• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu - Centrum Tüp Bebek Merkezi

Slm kızlar bende centrum tüp bebek clinikte tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum fiyat bilgisi olan varmı ilaçlar dahil ne kadar birde bende polipler var her iki taraftada bu şekilde tüp bebek tutan varmı

Cnm 2 ay once aradm raporlu 5 750 dediler bana bnce ofis olman daha iyi.polip icin

Merhaba bende Recai papuçcu hocada olumlu sonuç olanlardanım. İlk denemem hocamla oldu ve embriyom tutumdu. Ancak 6. Haftada bebek olmadığı anlaşıldı. Yani boş gebelikti. Yolk sac yoktu. Hocama kürtaj olmak istediğimi söyledim. Buna rağmen Recai hoca “bekleyelim kızım Allahtan ümit kesilmez” dedi. 8. Haftaya kadar bekledik. Ama yoktu bebek. Kendisi o kadar üzüldü ki anlatamam. Kürtaj olacağım anda bile bana hala “niye böyle oldu” diyordu. Benim bir referansimda yoktu. Kendisi beni tanımaz bilmez. Buna rağmen çok üzüldü. Kürtaj olan her arkadaşım antibiyotik kullanırken kürtaj sonrası kendisinden istememe rağmen gerek yok diye kızdı. Gerçekten de çok şükür enfeksiyonum vs olmadı. Hemen ikinciye başlayalım dedi. Adet olduğun İlk ay kist olur dedi. Gerçektende oldu o ayı es geçtik başlayamadık. İkinci ay tekrar başlayalım dedik. Bu esnada doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim 🤗 hocamla görüştük çok sevindi. Maddi olarak yeterince hastası var. Benim kendi bildiğin kaç kişi hamile kaldı kendisinde. Elbette kalamayanda vardır ama Allahın takdiri hoca sadece vesile. Ki bunu kendisi de söylüyor. Gittiğinizde kimseye %100 tutar dediğini duymadım. Ayrıca Gürhan hoca da işinde çok iyi. İlk zamanlar Recai hoca bakmadığında o niye bakmıyor derdim ama yumurta takibi konusunda kesinlikle Gürhan hoca da on numara. Transferi Recai hoca yapıyor zaten. Paragöz olduğu konusuna kesinlikle katılmıyorum. Tüp bebeğin kendisi zaten maliyetli ona birşey diyemem ama hocanın herkesin hamile kalmasını istediğini hissediyorum en azından kendi yaşadıklarımdan. Kendisine en zor hastalar geliyor ve buna rağmen başarı oranı iyi bir klinik. En başında söylediğim gibi hoca sadece vesile Allahım ol derse olur neticede. İsteyen Herkesin meleklerine kavuşması dileğiyle 🤲🏼 🤗
bende centrum da tedavi oluyorum transferi recai hoca yapmadı

merhaba tüp bebege başlamam gerek vakit kaybetmeden

recai pabuccu
hakan yaralı
gurur polat

kararsızım öneriniz nedir bu dr lara gidenler var mı?

recai hocada ilk tedavide başarılı olduk. kızım şuan 1,5 yaşında. Allah onlardan razı olsun, başka doktorlar eşimi varikosel ameliyatı etmeye kalktılar. başkentte göğşen hoca benim tüplerimden biri tıkalı diye onu almaya kalktı falan. ki tıkalı değilmiş. recai hoca ve oğlu emre hoca hiç korkma hiç bir ameliyata gerek yok dedi ve ilk seferde tek embriyo transferiyle hamile kaldım. şuan 5 tane de dondurulmuş iyi kalite embriyom var. çok ama çok memnundum.

Benden sonra 2 arkadaşım da sebepsiz infertiliteyle orda hamile kaldı. Gerçekten duacıyız.

