Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba aile boyu hasta olduk kızım ateşli ben çok halsizim tartı bildirimi anca geliyor Cuma: 61 25 Güncel: 62.65 Fark +1.4 ( uzun bir süre sonra ilk defa bukadar artı geliyorum bir haftada özür dilerim takımdan Elhan
Kıııızzlllaaarrrr tünaydınnnn efendim Şimdi şöööyyllleee bırakıyorum P.tesi 115.9 Cuma 112.5 Fark 3.4 önce 113 çıktı sonra okudum yazdıklarınızı çıkardım üstümü böyle oldu saatimi bile çıkardım valla napim Tabi kilo çok olunca çok gidiyor hadi bakalım ilk hedefim 100
Merhaba fenalardayim Unutup kahvaltıdan sonra tartıldım Sabah tekrar güncelleme yaparım Düzenim öyle bozduldu ki Yatılı misafir şimdi de okul tatili Geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum Buda kahvaltıdan sonraki tartım @arwengsdElhan
19.1.24 Daha bişi yemeden menü atayım bari Sabah 7.30 da1bardak kefir içine 1tk chia 2 kayısı Ara beyaz çay Öğlen 12.10 datavuk salata yarım çorba Ara 14.30 hurma fındık tahin Ara 17 de 2 tk tahin pekmez yerli muz 18.40 kabak makarna yoğurt Listemde tahin pekmez yoktu ve muz. Kabak yanında karabuğday vardı onu çıkardım Afiyet olsun Elhanffestinalente
Bugünkü menum 14.20 1 haşlanmış yumurta bol yeşillik 16.00 6 7 tane fındık 18.30 3 parça tavuk göğsü haşlama , salata , 2 YK pirinç pilavı , 2 3 kaşık kuru fasulye ve ayran 2,5 litreyi geçti su Spor birazdan odama geçip yapabildiğimi yapacam insallah ffestinalenteElhan
19 ocak menüsü pardon kaçamağı diyelim Uyaninca Limonlu zencefilli su filtre kahve Sabah Sucuklu yumurta 3 zeytin Ogle Sahlep Akşam 1 kase sehriye corbasi 6 kaşık manti Su 2 litre Spor 16 bin adım =1600 puan Elhan@Leyl35Cordelia
İyi akşamlar 19.01.2024 Sabah maydanozlu limonlu su Öğle 1 süzük peynirli tost,çay Arada filtre kahve ,kola zero Akşam halsiz olduğum için bir şey yapamadım eşim de diyetimiz bozulmasın diye tavuk şiş porsiyon almış pidesini yemedim yanında kola zero
19 ocak menüm niyetiydim Elhan Akşam yemeğim 6 da Bir tabak etli sebze yemeği ' 3yk bulgur pilavi' küçük kase havu yoğurtlamadı 1 bardak ayran Çeyrek lahmacun Cayın yanında 2parmak cevizsucuk yedikten sonrasında pişmanlık oldu Akşam 45 dk yürüyüş' 225 puan sanirim Cordelia
19 Ocak Menü 8.00 Kahve 11.00 Yulaf tost , yeşillik, domates, salatalik , yarım dilim börek( tadı nasıl oldu diye yedim) 13.00 Kahve 15.00 Hurma 17.00 Tavuklu, cevizli yoğurtlu , kereviz mezesi büyük bir tabak üç servis kaşığı 19.00 Bir hurma 20.00 7.8 fıstık , üç beş kuru üzüm, çay İki litre su @Leyl35
Menü bildirimi Kahvaltı (öğlen) 1 yumurta 1 dilim peynir Yarım domates 5 zeytin 1 çörek Ara 1 muz Türk kahvesi Ananas çayı Akşam Küçücük kuru kabak dolması 2 adet Küçücük kuru acur dolması 2 adet Küçücük kuru biber dolması 2 adet İçlerinde 1er tatlı kaşığı kadar pirinç vardı 2 kepçe etli çorba
19.01 CordeliaElhan 11100 adım 1100p 300 ip atlama 1500p 15 dk ebru şallı videosu hareketleri 300p Bugün Leslie yi yapamadım misafirim var diye . Yukaridakiler daha az zaman alıyordu Toplam 2900p
