- Konu Sahibi sentinus14
-
Canım çok sağlam bir doktor maddi durumun elveriyorsa kesinlikle tavsiye ederim .. birde Cem somer atabekoğlu var onu araştır oda işinin ehli Harika bir doktorarkadaşlar bu forumu okudum recai hoca amelyat, erkek infrnlt gibi durumlarda başarılıymış. benim sorunum yumurta rezerv azlığı ve kalite eksikliği. 1 tüp denemem 1 de aşılama deneyimim oldu. tabiki başarısız. şimdi recai hoca veya centrum da yumurta azlığı ve kalite eksikliğinden tedavi olup başarılı olan var mı? bu ayın başında kararımı vermem lazım. yardımcı olursanız sevinirim. yaşım 37 amh 0.44
Merhaba bu haftasonu tedaviye başlayacağız bir mani olmazsa sizin transferiniz gerçekleşti mi? Süreç nasıldı herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?Canım tedaviye başladın mı acaba Recai hoca da bende orda tüp bebek yaptırdım ..
Canım yaşım 38 amh 0,65 ti. 5 yıldır bebeğimiz olmuyordu. Yumurtalarımın kalitesi de düşüktü. Recai hocayla görüşmeye gittik anında tüp bebek yapçaz sana dedi bir anda başladık. 3 yumurta toplandı 5. Güne 1 eöbiro gitti 5AA kalitede. Çok umutluyduk boş gebelik oldu. İkinciye başlattı hemen recai hoca ara vermek iyi değil dedi. 5. Güne 2 embriyo gitti kalitesini bilmiyorum. Transfer olacağım ay kistlerim vardı. Geçen sene tatil yap gel öyle dediler kistler gitsin embriyoları riske atmayalım dedi gürhan hoca. Sonuç tatilde doğal hamile olduğumu öğrendim. Hem tüp bebek ilaçları hemde Recai hoca Kalite artıran birkaç ilaç da kullandırdı onların etkisiyle olduğunu düşünüyorum. Umarım siz de sonuç alırsınız. Şunu da söyleyeyim bizim bebeğimizin vakti nasipi o zamanmış recai hoca sadece vesile oldu. Ama konusunda çok iyi eğer o an aklını sana verip Planlama yapıyorsa. Bazen çok yoğun oluyor çünkü. Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsinarkadaşlar bu forumu okudum recai hoca amelyat, erkek infrnlt gibi durumlarda başarılıymış. benim sorunum yumurta rezerv azlığı ve kalite eksikliği. 1 tüp denemem 1 de aşılama deneyimim oldu. tabiki başarısız. şimdi recai hoca veya centrum da yumurta azlığı ve kalite eksikliğinden tedavi olup başarılı olan var mı? bu ayın başında kararımı vermem lazım. yardımcı olursanız sevinirim. yaşım 37 amh 0.44
Cem hocada bir arkadaşım hamile kaldı. Kıza başka dr lar tüp bebek demişler. cem hoca tüpe gerek yok diyip birkaç ilaç reçete etmiş doğal hamile kaldı. Çok övüyordu arkadaşımCanım çok sağlam bir doktor maddi durumun elveriyorsa kesinlikle tavsiye ederim .. birde Cem somer atabekoğlu var onu araştır oda işinin ehli Harika bir doktor
Merhaba, soruyu soran arkadaşımıza fikir vermek adına yazıyorum. Recai hocanın takipli hastasıydım zaten ama çok yoğun olması, kliniğe gidince her randevuda en az 2 saat beklemek zorunda kalmak beni çok yıpratıyordu. Bu nedenle cem hocaya da gittim ve ön görüşme yaptık yaklaşık yarım saat tüm sorularıma tek tek cevap verdi. Çok sakin ve ılımlı bir doktor ama recai hocanında tüp bebek konusunda en tecrübeli hocalardan biri olduğunu unutmamak lazım. Karar sizin hakkınızda hayırlısı olsunCanım çok sağlam bir doktor maddi durumun elveriyorsa kesinlikle tavsiye ederim .. birde Cem somer atabekoğlu var onu araştır oda işinin ehli Harika bir doktor
teşekür ederim cevap için. kaliteyi arttırmak için hangi ilaçları önerdi veya destekleyicileri? yazarsanız sevinirimCanım yaşım 38 amh 0,65 ti. 5 yıldır bebeğimiz olmuyordu. Yumurtalarımın kalitesi de düşüktü. Recai hocayla görüşmeye gittik anında tüp bebek yapçaz sana dedi bir anda başladık. 3 yumurta toplandı 5. Güne 1 eöbiro gitti 5AA kalitede. Çok umutluyduk boş gebelik oldu. İkinciye başlattı hemen recai hoca ara vermek iyi değil dedi. 5. Güne 2 embriyo gitti kalitesini bilmiyorum. Transfer olacağım ay kistlerim vardı. Geçen sene tatil yap gel öyle dediler kistler gitsin embriyoları riske atmayalım dedi gürhan hoca. Sonuç tatilde doğal hamile olduğumu öğrendim. Hem tüp bebek ilaçları hemde Recai hoca Kalite artıran birkaç ilaç da kullandırdı onların etkisiyle olduğunu düşünüyorum. Umarım siz de sonuç alırsınız. Şunu da söyleyeyim bizim bebeğimizin vakti nasipi o zamanmış recai hoca sadece vesile oldu. Ama konusunda çok iyi eğer o an aklını sana verip Planlama yapıyorsa. Bazen çok yoğun oluyor çünkü. Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin
umarım herşey umduğunuz gibi gider. sizin sorun neydi ve doktor kim? süreç ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim benim için de bir yol olur.Merhaba bu haftasonu tedaviye başlayacağız bir mani olmazsa sizin transferiniz gerçekleşti mi? Süreç nasıldı herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
Evet canım transfer oldum 6 haftalık hamileyimMerhaba bu haftasonu tedaviye başlayacağız bir mani olmazsa sizin transferiniz gerçekleşti mi? Süreç nasıldı herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
Bende centrumda tüp bebek tedavisi gördüm çok şükür hamileyim .. paran varsa çok iyiler yoksa yüzüne bile bakmıyorlar açıkcası .. evet işlerinde iyiler ama tamamen paragöz bir doktorMerhaba, soruyu soran arkadaşımıza fikir vermek adına yazıyorum. Recai hocanın takipli hastasıydım zaten ama çok yoğun olması, kliniğe gidince her randevuda en az 2 saat beklemek zorunda kalmak beni çok yıpratıyordu. Bu nedenle cem hocaya da gittim ve ön görüşme yaptık yaklaşık yarım saat tüm sorularıma tek tek cevap verdi. Çok sakin ve ılımlı bir doktor ama recai hocanında tüp bebek konusunda en tecrübeli hocalardan biri olduğunu unutmamak lazım. Karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun
Evet benim teyzemin doktoruymuş bende gebelik takibine ona başladım umarım bi sıkıntı yaşamayızCem hocada bir arkadaşım hamile kaldı. Kıza başka dr lar tüp bebek demişler. cem hoca tüpe gerek yok diyip birkaç ilaç reçete etmiş doğal hamile kaldı. Çok övüyordu arkadaşım
Çok sevindim Allahım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsinEvet canım transfer oldum 6 haftalık hamileyimYanlız Recai hocaya bir kez muayene oluyorsun bir daha da görmüyorsun .. ben 3 ay gidip geldim belki 2 kere görmüşümdür transferime şans eseri o girdi yoksa kendisi girmiyo kolay kolay
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Ben doğal yollar ile hamile kalıyorum ama açıklanamayan sebepler ile erken haftalarda 8. Hafta ya da 10. Hafta gibi düşük yapıyorum. Bu nedenle tüp bebek yapacağız dedi benim için bu bir çözüm mü onu da bilmiyorumumarım herşey umduğunuz gibi gider. sizin sorun neydi ve doktor kim? süreç ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim benim için de bir yol olur.
Pgt oldu canım bizim tedavimizi devlet karşılamadığı inçin biz de özele gittik mecburen Allah yardımcımız olsunÇok sevindim Allahım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsinYukarıda tüm masrafların 40 bin tuttuğunu yazmışsınız bizde devletten destek almadan yaptıracağız ve recai hoca genetik tarama istedi o yüzden soruyorum. Sizin embriyolarınız pgt taramaya mı gitti yoksa cgh taramaya mı gitti?
Eğer sakıncası yoksa embriyo başına ne kadar ödediniz sorabilir miyim çünkü bize söylenen ortalama fiyatları topldığımızda 30 bin tlye hallederi diye düşünmüştük eşimlePgt oldu canım bizim tedavimizi devlet karşılamadığı inçin biz de özele gittik mecburen Allah yardımcımız olsun
Her soruma sabırla cevap verdiniz çok sağolunCanım ortalama 25 otuz diye düşünmüştük ama kullanılan ilaçlar da bi 7 8 bin tutuyo biz embriyo başına ayrı ücret ödemiyorsun hepsi içinde ama dondurulcak embriyo varsa ona yıllık 700 tl ödüyorsun saklanması için
Tamamen uyutuyorlar canım çünkü cerrahi işlem oluyor bi nevi .. yumurta toplandıktan sonra kendine gelince taburcu oluyorsun benim hafif kanamam olmuştu onun dışında hiç bişey olmadı çokşükür .. işlem sırasında sadece sen oluyorsun canım abartmışlar zaten işlem 10 dk sürüyor ..Her soruma sabırla cevap verdiniz çok sağolunson olarak toplama sırasında sıkıntı yaşadınız mı yani anestezi verildiğini biliyorum ama tamamen mi uyutuyorlar yoksa kısmi anestezi mi? Bir de burada bazı yorumlarda 3-4 kişinin aynı anda yanyana toplaması olduğu söylenmişti sizin işleminizde öyle miydi?
Tekrar teşekkür ederim. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorumTamamen uyutuyorlar canım çünkü cerrahi işlem oluyor bi nevi .. yumurta toplandıktan sonra kendine gelince taburcu oluyorsun benim hafif kanamam olmuştu onun dışında hiç bişey olmadı çokşükür .. işlem sırasında sadece sen oluyorsun canım abartmışlar zaten işlem 10 dk sürüyor ..
Rİca ederimi canımTekrar teşekkür ederim. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?