Arkadaşlar merhaba ,bende 2015 ve 2016 yıllarında tüp bebek yaptım centeum tüp bebek merkezinde.merkezin embriyoloğu sema hanım geçen sene benimle çok ilgilenmişti gakat centrum üzgünüm ki çok başıboş bi klinik,recai hocaya diyebileceğim birley yok,çünkü tanımıyorum.ben ufuk üniversitesinden gamze sinem çağların hastasıydım.Gamze hoca süper bi dr.geçen sene dondurulmuş embriyolarla ikiz bebeklere hamile kaldım,fakat 6haftalıkken düştüler.şimdi hrs de cem somer atabekoğlu ile başladık tekrar.diyeceğim şu,centrumda istediklerinizi sert bi üalupla dile getirmeniz kimse sizi ve isteklerinizi dikkate almaz
merhaba, yazdıklarınız üzerinden oldukça zaman geçmiş ama bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Tekrarlayan düşüklerim var ve recai hocanın takipli hastasıydım ancak bu süreçte cem hoca ile de tanışma fırsatım oldu. İkisi de tüp bebek öneriyorlar. Açıkçası hangi hocada sürece başlamam gerektiği konusunda çok kararsızım. Yanlış anlamadıysam siz iki hocayı da tanıyorsunuz benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

merhaba, yazdıklarınız üzerinden oldukça zaman geçmiş ama bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Tekrarlayan düşüklerim var ve recai hocanın takipli hastasıydım ancak bu süreçte cem hoca ile de tanışma fırsatım oldu. İkisi de tüp bebek öneriyorlar. Açıkçası hangi hocada sürece başlamam gerektiği konusunda çok kararsızım. Yanlış anlamadıysam siz iki hocayı da tanıyorsunuz benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Canım tedaviye başladın mı acaba Recai hoca da bende orda tüp bebek yaptırdım ..

Merhaba arkadaşlar şimdiden hepinize topiğime, tospiğime hoş geldiniz diyorum :)
Evet canlar konumuz Racai hocada tüp bebek tedavisi yaptıranlardan, tüp bebek tedavi aşamasında olanlardan yol yordam öğrenmek, tavsiye almak, bilmediklerimiz sormak vs. vs. d,e devam ediyor.

ben ilk sorumu sizlere sorarak başlamak istiyorum 10-15 arası embriyosu olup hepsini pgt/cgh'e gönderen arkadaşlar oldu mu bunu merak ediyorum. Olduysa bu kadar çok embriyo için bir indirim yaptılar mı? Centrumda labaratuvar ücretleri yani pgt/cgh fiyatları çok pahalı bu konuda bir kolaylık sağladılar mı bunu merak ediyorum.

Ayrıca tedavi süreci ve clinik ile ilgili tavsiyeleriniz , önerileriniz nelerdir?

şimdiden herkese geldiği, okuduğu ve cevap yazdığı için teşekkürler :KK200::KK15::KK54:
Bende centrumda tedavi gördüm benim 8 embriyo oluştu pgt yapıldıve asla tolerans göstermiyorlar paran varsa gidebilirsin biz 40 bin harcadık ortalama ilaçlar vs 😊

Bende centrumda tedavi gördüm benim 8 embriyo oluştu pgt yapıldıve asla tolerans göstermiyorlar paran varsa gidebilirsin biz 40 bin harcadık ortalama ilaçlar vs 😊
hayırlı olsun umarım bebeğinizi kucağınıza alırsınız. 40bin dediğiniz tüp bebek ve ilaçlar mı? bir de sorun neydi?

arkadaşlar bu forumu okudum recai hoca amelyat, erkek infrnlt gibi durumlarda başarılıymış. benim sorunum yumurta rezerv azlığı ve kalite eksikliği. 1 tüp denemem 1 de aşılama deneyimim oldu. tabiki başarısız. şimdi recai hoca veya centrum da yumurta azlığı ve kalite eksikliğinden tedavi olup başarılı olan var mı? bu ayın başında kararımı vermem lazım. yardımcı olursanız sevinirim. yaşım 37 amh 0.44

hayırlı olsun umarım bebeğinizi kucağınıza alırsınız. 40bin dediğiniz tüp bebek ve ilaçlar mı? bir de sorun neydi?
Eşimde ve bende Akdeniz anemisi taşıyıcılığı var çocuğun anemi hasta olma riski olduğu için pgt tüp bebek yaptırdık kan tahlilleri ilaçlar tüp bebek embriyoların biyopsiye gidip gelmesi va hepsi içinde 40 bin harcadık ..Recai hoca çok iyi bir doktor tavsiye ederim maddi yönden sıkıntınız yoksa ..

Back
X