Canım ben senin samimiyetine inanıyorum. Dr lar çalışanlara rapor verme konusunda daha hassaslar, çünkü çalışmadan haram haksız bir kazanç sağlanmak isteniyor.
Öğrencilere biraz daha tolerans gösteriyorlar ki bir dönem herkes öys den önce rapor alırdı.
Bu arkadaşının isteğini olumlu yanıtlasaydı, yarın okul bitip işe başlayınca, x amca bana rapor yazsın, Doğuda çalışıyorum, bayram tatilini uzatacağım. Baban x amcaya söyler misin Doğum yaptım kredi çektim işe başlamak istemiyorum, bebeğimi bakıcıya bırakamam vs gibi bir sürü istekle gelecekti. Bence arkadaşlığının bitmesi iyi olur.
Bu durumda sorumsuz davranışlarından, başkalarına güvenerek iş yapmaya çalışmaması gerektiğini öğrenmesi için iyi bir ders. Ayakları üZerinde durması için gereken bir tersleme olmuş
Bir de en kızdığım şey rapor yazılmayınca, sanki para cebinden çıkıyor, bir imza atsa ne var, şu kadar maaş alacaktım, ihtiyacım vardı vs demeleri. Heyet Raporu arayanlar isteyenler çok sinirimi bozuyor. Ben ücretsiz izne çıkarken enayi miydim. Bir sen mi akıllısın? Ben maaş almadan çocuğuma bakıyorsam, dr yakını olarak kolayca rapor alanlara da hakkımı helal etmiyorum.