Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu - Centrum Tüp Bebek Merkezi

benim buraya yazmamın tek amacı bu süreci yaşayanlara yardımcı olmaktı. bilgi alırken soru sorarken teşekkürleri ard arda sıralıyordunuz ama kendiliğinden hamile kalınca bu tip yorumlar yapıyorsunuz demekki. gerçekten kişiliğiniz çok bozukmuş. ben buraya yazdıysam insanlar mağdur olmasınlar diye yazdım. size de destek olduğumu düşündüm ama yanılmışım. meğersem siz bilgi edinmek değil eleştirmek içi,n yazıyormuşsunuz.
Tabiki herşey Allah'ın elinde. Allah ol dedikten sonra olmayacak şey yok ancak ben şimdiye kadar 2 morfoloji ile hamile kalanı görmediğim için böyle yazdım. centrum ile ilgili yazdıklarıma gelince ben hamile kaldım diye asla centrumu övmedim bütün mesajlarımı herkes tek tek okusun. Ben bütün yaşadıklarımı yazdım ki insanlar mağdur olmasınlar bilip öyle gitsinler ona göre davransılar istedim. Yani yardımcı olmak istedim. ayrıca hiçbirşey yazmayıp bana ne kim ne yaşarsa yaşasın der hiçbir yorum yazmazdım. ben hamile kaldım önemli olan sonuç memnunum der millete kazık atardım. herşeyi açık açık yazmaktansa bu şekilde yazmam daha mı ahlaklı olurdu sizce?

hala şaşkınım yazdıklarınıza. bilgi alırken herşey çok güzel ama hamile kalınca bilgi aldığınız kişiye yönelik kötü söylemler. Allah asıl beni sizin gibi kişilerden korusun.
Bebeğiniz de hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, sorunsuz bir hamilelik yaşarsınız. inşallah bir daha da farketmeden de olsa sizinle yazışmak zorunda kalmam ve sizin gibi kişilerle karşılaşmam.
Ayrıca centrumla ilgili istek ve söylemlerinizi de bana değil kendilerine iletin ne de olsa evren bey abinizin arkadaşı. sizin görüşleriniiz daha çok önemseyeceklerdir.

Dikkat ederseniz o söyleminize kadardı ettiğim tüm teşekkürler. Eleştirilerimin açıklayıcı ve yardımcı olduğunuz mesajlar yahut hele ki Centrum ile zerre alakası yok. İnsanlara karşı kullandığınız üslup ve bakış açısı ile alakalı bir yorum getirdim. Doğal yoldan hamile kalışım üstüne bu sözlerle bir nevi nankörlüğümü tesciller nitelikte ve kişiliğimle alakalı getirdiğiniz seviyeli yorum da onaylar nitelikte. Hayırlı günler.

ben insnalara karşı aşağılayıcı bir uslüp takınacak olsaydım maddi ve manevi olarka zor olarak yaşadığım bu süreci yaşayacak ben gibi insanlara yardımcı olmak adına burda yazmazdım. inşallah her bebek isteyen sizin gibi doğal yolla hamile kalır ve hem maddi hem de manevi olarak yıpratıcı olan bu sürece girmek zorunda kalmaz. ama ben sürece girmek zorunda kalanlara yardımcı olmak istedim ayrıca insanlara karşı hiçbir hakaretim ya da küçük görme şeklinde bir yorumum yok. siz kendi kendinize kompleks yapmışsınız. oysa ki ben sizi rahatlatmak için bile yaşadığım olaylardan çok fazla örnek verdim ki süreciniz stresiniz yüzünden olumsuz etkilenmesin istedim çünkü bnu süreçte psikoloji çok önemli. ama yanlış yapmışım kesinlikle kendinden başkasının iyiliğini düşünmeyecekmişsin siz bana bunu gösterdiniz. Teşekkürler bunu gösterdiğiniz için sayenizde kimseye yardım etmemek gerektiğini bir kez daha gördüm. insanoğlu işte istediğini elde edince sonradan böyle nankör oluyor. size de hayırlı günler.

Ben burada benim gibi morfoji sorunu yaşayan arkadaşlarımla halen özel hayatımda dahi görüşüp haberleşiyorum. "İstediğini elde etti de bunları söylüyor nankör" ithamınızı kendinize yorun mümkünse. Bir doktorun bile kurmaktan imtina ettiği "çocuğun olmaz senin" gibi kanser olmuş birine "şöyle tedavi olmazsan büyük ihtimalle ölürsün" denmesine benzeyen bir cümlenin kurulmasıyla ilgili tüm mesele. Üslup diyorum çok önemli. Umarım açık ve nettir.

burda kurulan arkadaşlıklarınızın devam etmesi ne alaka? benim de bu süreçte burda yazıştığım arkadaşlarımla arkadaşlıklarım hala devam ediyor. hatta burada tanıştığım ve doğumuma gelecek hastane odamı süsleyecek arkadaşlarım var. bu neyi ispatlıyor ki?