Genelde gün içinde çok aklıma gelmiyor ben yemek yerken çok su içerim oda iyi değilmiş bende içmiyorum böylede hiç su içmemiş oluyordum. Şöyle yapıyorum akşamları ders çalışırken alıyorum suyumu bir anda içiyorum
Bunun tek yolu şişe mantığı canımcığım. Kilo için değil de sağlığın için. Gün boyunca yudum yudum içinde hücrelerin daha verimli kullanıyor. Birden içilen su birden gidiyor
Menü bildirimi Kahvaltı (öğlen) 1 yumurta 1 dilim peynir Yarım domates 5 zeytin 1 çörek Ara 1 muz Türk kahvesi Ananas çayı Akşam Küçücük kuru kabak dolması 2 adet Küçücük kuru acur dolması 2 adet Küçücük kuru biber dolması 2 adet İçlerinde 1er tatlı kaşığı kadar pirinç vardı 2 kepçe etli çorba
20.1.24 menüm saat 10 da kahvaltı 2 yumurta 1 dlm den az peynir. 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 dlm tam buğday ekmek 1 parça kek 4 dal patates kızartması Saat 14.30 Trabzon hurması 1tk tahin 10 badem Akşama ton balığı salata (diyetisyen çorba verdi yerim kalırsa çorba) 30 dk ev temizliği Çok sportifim
20 ocak menüm 13.00 1 yumurta +5 zeytin +1.5 wasa Ara: 1 adet kuru kayısı 17:00 Salata(çok diyet değil peynir ve ve 1 wasa koydum içine)
Artık wasa defteri kapandı çok abarttım 1 hafta yemiycem başka. 1.5 litre su 4000 adım pek spor değil ama yine de etiketliyorum ffestinalenteElhanCordelia
Sabah 11 bebegimden artan 1 kasik muzlu yulaf lapasi 14.30 bebegimden arta kalan 1 dilim yumurtali ekmek ejdjejd 19.20 bol yağsız salata 2 kasik yogurt 2 kasik kiymali taze fasulye birazdan da kahve yaparim 30 dk leslie sabah yapmistim uyumadan yine yapicam 5bin adım ElhanCordelia
20 Ocak Menü 8.00 Kahve 11.00 Bir minik elma , bir minik portakal 13.00 İki haş yumurta, marul , iki domates, salatalik , bir tatlı kaşığı labne , iki wasa 14.00 Kahve 15.00 Yeşil çay 18.00 Bir kase kabak yemeği , bir kaşık kereviz meze, bir parça haş tavuk İki buçuk litre su @Leyl35
Saat 18.00 küçük bir lavas ile tavuk tantuni 1 bardak ayran 3 tane biber turşusu
Saat 20.00 melisa çayı Suyu 2.5 yaparım birazdan. Elhanffestinalente Birde birileri bebeği kanguruya alıp yürüyüş mü demişti spor 3000 adım Cordelia yavaş ama emin adımlar
Bugünkü menum 17 . 30 2 lahana sarma ,bı küçük biber bir küçük patlican , salata , 2 kaşık hedik . 20.00 1 incecik dilim cikolatali yaş pasta ve yarım bardak limonata ElhanffestinalenteCordelia 300 ip atlama 1500p 3200adım 320p Toplam 1820 p 2,5 litre su
Kizlar merhaba Dünkü menumu yazmistim ama gece eşim mesaiden gelirken kokoreç almış Yarım kokoreç ekliyorum dünkü menume olmadı biliyorum, ertesi gün yani bugün de sabah kalktığımda çok rahatsız hissettim midemi O yüzden öğleye doğru yedim kahvaltımı Elhan@Leyl35
Protein tozu Muzlu bir atıştırmalık,fotosunu atıcam. Kendim hazırladım. Yoğurt+bal+badem+chia+tahin Başka bir arada muzlu daha az malzemeli karışım. Onu da atarim. Küçük bi ara: Armut 4 gramlık çikolata, atıcam foto Çocuklardan kalan kek, tahmini 1 dilim anca eder , dilim normaldi. Bi arada da tahinle bal yedim bol bol
Aralar çok karbonhidratlı oldu ama ana yemek yiyesim pek gelmemişti bugün.
