydim diye kafamı vurasim var vazoya .
Bir anlık hata böyle bağımlı yapıyor işte allahım korusun.. Seni Nilay teyzeye Dicem sigara içiyo Dicem Gökçen gününüüüüüüüü
suzansu moonlight2135 Birakmistik paket almiyorduk evlenince almaya basladik yine dedim ama daha alma icmeyelim diye bakalim ne kadar dayanabilicek

Net bi dille söyle kuzum.. İçmeyin zehir o..
Şu reklam vardı ya katran akıyordu süngerden sigara için yapmışlardı iğrençti onu hatırlayın ölğmü hatırlayın içmeyin nolur.. Minnoşlarımız için
suzansu moonlight2135 canikolar @Pinkhouselife61 da dahil 4umuze mesajdan sohbet acmistim ama sadece bir katilimci ekleniyormus sizide etiket yapmıstim bildirim gelmedi mi ordan konusurduk

Bende beceremedim

Iyi yapmışsın alirsada burnundan getir
Dominant hatun ol o konuda korksun senden ahahaha
Bende sigara bitti al diye T lf açıyorum olaya bak

Vay anam bacım sizle çok işimz var ..

Kuzum erkek dayanamaz alır ama Bz kadınlar güçlüyüz Bde bizimki kullanmuo Bn icym

Katılıyorum onlar çok iradesiz...
Sende tam sopalıksın kızzz
Ozel konusma varya canim ordan oluyor ama ben pek anlamadim moonlight2135 biliyorsan sen bir konuşma acarmisin canım ben beceremedim

Yuhhhh seninki daha kötü ahahahahah vay haline bacimmmm senin acil bırakmam lazim

Aynen çok bilmiş hanım
Sende bırak çok ayıp cık cık cıkkk...
moonlight2135 Canım sendemi bilmiyorsun benim gibi yoksa

Aahahahahahh aynı saflıktayız hepimiz
Altın günü yapsak süper olurdu
Kız yaptm da olmadı yaaaa

@Pinkhouselife61 geldi canım sen katilimcisin ya davetli ekle diye bir secenek cikiyormu sende belki o sekilde olur burdanda konuşuyoruz ama özel yerde olsa fena olmazdi hani
Yapamadımmmmmm başaramadımmmm

Pko engel değil hamslige icni ferah tut :*

Değil de bekletiyor işteee...
Ah ilk geceden hamiş kalaydım ne güzel olurdu
Aynen öle Cnm . Ne yalan söliyim bırakmak istemiom . Bi dert yoldaşım o Bn onu içme cekiom oda beni icne çekiyo =D manyağa bağladım =D

Dert yoldaşı falan değil acizliğin göstergesi o bence.. Sakın yanlış anlama bağımlılıktan başka bişey değil ki onsuz hiç olaabiliyor insan ya bi ot parçası faydalı olsa efendimiz içerdi tavsiye ederdi ama no no no değill
Kızlar Sadce pro üyeler çoklu konuşma baslatabiliyomus . Biz alt üyeler değil =/
Burjuva olduk kaldık desenize

Bu gece bütün kızlar toplandı.k her gece böle toplanalım saat 2 2.30 gibi burda olalım. Gececiler Bn gündüz gremiom . Paketim btmedi süresi var henüz o yüzden ypamiom beklemem lazm . Bu arda sarjz da az kaldı . Yarn görüşmek dileğiyle hoşçakalın esen kalın canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…