- Konu Sahibi sentinus14
-
Canım benim buarda nemzn gdiceksiniz inşallah tüp bebeğe bu aymiydi senin diğer aynı unuttum canım haberdar et inşallah güzel sonuçlar alırsınCanım benim inşallah inşallah güzel sonuçlar gelir hakkımızda hayırlı olsun cokk tesekkeur edrim canım sende aynı şekilde herzamn
Diğer ay balım. Eşimin sonuçları düşüktü biraz. Hoca değerleri yükseltmeye çalışalım sonra başlayalım dedi. 1 ay ilaç kullanacak şimdi eşim. Sizin zaman kesin belirli mi?? Hsg için randevu aldın mı??Canım benim buarda nemzn gdiceksiniz inşallah tüp bebeğe bu aymiydi senin diğer aynı unuttum canım haberdar et inşallah güzel sonuçlar alırsın
İnşallah canım benim.. Aralık reglimle başlayacağız. Heyecandan reglim gecikmezse eğer 27 aralıkta gideriz doktora. 25-26 sı gibi regl olucam çünkü.. Bakalım aynı dönemlere denk gelicez. Haberleşelim tabiki. İnşallah herşey yolunda gider ve sonucumuz pozitif olur sağlıkla hayırlısıyla. Amh testinde güzel gelecek güzel düşünelim :) Bu arada Ankara'da mı yaşıyosunuz normalde ??Canım benim almadım ama smdi eşimin sonuçları için istanbuldayiz inşallah amh sonucun.ciksin nasipse haftaya yaptırmayı düşünüyorum burdaki işimiz bitip eve dönünce 1 aralıkta anakarada gidicez ozmana kadar hallederim nasipse
..hayirlisi olsun kuzum ayy inşallah güzel sonuçlar alırsınız siz nemzn gitceksiniz yani aralıkta gün brllimi biz 1 aralıkta görüşcez inşallah birbirimizi haber edelim bakalım nasıl olcak inşallah güzel habeler aliriz:)
askininaskisi canım amin Allah razı olsun..Amiinn..Allahım tez vakitte güzel haberler almanızı nasip etsin.Takviye vitamin falan kullanfınız mı??Amh iniz kaç ? Birde geçen okudum bi sayfada çok ara vermeden 2.denemeyi yapmak gerekiyormuş. Vitaminlere, karışımlara ağırlık verip tekrar denersiniz ve sonuç pozitif olur inşallah...
Kanda amh baktırın bence çünkü yumurta rezervinizi en net belirleyen test bu. FSH değerinizi hatırlıyo musunuz adetin 3.günü bakılan hormonlarınızda??hsg de temizse önlem alarak devam edersiniz..Hepsini araştırıp bi süre küürler deneyip yumurta kalitenizi arttırıp tekrar başlarsınız. Evvelallah sağlıklı embriyoları elde edersiniz inşallahh..askininaskisi canım amin Allah razı olsun..
amh nedir bilmiyorum o kadar yabancıyım ki yavaş yavaş öğreneceğim galiba..
ama en son E2 bakıldı o da 241.7 çıktı
dün de hsg filmi çektirdim.. kan sayımı yapıldı.. kan sayımlarımlda hepsi normal görünüyor. ilaç tedavisi bitince gideceğim tekrar bakalım
fsh yi biliyorum 245 lerdeKanda amh baktırın bence çünkü yumurta rezervinizi en net belirleyen test bu. FSH değerinizi hatırlıyo musunuz adetin 3.günü bakılan hormonlarınızda??hsg de temizse önlem alarak devam edersiniz..Hepsini araştırıp bi süre küürler deneyip yumurta kalitenizi arttırıp tekrar başlarsınız. Evvelallah sağlıklı embriyoları elde edersiniz inşallahh..