SPOR KÖŞESİ 666 ADIM (10.000 şartı var mıydı Elhan )
1 küsür saat bölgesel. 15 dakika temizlik. ElhanCordelia
Takim kaptanima bakip etiketlicem. Kirmizi takimdaymisim, hayirli olsun.
Bugunku menum Sabah 12:00 2 haşlanmış yumurta Peynir zeytin 3 tatli kaşığı kaymak 2 tatli kaşığı reçel Sekersiz cay Akşam 1 kase çorba 1 tane portakal Ara Yesilcay Su Sekersiz cay (Hazir küçük keklerden)yarısı Elhan@Leyl35
Bugünkü menum Sabah Domates Yarım kırmızı biber(kahvaltıda çok seviyorum) 1 kk tulum peyniri 2 şekersiz tambugday ünlü pankek Ceyrek simit Yarım has. Yumurta 2 tk tahin pekmez 1 yk zeytin salatası
Öğlen yok
Akşam 1 kepçe mercimek çorba 2 küçük kare (içli köftenin tavaya basılmış hali kayinvalidem yapmıştı adını unuttum hatay yöresine ait bir yemek) Bir tabak haşlanmış brokoli çok az Ton balığı
Bu hafta çok ayakta olurum ama adım sayımı atamam çünkü çocuklar evde akıllı saatim de yok bu nedenle 2 hafta sonra adım ve sporlarının atarım Cordelia
Günahlarımı dökmeye geldim Kahvaltı ıkı dilim kızarmış ekmek labnelı Ara mara yok kahve ıctım Aksam 8 Bir Gül böreği Bir dilim pasta Bir kase salata Gece 12.30 Yarım Urfa saygılar sevgiler Elhan
Iyi geceler uyumuş kalmışım kızımla 20 ocak menü Elhan Sabah 10 Çeyrek dimit'bir dilim ekmek 'sucuklu yumurta 1 porsiyon ' 10 fistik' 2 ceviz'5 zeytin'1 bucuk kkpeynir 1kase paça Akşam küçük kase tarhana çorbası ' Akşam 10 da 2mandalin'bir dilim elma
Bugün spor yapmak istiyorum. Hem uyku hali açılır hem kaç haftadır yerimde saydım. 21.01.24 menüm Saat 11de 1 bardak kefir chia ile 2 tam kayısı suda beklemiş Saat 12.30 da 1 yumurta 2 dlm tam buğday ekmeği biraz peynir ve birkaç fındık Gün içinde fındık atistirdim miktarını bilmiyorum belki 1 avuç yarım mandalina Saat 16.30 karnıbahar mücver vardı daha önce yaptığım el büyüklüğünde (yağ un yok içinde. Sadece peynir ve patates var. Yağlı kağıt ile fırında yapmıştım)yanında salata ve yoğurt. Yogurtu bitirmeye çalışıyorum hala Su 500 ml ElhanffestinalenteCordelia (spor etiketi de yapicam söz )
yazayım da mutfağı kapatayim artik Uyaninca zencefilli limonlu su filtre kahve
Sabah avuç içi kadar lavaş Haşlanmış yumurta Peynir Zeytin
Ogle 1 portakal 4 adet balık kraker torun sayesinde
akşam 4 kaşık kofteli bezelye yemeği 3 kaşık Bulgur pilavı Bol salata cibez otu haşlaması ilk kez yedim ama güzelmiş Spor yok su 3 litreyi bulur @eelhan @Leyl35
İyi akşamlar menümü yazayım sabah yok Öğle 1 tane 400 gr lık meyveli yoğurt Arada sütlü filtre kahve ve 2 kaju 2 hurma Birazdan da 200 gr ızgara tavuk göğüs ve salata yiyeceğim
Su 4 lt olmak üzere
Bugün evi süpürüp silmek istedim. Silerken fıtığım tuttu bacağım kasıldı kaldı sinir oldum fırlattım attım mopu.