Eğer siz benim yorumlarıma iyi niyetli bir şekilde baksaydınız bu konuda çok badireler atlatmış bir kadının iyi niyetli bir şekilde bu sürece girecek ve o kliniği seçecek kişilere yardımcı olmaya çalıştığını görürdünüz ama dediğim gibi mesele niyet meselesi.

ben size "senin çocuğun olmaz" demedim. Allah herşeye kadir ve ol derse olmayacak şey yok Allah inancınız olduğu için bunu çok iyi bilmeniz gerek. " morfoloji 2 ile çocuk olmaz" cümlesi doktorun kurduğu bir cümleydi hatta bu cümleyi doktorun bizzat arkadaşıma kurduğunu çünkü eşinin morfolojisinin 2 olduğunu ve doktorun yaptığı yorumu yazdım ben size. ha bunu yazmamın da sebebi şuydu; bazı doktorlar bunu önemsemiyor ve farklı tedavi uygulatıp hem zaman hem de maddi açıdan hastalara kayıplar yaşatıyor. siz buna dikkat edin de mağdur olmayın diye yazdım iyi niyetli olarak ama siz bu iyi niyeti de kötüye yormuşsunuz. ayrıca lütfen kurmadığım cümleleri kurmuşum gibi buraya yazmayın ben size "senin çocuğun olmaz" demedim. Recai hocanın 2 morfoloji ile doğal yolla çocuk olmayacağını söylediğini söyledim ilk mesajlarımda. alıntı yaptığınız cümlede de bunu tekrar tekrar açıklamadım çünkü daha öncesinde doktorun bunu söylediğini yazmıştım.

Şunu görüyorum ki gerçekten tek başına Allah inancı yeterli değil Allah inancın yanında iyi niyet ve vicdan da nasip eylesin.

Ben size neyi ispatlayayım? "Faydalanacağından faydalandın hamile kaldın şimdi nankörlük ediyorsun" ithamına ithafen "sizlerden gayri kimler yardımcı oldu hanımefendi. Nankörlükse herkese nankörlük edilirdi" demenin neyini izah edeyim daha? Son duanıza da amin. Cümleten herkes için.

ne güzel insanlar benim gibi size yardımcı olmuş inşallah onlara da bu şekilde davranmazsınız çünkü burada insanlar tüm iyi niyetiyle birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. sizin gibi iyi niyetini suistimal eden ya da dediğini çarptıran insanlar çıkınca da yardım etmekten, bildiğini, yaşadığını paylaşmaktan soğuyorlar. Emin olun sadece sizin burada edindiğiniz arkadaşlıklarınız yok. Dediğim gibi olay iyi niyet ve vicdan meselesi. Duam yine aynı Allah iyi niyet ve vicdan nasip etsin ki kurmadığım cümleleri de kurmuşum gibi yazmayın.

Merhaba kızlar bende tüp bebek 4. Denememe başlamayı düşünüyorum. Bir cok klinik hastane vs görüştüm centrum sgk ile anlaşması varmış. Başkada bulamadım. Klinikler özel ve cok pahalı. Hastanelere de güvenemedim. Öneriniz varsa açığım. Centrum regli olunca gel dediler.Şuan regliyim 2. günüm. ücretsiz muayene ve sperm testi yaparız dediler. Hem kliniğe bakacağım hem doktorla görüşcegim. Önizlem olacak yani. Önümüzdeki ay da tedaviye başlamayı düşünüyorum.

Merhabalar 4 senedir yeni üye oldum hayat mücadelesi iste kismet bugüneymis bende centrum klinikte tedavi oldum ve cok sükür ikizlerim var 3 yasindalar allah bin kere razi olsun recai hocamdan dünya durdukca dursun saglikli uzun ömürler versin mevlam siddetle tavsiye ederim

Daha önce ki denemelerinde tese yapılmadı demi ayrıca diger. Merkezlerde döllenme oranı nasıl dı

kızlar hamile kalmak isteyenler varsa veya olanlar listeye katılmak ister misniz Meryem suresi ile

İlk denememde Centrum'da hamile kaldım. Allah Emre Pabuçcu hocamdan razı olsun. İlk görüştüğüm ay tedaviye başladım hiç zaman kaybettirmedi. Doğru zamanda doğru hamleler yaptı ve süreci çok başarılı yönetti. İlgisi ve bilgisi ile çok iyi bir doktor. Kesinlikle öneririm herkese.

Herkese merhaba Ben de 2 ay sonra centrum tup bebek merkezinde tedaviye baslayacagim. Bu merkeze ilgili fikirlerinizi almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…