• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu - Centrum Tüp Bebek Merkezi

Evet benim teyzemin doktoruymuş bende gebelik takibine ona başladım umarım bi sıkıntı yaşamayız 😊
Gebelik takibinde bende prof. polat dursuna devam ettim. İlk birkaç ay recai hocayla devam ettim ama asla ulaşamıyorsun geride dönmüyor hemşirelerden ulaşıyorsun hoşuma gitmedi açıkçası hamileyken doktora ulaşamamak. Zaten onun uzmanlığı tüp bebek takip değil. Ayrıca bende Previa vardı o yüzden Polat Dursun a devam ettim. kendisi bu konuda uzman ve Mükemmel bir doktordu. Ne zaman arasan telefona bakar. Benim suyum geldi gecenin körü aradım açtı hemen hastaneye yönlendirdi hemen geldi doğumum oldu. Bir daha hamile kalsam yine polat hocayla doğum yaparım. Psikolojik destek oluyor rahatlatıyor kafanda soru işaretleri olmadan çıkıyorsun muayenesinden Allah razı olsun 😇

Gebelik takibinde bende prof. polat dursuna devam ettim. İlk birkaç ay recai hocayla devam ettim ama asla ulaşamıyorsun geride dönmüyor hemşirelerden ulaşıyorsun hoşuma gitmedi açıkçası hamileyken doktora ulaşamamak. Zaten onun uzmanlığı tüp bebek takip değil. Ayrıca bende Previa vardı o yüzden Polat Dursun a devam ettim. kendisi bu konuda uzman ve Mükemmel bir doktordu. Ne zaman arasan telefona bakar. Benim suyum geldi gecenin körü aradım açtı hemen hastaneye yönlendirdi hemen geldi doğumum oldu. Bir daha hamile kalsam yine polat hocayla doğum yaparım. Psikolojik destek oluyor rahatlatıyor kafanda soru işaretleri olmadan çıkıyorsun muayenesinden Allah razı olsun 😇
Evet Recai hocaya ulaşmak biraz zor genelde klinikte de olmuyor çoğu zaman 😊

Rİca ederimi canım 🙏🏼 Darısı sana inşallah 🙏🏼
Tekrar merhaba, sürekli soru sorup sizi bunaltmak istemiyorum ama tecrübesine danışabileceğim başka kimse yok şu an😞 Yumurta takibi için gittiğinizde çok bekletiyorlar mıydı? (Malum centrumda sürekli beklemek zorunda kalıyor insan) Çalışıyorum ve izin almam çok kolay olmuyor bir de kaç gün ara ile çağırıyorlardı yumurta takibine? Ve yumurta toplamanın olduğu gün çok ağrınız oldu mu o gün izin almam gerekir mi acb?

Tekrar merhaba, sürekli soru sorup sizi bunaltmak istemiyorum ama tecrübesine danışabileceğim başka kimse yok şu an😞 Yumurta takibi için gittiğinizde çok bekletiyorlar mıydı? (Malum centrumda sürekli beklemek zorunda kalıyor insan) Çalışıyorum ve izin almam çok kolay olmuyor bir de kaç gün ara ile çağırıyorlardı yumurta takibine? Ve yumurta toplamanın olduğu gün çok ağrınız oldu mu o gün izin almam gerekir mi acb?
Canım muayene olunca yumurtaların gelişimine göre iğneye başlıyorsun 2 günde bir muayeneye gidiyorsun ben 5 6 defa gitmiştim istenilen büyüklüğe gelince son olarak çatlatma iğnesi veriyorlar onu vurduktan 36 saat dolmadan yumurtaları topluyorlar bu işlem anesteziyle yapılıyor uyandığında hafif kanamam olmuştu sadece onun dışında ağrım olmadı zaten narkozun etkisinden kurtulunca taburcu ediyorlar .. bekleme konusunda evet biraz bekliyorsun muayene sıran gelene kadar en fazla yarım saat .. yumurta toplama işleminden sonra ağrı kişiye göre değişir tabi .. duruma göre izin alabilirsiniz

Canım muayene olunca yumurtaların gelişimine göre iğneye başlıyorsun 2 günde bir muayeneye gidiyorsun ben 5 6 defa gitmiştim istenilen büyüklüğe gelince son olarak çatlatma iğnesi veriyorlar onu vurduktan 36 saat dolmadan yumurtaları topluyorlar bu işlem anesteziyle yapılıyor uyandığında hafif kanamam olmuştu sadece onun dışında ağrım olmadı zaten narkozun etkisinden kurtulunca taburcu ediyorlar .. bekleme konusunda evet biraz bekliyorsun muayene sıran gelene kadar en fazla yarım saat .. yumurta toplama işleminden sonra ağrı kişiye göre değişir tabi .. duruma göre izin alabilirsiniz
Teşekkür ederim tekrar😊

Merhqbalar kizlar sanirim genelde.memnun kalınmış merkezden benim için doktor kadar belki daha fazlası laboratuvar onemli....