Menüm 11.30:1 yumurta +1 havuç +7 zeytin Ara:mocha 19.30:1 wasa+peynir+1 adet muz Biliyorum wasa yemiyecektim ama dışarıdan geldim yorgundum salata yapmaya bilr üşendim Acıkırım ama ne yiyicem bilmiyoeum 1.5 litre suya tamamlamaya çalışıcam 8200 adım 640 kalori yakmışım CordeliaffestinalenteElhan
21 Ocak Menü 8.00 Kahve 10.30 İki yumurtadan omlet , roka, domates, salatalik, labne , iki wasa 16.00 Türk kahvesi 18.00 Yoğurtlu kabak yemeği , bir parça haş, tavuk Filtre kahve iki litre su @Leyl35
Ara 20-21 arasi 4 kestane Tatli kasigi ile un helvasi 10 adet tuzsuz cekirdek Misafirlikteydim eslik etmek adina yedim bu kadarcik onlara gore azdi ama bana gore cok oldu galiba yazarken farkettim
Spor 50 dk kosu bandinda yuruyus 10 dk bisiklet 2500 adim ayriyeten saatimi dusurdum sonra buldum dahada artardi belki neyse bu kadar Cordelia Elhanffestinalente
21.01 CordeliaElhan misafirlerim gitti bugün anca yapabildim 300 ip atlama 1500p 30dk Leslie boosted 300p 15 dk pilates ( ebru şallı) 300p 5400 adım 540 p Toplam 2640p
Dünki menüm Sabah 11.30ılıklimonlu su 1 çiya toh. Ekmek 2 dilim eskikaşar peyniri 3 siyah zeytin 1 haş yumurta 1 çatal şeftali reçeli Ara17.00 1 portakal Akşam19.30 3 kaşık pirinç pilavı yarım kase mercimek çorbası az patates tavası(patatesi çok az yedim tavuğu fazlaca yedim) 1 avuç içi çiğ çekirdek 1 ince dilim yaş pasta(ayy yemicektim ama dayanamadım yedim kızımın doğumgünüydü) Su 2 lt Spor yapamadım CordeliaElhan@Leyl35 Bugünki menüm Sabah12.00 1 tb ekmek 2 dilim peynir 3 yeşil zeytin Domates salatalık 1 sahanda yumurta Ara16.30 1 mandalina Akşam18.30 1 küçük tabak et kavurma 1 lokma beyaz ekmek ayran bol salata Su 2.5 lt Spor yapamadım(gün içerisinde adımı çok atıyorum ama saatimi şarja takmadım)
Bugün neredeyse hiç oturmadığım çok aktif bir gün geçirmeme rağmen spor yok. Adım da yok malesef telefon her zaman yanımda olmuyor Sadece 1000 adım ve yatmadan önce yaptığım 40 bölgesel hareket var hiç yoktan iyidir. Boş olmasın 140p Cordelia
21 ocak menüm Sabah kahvaltı 11 1 Kk cerkez peynir'5 yeşil zaytin' .bir dilim ekmek tam buğday. Bir tabak salata. 2banmalik tahin. 4lokma sucuklu yumurta '3 patates kızartması
Öğle sonrası 4 3ceviz.12 badem 'bir porsiyon maraş cips
Menüler Afiyet olsun. Kaçamaklar görüyorum keşke cuma dışında görmesem.
Spor yapan herkes harika.
