- 28 Mart 2018
- 741
- 473
- 103
- 37
- Konu Sahibi sentinus14
Bnde gtcm.centrma.ama. raporlu 3.500.6..500.olms ozman raporlunun.ne anlami varki fyatlar.cok.ucmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk denememde Centrum'da hamile kaldım. Allah Emre Pabuçcu hocamdan razı olsun. İlk görüştüğüm ay tedaviye başladım hiç zaman kaybettirmedi. Doğru zamanda doğru hamleler yaptı ve süreci çok başarılı yönetti. İlgisi ve bilgisi ile çok iyi bir doktor. Kesinlikle öneririm herkese.
teşekkür ederim canım inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız. Evet bizim de erkek kaynaklıydı. Sperm sayısı çok azdı ve ileri hareket sıfırdı. ilk kontrolde 4 adet sperm vardı sonra kullandığımız takviyeler ve keçiboyunuzu kürüyle sayı 6 milyona çıktı. O nedenle dondurup biriktirme işlemi yapılmadı. Hatta tedavi sırasında eşim sperm örneği verdiğinde sayı 15 milyona çıkmıştı. imsi ve mikroçip yöntemleri uygulandı ve iyi kalitedeki spermler seçildi. Centrum'a güven, bu konuda çok iyiler gerçekten.merhaba canım hayırlı olsun evladın bızde cntrumda baslamayı duusnuyoruz esımde serm azlıgı ve yerınde harejtlı ılereı hareket yok 3 5 adet kadar cıkıp dondurulup bırıktırılıyor sızın durumunuz nasıldı erkek ınfeltısenden mı kaynaklıydı ?
Canım biz bu ay görüştük ücret raporlu 6160 tlydi yanlış hatırlamıyorsam.. İlaçlar da hemen hemen 750 TL tutuyor.. Emre hoca çok ilgili. Biz öncelikle ufuk ünv den randevu almıştık emre hoca için. Raporunda orada çıkarttık..Merhablar bizde centrum için aralıkta randevu aldık memnun olanlar varmı?ücretler hakkında bilgisi olan ?
Erkek faktörlü bizimkide canım değerleri füşük eşimin. Biz ilk ufuk ünv. Hastanesine gittik. O güne kadar olan sonuçlarımızla. Hoca baktı inceledi kendisi de spermiogram istedi. Değerleri ortalama olan değerlerden daha düşük çıktı. Emre hoca oranın üroloğuyla konuştu ve 1 ay boyunca eşimin kullanacağı 1 i omega diğeri ilaç olan hap verdi. O 1 ayın sonunda olacak olduğum ilk adetin 3.günü başlıyoruz dedi. 3.günü gittiğimizde 1000tl götüreceğiz. Geri kalanınıda sanırım opuda tam konuşmadık emre hocayla. Evet balım fiyatın içinde ölü transfer ve doldurulacak embriyoların ücreti var.. Tedavide kullanılacak spermlerin seçme yöntemini ve seyrini o gideceğim3.gün konuşacağız..6160 tl içinde opu ve transfer ve embiriyo için bir test vardı hani dnasini inceleyen oda varmı canım peki ?hemen gidince 6160 istyolarmi yoksa işlem bitincemi
Canım ben başka bi yerde hsg çektirmiştim. Doktor sordu bende hsg CD ni verdim. Bence başlamadan önce çektir hsgyi öyle git. Benimle ilgili sadece hsg yi sordu doktor. Eşimin değerleri toparlayınca tedaviye başlayacağımız vakit de 3.gün hormon, tam kan falan istedi. Ayriyeten HIV vb testlerde istedi hem eşimden hem benden canım. Daha önce hormonlarına baktırmış miydin sen ??Tamam canım insallah hakkımızda hayırlısı olsun tesekkeur ederim biz başka yerde urologta tedavi görüyoruz bizi o doktor yönlendirdi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız..inşallah bizde aralıkta gidicez ama nemzn başlıycam tüpe bilmiyorum canım senin için hangi testleri istediler hsg istyolarmi peki hsg çektirmek gerekirmi?eşimin sonucları düzeltse baslycaz nasipse inşallah bendede sıkıntı çıkmazsa hayirlisyla
Arkadaşlar rapor çıkartmak için hangi kriterler olucak bilen varmı nasıl çıkıyor kimlere veriyorlar raporu
Korkucak hiçbişey yok canım. Birkaç dakika adet ağrısı gibi ağru yaşıyosun. O da dayanılmayacak gibi değil. Bazı abartı yorumları es geç hsg bin ağrılı olduğuna dair. Ben anestezisiz yaptırdım başkentte. Ertelemeden çektir git ki tüp bebek öncesi cebinde olsun. Ama ceentruöda başlayacaksan eğer öncesinde ufuk ünv. E gidip recai hoca yada emre hocaylanbi görüşün. Belki hsg konusunda da yardımcı olurlar ufukta. Kuzum ayrıca eşin azospermliyse rapor çıkar kesin 3 yıla bakmadan..Canım ben hag cektirmdeim çokta korkuyorum açıkçası nasıl olcak bilmiyorum acı verimi ve bnde çalıyorum sgk liyim yaşım 27 3 yıl dolmak üzere evliliğimizin eşimde azosperm var belki çıkarır canım insallah bn asılma yaprtmadim..Canım bn kadın dogumcuya gittim ve hormonlarına baktirdik normal cıktı ve muayne oldum oda normal cıktı smdi gitmeden amh hormonuma baktrcam inşallah oda iyi çıkar bakalim
Amiinn..Allahım tez vakitte güzel haberler almanızı nasip etsin.Takviye vitamin falan kullanfınız mı??Amh iniz kaç ? Birde geçen okudum bi sayfada çok ara vermeden 2.denemeyi yapmak gerekiyormuş. Vitaminlere, karışımlara ağırlık verip tekrar denersiniz ve sonuç pozitif olur inşallah...merhaba ben de recai hocada tedaviye başladım
ilk yumurta toplamı işlemi yapıldı onca iğnelerden sonra altı yumurta altısı da kalitesiz(
41 yaşındayım dilerim Allah hepimizin umutlarını boşa çıkarmasın
Ne demek canım Allah bu uğurda mücadele eden hepimizin yüzünü güldürsün inşallah mis kokulu evlatlarımızla.. Yine takıldığın bişey olursa her zaman özeldende yazabilirsiniz bildiğim kadarıyla yardımcı olurum. Amh sonucunda güzel gelsin kapılar açılsın önünde inşallah canım..Canım çok tesekkeur edrim içini ferahlattin ya vala çok iyisin Allah güzel gönlüne göre versin inşallahbnde amh hormon testi verdim sonuç 10 güne çıkacakmış nasip.bakalim inşallah iyi sonuçlar olur eşim için haftaya fakülteye basvurucaz baklim inşallah rapor çıkar bizde sıkıntı yaşamayız nde kendimi iyi hissettim birara hag cektrcem nasipseamin güzel Allahım herkesin gönlüne göre versin insallah her kadın inşallah anneliği tadar inşallah hangi yaşta hangi koşulda olursa olsun anne olmayı Allahım nasip.etsin
Canım benim inşallah inşallah güzel sonuçlar gelir hakkımızda hayırlı olsun cokk tesekkeur edrim canım sende aynı şekilde herzamnNe demek canım Allah bu uğurda mücadele eden hepimizin yüzünü güldürsün inşallah mis kokulu evlatlarımızla.. Yine takıldığın bişey olursa her zaman özeldende yazabilirsiniz bildiğim kadarıyla yardımcı olurum. Amh sonucunda güzel gelsin kapılar açılsın önünde inşallah canım..