Kac.yumurtaniz toplandı nasil geliştiler acaba..bir de merkezin güncel fiyatları nasil bilgi verebilirmisiniz

yazdıkların beni çok korkuttu inşallah benim sonucum pozitif olur. Ben akşamları muayeneye gittiğim için Recai Hoca baktı hep, sadece cumartesileri gittiğimde başka bir doktor baktı. Mesela bu akşam da randevum 18.00 de yine Recai hoca bakacak ama dediğin doğru gündüz saatlerinde gidiyorsan başka hocalar bakıyor. Benimle mi çok ilgilendiler acaba anlamadımç Mesela geçen cumartesi öarşamba saaat 10'da gelin dediler gelemem ben o saatte akşama alın randevuyu dedim hemen çiğdem hanım tamam ben ayarlıcam o gün sizi arayacağım dedi gerçekten de dün akşam aradı ve randeuyu bu akşam için ayarladı. ukala bir tane hemşire var ondan bende pek hoşlanmıyorum ama o da mesela aklıma bişey takılıyordu tam içime sinen bir cevap olmazsa onu farkediyorduve ordaki tüm hocaların görüşünü alıp bana telefonla dönüş yapıyordu. Bikaç kere yaptı bunu. Kadından hoşlanmama rağmen bu tavrı hoşuma gitti.
Bir de benim arkadaşım ilk denemede geçen sene hamile kaldı çok şükür bebeğini de kucağına aldı. Onun sonucunun pozitif olması açıkçası beni bu merkeze yönlendirdi. İnşallah pişman olmma, inşallah hiçbirimiz mağdur olmayız.
Cnm.mrb recai hocada yaptrmsdn tup bbek.sonucun ne oldu acaba

Merhqbalar kizlar sanirim genelde.memnun kalınmış merkezden benim için doktor kadar belki daha fazlası laboratuvar onemli....

Kac.yumurtaniz toplandı nasil geliştiler acaba..bir de merkezin güncel fiyatları nasil bilgi verebilirmisiniz
Embriyolog çok önemli semra hoca başka kliniğe geçmiş o konusunda çok iyiydi. İllaki yerine iyi biri geçmiştir ama semra hoca cidden iyiydi

Kesinlikle önermem yine siz bilirsiniz 3 defa aynı yerde denedim üçüde başarısız başarısız gördüğüm bir yerde niye 3 deneme yaptığımı sorarsanız eşim 2 ci defa mikro tese olmaması içindi ilk muayenede herşey gayet güzel ilgi alaka karar verip tedaviye başlayınca hepsi degisiyo muayenede soruyorum herşey yolunda mı gayet güzel diyolar negatif olunca eşinizin spermi sizin yumurtalarınız sagliksiz peki bunu basta niye söyleyip farklı bi tedavi uygulamiyosunz cevap yok o yüzden daha farklı sakin bi klinik doktorunuzu görüp gorusebileceginiz bi klinik tercih edin dedim hakkınız da hayırlısı

Kesinlikle önermem yine siz bilirsiniz 3 defa aynı yerde denedim üçüde başarısız başarısız gördüğüm bir yerde niye 3 deneme yaptığımı sorarsanız eşim 2 ci defa mikro tese olmaması içindi ilk muayenede herşey gayet güzel ilgi alaka karar verip tedaviye başlayınca hepsi degisiyo muayenede soruyorum herşey yolunda mı gayet güzel diyolar negatif olunca eşinizin spermi sizin yumurtalarınız sagliksiz peki bunu basta niye söyleyip farklı bi tedavi uygulamiyosunz cevap yok o yüzden daha farklı sakin bi klinik doktorunuzu görüp gorusebileceginiz bi klinik tercih edin dedim hakkınız da hayırlısı
Gerçkten zor süreçler sizinde Allah yardımcınız olsun. Ben en son genartta denedim yine orda deneyecek gibiyim çünkü ankarada düzgün bir merkez bulmak çok zor

Eşim Devlet hastanesinde kontrollerine devam etmekteydi ve düşük riski nedeniyle devlet hastanesindeki doktorumu bizi özel bir klinik de yönetici olan eşine prof Recai Pabuççu beye bizi onun da görmesinin doğru olacağı düşüncesi ile oraya gönderdi ve bizde kendisine gittik. Prof. Hocamız bize rahmim de bir perde olduğunu ve bu operasyonun ve kürtaj işleminin bu klinikte yapılmasının doğru olduğunu devlet hastanesin de eşinin de dahil bu operasyonun doğru şekilde yapamayacağını söyledi. Bizde karar verdik ve 1 gün sonra kendinin söylediği ücreti ödeyerek söylenen saatte klinikte hazır bulunduk. Söylenen saatten neredeyse 3 saat eşim sonra operasyona girdi ve 15 dakika gibi kısa bir sürede işlem tamamlanmıştı. Daha sonra kendine geldiğimde hocanın odasına gittik ve hocamız operasyonun mükemmel geçtiğinin 2 kesenin de tamamen temizlendiğini bize söyleyince eşim sordu "2 kese derken perdeyi almadınız mı" diye. Hoca bize "bu perde operasyonu değildi bu sadece kürtajdı" dedi. "Bize kese operasyonu demiştiniz" dediğimizde de, hocamız "Perdeyi daha sonra yapacağız onun ücreti de bundan çok fazla" dedi ve gitti.
Şimdi de gittiğim doktorum kesenin hala durduğunu ve 1 ay geçmesine rağmen keselerden birinin tamamen temizlenmediğini ve içerisinde parça kaldığını söyledi. Parça için belki tekrar operasyona gireceğim.
İşin özeti şu: Operasyonum söylendiği gibi bir kese operasyonu olmamış ve kese alınmamıştı ve söylendiği gibi mükemmel değildi içerisinde parça unutulmuştu ve hala kanama devam etmekte.

Back
X