Kilo bildirimleri eksi olan herkesi tebrik ediyorum. Arti olanlar yediklerini hareket durumlarını kontrol etmeli. Hafta sonunu en azından sabitle kurtarmaya çalışmalıyız. Başaracağız
Dünki menüm Sabah 11.30ılıklimonlu su 1 çiya toh. Ekmek 2 dilim eskikaşar peyniri 3 siyah zeytin 1 haş yumurta 1 çatal şeftali reçeli Ara17.00 1 portakal Akşam19.30 3 kaşık pirinç pilavı yarım kase mercimek çorbası az patates tavası(patatesi çok az yedim tavuğu fazlaca yedim) 1 avuç içi çiğ çekirdek 1 ince dilim yaş pasta(ayy yemicektim ama dayanamadım yedim kızımın doğumgünüydü) Su 2 lt Spor yapamadım CordeliaElhan@Leyl35 Bugünki menüm Sabah12.00 1 tb ekmek 2 dilim peynir 3 yeşil zeytin Domates salatalık 1 sahanda yumurta Ara16.30 1 mandalina Akşam18.30 1 küçük tabak et kavurma 1 lokma beyaz ekmek ayran bol salata Su 2.5 lt Spor yapamadım(gün içerisinde adımı çok atıyorum ama saatimi şarja takmadım)
Bugün neredeyse hiç oturmadığım çok aktif bir gün geçirmeme rağmen spor yok. Adım da yok malesef telefon her zaman yanımda olmuyor Sadece 1000 adım ve yatmadan önce yaptığım 40 bölgesel hareket var hiç yoktan iyidir. Boş olmasın 140p Cordelia
21 ocak menüm Sabah kahvaltı 11 1 Kk cerkez peynir'5 yeşil zaytin' .bir dilim ekmek tam buğday. Bir tabak salata. 2banmalik tahin. 4lokma sucuklu yumurta '3 patates kızartması
Öğle sonrası 4 3ceviz.12 badem 'bir porsiyon maraş cips
Günaydin kizlar Dün menumu yazamadim Aslinda disipli bir insanim bu konularda ve size karsi mahcup olmak istemezdim Dün aksam maalesef ailevi meseleler oldu olumsuz Girecek durumda degildim+ilacimi is yerinde unutmusum. Allahtan bi tane cantamda varmis ama dun icemedim Şükür ki atlattim sayilir Menumu bugun yazicam insaallah kusura bakmayin Cuma 70.00 PaArtesi 69.4 Elhan Cordelia @ffestinalente
Günaydın hayırlı mutlu sabahlar Dün gece yine mesaideyim ateş kusma 4 e geliyordu yattım 8 e geliyordu kalktım. Parça pincik uyudum. Cuma 75.2 Pazartesi 75.9 Fark+0.7 Tabak tabak yemekler yemedim. Uçuk kaçamaklar yapmadım. Neden böyle oldu bilmiyorum. Kabızlık ve mens sebebi ise inşallah cuma ya toplarım. Yarın diyetisyen günü bide
Günaydınlar O kadar adımlar aç yatmalar sadece 5 Gr içinmis ne zaman böyle olsa cumaya kadar baya vermiş oluyorum demekki birde gidiyor motivasyonumu bozamam Cuma: 78.35 Bugün 78.30 Elhanffestinalente
Günaydın 2 bardak su Melemen 2 dilim ekmek Salata peynir zeytin
Misafirimin gideceği tarih belli oldu 30 Ocak Şuan sürekli yemek pişiyor evimde bende ister istemez oturuyorum Gelen giden çaylar tatlılar Allah'ım koru beni
Edit: Düzeltiyorum. Bu hafta transfer hakkını ffestinalente kaptanım kazanmıştır. Kaptanım tablo yayımlandıktan sonra transferini yapabilirsin. Tebrikler.
Ben şimdi annemdeyim bu hafta burda Olcam Tartı farkı olackmi bilemiyorum burdaki tartıda 58.2 çıktım bekliyordum yediğimiz hurmalar tirmaliyor şimdi cuma 57.55 pazartesi 58.2 fark + 650 @Leyl35Elhan
22 Ocak menüm Sabah 12.30 13.00 Yağsız tavada iki yumurta iki dilim ekmek Bir küçük oğlanın bitiremedigi elma Akşam 17.30 18.00 6 YK kaşığı taze fasulye 2 YK makarna yoğurt Su 1.5 spor yok @Leyl35Elhan
Diyetisyen fikri beni bugün frenleyemedi 22.1.24 Sabah 7.30 bardak kefir 1tk chia 3 kuru erik Ara yeşil çay Öğlen 2 yumurta ve salata Ara 14 badem 1 galeta Akşam yarım kase yayla çorbası pırasa yemeği yoğurt 8 gibi kek büyük bir dilim ve birkaç tuzlu bisküvi Başka şeyler de vardır sanırım doygunluk hissi yok bugün Yarın tartı günü Çay ve suya devam Su dediğime bakmayın daha 2 bardak oldu Elhanffestinalente
Bugünki menüm Sabah ılık limonlu su 11.30 2 dilim ekmekten tost(tb ekmeği) Akşam18.30 1 küçük tabak kıymalı makarna ayran salata 21.30 sade türk kahvesi Gece yatmadan önce yoğurt yerim biberli Su 2.5 lt 30 dk leslie boosted 300 p 15 dk cardio 150 p 10 dk bölgesel 100 p 50 squat 50 p 20 köprü hareketi 20 p(adımımı yatmadan önce atarım) Elhan@Leyl35Cordelia
Tek saçmaladığım, 3 kurabiyem var. Kavala. Masama koymuşlar kutuyla sağ olsunlar ama.. Öğlen 12 gibi yemistim. Erimiştir inşallah. Ya bi tane yiyim dedim, ağzima alinca olay bitiyor bende. Kusura bakmayın. Her gün bi cız da olmaz. Halletmeliyim. Zor ama basaricaz insaallah.