Canım merhaba. İnşallah pozitif sonuç nasip eder Rabbim.. Centrumla gitmeden önce yük ünv. E gidip muayene oldum sanırım 122 TL gibi bi muayene ücreti ödedim. Oradan raporumuzu da çıkardık. Tüp bebekle ilgili çizeceğimiz yolu belirledik. Hemen başlamaktansa eşimin değerleri için öncelikle ilaç tedavisi önerildi. Raporlu tüp bebek ücreti 6120 TL raporsuz 8500 yada 8000di galiba. İlaçlarında %20sini biz ödüyoruz o da 1000 tl.. Yine aklına takılan bişi olursa yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla..Hanımlar kolay gelsin bende recai beye gitmeyi dusunuyorum ilk denemem olacak belkide aşılama der bilemiyorum bu süreçleri . Merak ettiğim konu ilk muanede nekadar ücret veriyoruz ilaçlar dahil ne kadar tutuyor kendimi ona gore hazırlamak istiyorum bilgi verirmisiniz? Birde memnun musunuz?
Canım merhaba. İnşallah pozitif sonuç nasip eder Rabbim.. Centrumla gitmeden önce yük ünv. E gidip muayene oldum sanırım 122 TL gibi bi muayene ücreti ödedim. Oradan raporumuzu da çıkardık. Tüp bebekle ilgili çizeceğimiz yolu belirledik. Hemen başlamaktansa eşimin değerleri için öncelikle ilaç tedavisi önerildi. Raporlu tüp bebek ücreti 6120 TL raporsuz 8500 yada 8000di galiba. İlaçlarında %20sini biz ödüyoruz o da 1000 tl.. Yine aklına takılan bişi olursa yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla..
Ilac.ne onerildi canimCanım merhaba. İnşallah pozitif sonuç nasip eder Rabbim.. Centrumla gitmeden önce yük ünv. E gidip muayene oldum sanırım 122 TL gibi bi muayene ücreti ödedim. Oradan raporumuzu da çıkardık. Tüp bebekle ilgili çizeceğimiz yolu belirledik. Hemen başlamaktansa eşimin değerleri için öncelikle ilaç tedavisi önerildi. Raporlu tüp bebek ücreti 6120 TL raporsuz 8500 yada 8000di galiba. İlaçlarında %20sini biz ödüyoruz o da 1000 tl.. Yine aklına takılan bişi olursa yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla..
Omepa q10 ve Tamoxifen kullanıyor eşim canım...Ilac.ne onerildi canim
Solgar omega q 10 demi cnm tamoxifen ne icin ms cnmOmepa q10 ve Tamoxifen kullanıyor eşim canım...
Solgar omega q 10 demi cnm tamoxifen ne icin ms cnm
Ya bliomsn bizim testesron duskdu hc ilac vermdi bu kaan hoca sasrdm su an ya onunda etkisi varmki tup bebek.tutmamasndaSolgar değil balım omepa markası.. Tamoxifen aslında meme kanseri ilacı ama eşimin testesteron ve FSH seviyesi düşüktü. Doktor sperm değerlerinin de bundan etkilendiğini düşünerek arttırmak adına tamoxifeni önerdi..
Sperm sayısına hızına ve kalitesine etkisi varmış. Ben bunu hoca yazdıktan sonra ilacı aldığımızda araştırırken buldum canın.. Kaan hoca klomen yazdı mı size? Genelde klomeni de bu nedenle yazıyorlarmış sanırım. Tam net bilmiyorum ama. Okuduğum makalede klomen ve tamoxifenin erkek kısırlığına olan etkisi diye bir başlık vardı...Ya bliomsn bizim testesron duskdu hc ilac vermdi bu kaan hoca sasrdm su an ya onunda etkisi varmki tup bebek.tutmamasnda
Yok kuzum.klomen yazmdi yaa sperra art.med.yazdi biSperm sayısına hızına ve kalitesine etkisi varmış. Ben bunu hoca yazdıktan sonra ilacı aldığımızda araştırırken buldum canın.. Kaan hoca klomen yazdı mı size? Genelde klomeni de bu nedenle yazıyorlarmış sanırım. Tam net bilmiyorum ama. Okuduğum makalede klomen ve tamoxifenin erkek kısırlığına olan etkisi diye bir başlık vardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?