- 27 Kasım 2018
- 1.875
- 3.394
- 133
- Konu Sahibi sentinus14
-
Gebelik takibinde bende prof. polat dursuna devam ettim. İlk birkaç ay recai hocayla devam ettim ama asla ulaşamıyorsun geride dönmüyor hemşirelerden ulaşıyorsun hoşuma gitmedi açıkçası hamileyken doktora ulaşamamak. Zaten onun uzmanlığı tüp bebek takip değil. Ayrıca bende Previa vardı o yüzden Polat Dursun a devam ettim. kendisi bu konuda uzman ve Mükemmel bir doktordu. Ne zaman arasan telefona bakar. Benim suyum geldi gecenin körü aradım açtı hemen hastaneye yönlendirdi hemen geldi doğumum oldu. Bir daha hamile kalsam yine polat hocayla doğum yaparım. Psikolojik destek oluyor rahatlatıyor kafanda soru işaretleri olmadan çıkıyorsun muayenesinden Allah razı olsunEvet benim teyzemin doktoruymuş bende gebelik takibine ona başladım umarım bi sıkıntı yaşamayız
Evet Recai hocaya ulaşmak biraz zor genelde klinikte de olmuyor çoğu zamanGebelik takibinde bende prof. polat dursuna devam ettim. İlk birkaç ay recai hocayla devam ettim ama asla ulaşamıyorsun geride dönmüyor hemşirelerden ulaşıyorsun hoşuma gitmedi açıkçası hamileyken doktora ulaşamamak. Zaten onun uzmanlığı tüp bebek takip değil. Ayrıca bende Previa vardı o yüzden Polat Dursun a devam ettim. kendisi bu konuda uzman ve Mükemmel bir doktordu. Ne zaman arasan telefona bakar. Benim suyum geldi gecenin körü aradım açtı hemen hastaneye yönlendirdi hemen geldi doğumum oldu. Bir daha hamile kalsam yine polat hocayla doğum yaparım. Psikolojik destek oluyor rahatlatıyor kafanda soru işaretleri olmadan çıkıyorsun muayenesinden Allah razı olsun
Tekrar merhaba, sürekli soru sorup sizi bunaltmak istemiyorum ama tecrübesine danışabileceğim başka kimse yok şu anRİca ederimi canımDarısı sana inşallah
Canım muayene olunca yumurtaların gelişimine göre iğneye başlıyorsun 2 günde bir muayeneye gidiyorsun ben 5 6 defa gitmiştim istenilen büyüklüğe gelince son olarak çatlatma iğnesi veriyorlar onu vurduktan 36 saat dolmadan yumurtaları topluyorlar bu işlem anesteziyle yapılıyor uyandığında hafif kanamam olmuştu sadece onun dışında ağrım olmadı zaten narkozun etkisinden kurtulunca taburcu ediyorlar .. bekleme konusunda evet biraz bekliyorsun muayene sıran gelene kadar en fazla yarım saat .. yumurta toplama işleminden sonra ağrı kişiye göre değişir tabi .. duruma göre izin alabilirsinizTekrar merhaba, sürekli soru sorup sizi bunaltmak istemiyorum ama tecrübesine danışabileceğim başka kimse yok şu anYumurta takibi için gittiğinizde çok bekletiyorlar mıydı? (Malum centrumda sürekli beklemek zorunda kalıyor insan) Çalışıyorum ve izin almam çok kolay olmuyor bir de kaç gün ara ile çağırıyorlardı yumurta takibine? Ve yumurta toplamanın olduğu gün çok ağrınız oldu mu o gün izin almam gerekir mi acb?