Yazdiktan sonra aklima geldi. Bir lokma ekmek ve pekmez ile menemenin icinde kalan tek lokma ekmek
İyiaksamlar kızlar Sabah Zencefilli limonlu su Filtre kahve 10 da 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin Lor peyniri 1 çeri domates Yesillik havuç Öğle 1 fincan sahlep Türk kahvesi Akşam 7 de 1 kase tavuk çorbası 6 7 kaşık patates Salata si Yogurt Su 2.litre Spor 10.bin adım 1000 puan Elhan@Leyl35Cordelia
Elhan Kahvaltı 12.30 1 dilim kızarmış ekmek kaşar zeytın domates bır haşlanmış yumurta Ara kahve incir Akşam 1 kase çorba 1 galeta Ara Mandalına Suyu hıc sorma duzenlı ıcemıyorum
Menü yazmaya anca gelebildim Kahvaltı oglendeydi çok ölçülüydü 1 yumurta Yarım dilim kadar peynir 3 zeytin Biraz domates 1 dilim ekmek Akşam yemeği çok kötü geçti kayınvalidedeydim diyet yapmama geçi karşı herzaman çokta geç saate kalınca ölçüyü kaçırdım çok acıkmıştım Saat 21.00dı nerdeyse 2 dilim ekmek 2 kepçe mercimek çorbası Kuru fasülye 8 y.k kadar 4kaşık pilav 4 kaşık havuç tarator Su 3 litre civarı Elhanffestinalente
Menüler Afiyet olsun. Kaçamaklar görüyorum keşke cuma dışında görmesem.
Spor yapan herkes harika.
Kilo bildirimleri eksi olan herkesi tebrik ediyorum. Arti olanlar yediklerini hareket durumlarını kontrol etmeli. Hafta sonunu en azından sabitle kurtarmaya çalışmalıyız. Başaracağız
23.01 ElhanffestinalenteCordelia Niyetliydim bugün . 17.40 1 but ( ama biraz büyüktü köy tavuğu) , 4 yk bulgur pilavı ve bol salata Su şimdilik 1,5 litre 2 2 buçuk olur inşallah. 2000 adım ( yağmur bastirdi geri dönmek zorunda kaldım ) 200 ip atlama 1000p( daha yapacağımı sanmıyorum ,orucun halsızlığı var üstümde) 15 dk pilates 300p Toplam 1500p
Elhan Sabah 13:00 Yulaf Pizza ( 1 yumurta 2 kaşık yoğurt 3 yk yulaf bı çay kaşığı kabartma tozu istenilen malzemeler ile) Ara Sade Kahve Akşam 19:30 1 kepçe çorba Ikı haşlanmış but 2yk pilav Yarım dılım ekmek
23.1.24 menüm Sabah 2 yumurta 3 parça erik Öğlen salata çorba Ara protein bar Akşam 2 dlm ev yapımı pizza. Serbest öğün bolca marul yoğurt Suyum az . Adım 8600 Hafta sonu için 1 tatlı kaşığı tahin pekmez ver dedim. Tüm listeye uy tatlı vericem dedi Kandırıyor beni
23 Ocak Menü 8.00 Kahve 11.00 Bir yumurta omlet, bol yeşillik , bir wasa , labne, zeytin, domates, salatalik 17.00 Izgara et, bir servis kaşığı bulgur pilavı, salata , ayran Bir greyfurt, yarım mandalina, İki litre su @Leyl35