Teşekkür ederim tekrarCanım muayene olunca yumurtaların gelişimine göre iğneye başlıyorsun 2 günde bir muayeneye gidiyorsun ben 5 6 defa gitmiştim istenilen büyüklüğe gelince son olarak çatlatma iğnesi veriyorlar onu vurduktan 36 saat dolmadan yumurtaları topluyorlar bu işlem anesteziyle yapılıyor uyandığında hafif kanamam olmuştu sadece onun dışında ağrım olmadı zaten narkozun etkisinden kurtulunca taburcu ediyorlar .. bekleme konusunda evet biraz bekliyorsun muayene sıran gelene kadar en fazla yarım saat .. yumurta toplama işleminden sonra ağrı kişiye göre değişir tabi .. duruma göre izin alabilirsiniz
Cnm.mrb recai hocada yaptrmsdn tup bbek.sonucun ne oldu acabayazdıkların beni çok korkuttu inşallah benim sonucum pozitif olur. Ben akşamları muayeneye gittiğim için Recai Hoca baktı hep, sadece cumartesileri gittiğimde başka bir doktor baktı. Mesela bu akşam da randevum 18.00 de yine Recai hoca bakacak ama dediğin doğru gündüz saatlerinde gidiyorsan başka hocalar bakıyor. Benimle mi çok ilgilendiler acaba anlamadımç Mesela geçen cumartesi öarşamba saaat 10'da gelin dediler gelemem ben o saatte akşama alın randevuyu dedim hemen çiğdem hanım tamam ben ayarlıcam o gün sizi arayacağım dedi gerçekten de dün akşam aradı ve randeuyu bu akşam için ayarladı. ukala bir tane hemşire var ondan bende pek hoşlanmıyorum ama o da mesela aklıma bişey takılıyordu tam içime sinen bir cevap olmazsa onu farkediyorduve ordaki tüm hocaların görüşünü alıp bana telefonla dönüş yapıyordu. Bikaç kere yaptı bunu. Kadından hoşlanmama rağmen bu tavrı hoşuma gitti.
Bir de benim arkadaşım ilk denemede geçen sene hamile kaldı çok şükür bebeğini de kucağına aldı. Onun sonucunun pozitif olması açıkçası beni bu merkeze yönlendirdi. İnşallah pişman olmma, inşallah hiçbirimiz mağdur olmayız.
Embriyolog çok önemli semra hoca başka kliniğe geçmiş o konusunda çok iyiydi. İllaki yerine iyi biri geçmiştir ama semra hoca cidden iyiydiMerhqbalar kizlar sanirim genelde.memnun kalınmış merkezden benim için doktor kadar belki daha fazlası laboratuvar onemli....
Kac.yumurtaniz toplandı nasil geliştiler acaba..bir de merkezin güncel fiyatları nasil bilgi verebilirmisiniz
Evt ayrlms semra hoca ama dogus hocada cok iyymsEmbriyolog çok önemli semra hoca başka kliniğe geçmiş o konusunda çok iyiydi. İllaki yerine iyi biri geçmiştir ama semra hoca cidden iyiydi
Gerçkten zor süreçler sizinde Allah yardımcınız olsun. Ben en son genartta denedim yine orda deneyecek gibiyim çünkü ankarada düzgün bir merkez bulmak çok zorKesinlikle önermem yine siz bilirsiniz 3 defa aynı yerde denedim üçüde başarısız başarısız gördüğüm bir yerde niye 3 deneme yaptığımı sorarsanız eşim 2 ci defa mikro tese olmaması içindi ilk muayenede herşey gayet güzel ilgi alaka karar verip tedaviye başlayınca hepsi degisiyo muayenede soruyorum herşey yolunda mı gayet güzel diyolar negatif olunca eşinizin spermi sizin yumurtalarınız sagliksiz peki bunu basta niye söyleyip farklı bi tedavi uygulamiyosunz cevap yok o yüzden daha farklı sakin bi klinik doktorunuzu görüp gorusebileceginiz bi klinik tercih edin dedim hakkınız da hayırlısı
Neden recai papuccuyu onermiyorsunuzrecai papuçcu sakın gitme
yekten ele..
diğerlerini tanımıyorum ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?