Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

amin
hepimiz aynı sevinci yaşayalım inşallah
ben bu sabah 85,9 geldim :)

bende bu gün 69,9 gördüm tartıdacok mutlu oldum :)lakin ben hiç menü yazmayayım cunki cok düzensiz beslenıyorumdün cok kacırdım bugün hiç birsey yemedim neredeyse şimdi kahve içiyorum şekersiz,cok vaktim olmuyor arada sırada nadir girebiliyorum foruma ,o yüzden mazur görün ltfen,randomlifecim basarılar diliyorum sanada allah hepimize sabır ve azim versin

hadi gözün aydın canım, her zaman bekleriz, gelişmelerden haberdar et bizi :)) öpüyorum

merhabalar sevgili günlüğüm ve takip edenlerim =)) bugün 9 aralık.

sabah uyanınca: 1 kuru kayısı, 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve bol su.

------spor--------

kahvaltı: 2 dilim kadar light ekmek, peynir, zeytin ve yeşil çay.

ara: haşlanmış şekersiz bal kabağı (miktar belirtemiycem ama çok yemedim, bu arada 100 gr bal kabağı 50 kalori imiş, haşlanmış hali de oldukça güzel), 2 mandalina.

öğlen: balık, soğan ve 1 dilim ekmek.

akşam: 2-3 yemek kaşığı tarhana çorbası ve çok az kıymalı bamya yemeği. (öğlen yediğim balıklar çok tuttu beni, akşam yemeğini sırf gece açlık krizi gelmesin diye yedim.)

2.5 lt su içtim şimdiye kadar ve yeşil çayım tabii ki olacak.

Son düzenleme:

afiyet olsun canım bende bazen tok oluyorum canım istemiyor akşam öğünümde. ama gece açıkırım midem kazınırda aburcubur yerim die mutlaka yemeye çalışıyorum
canım balık soğan istedi yaww

güzel menü canım. baya yoluna soktun sen bu işi. hadi hayırlısı =))

canım ya 81 400 gördüm bu hafta.Ama bu ara yine iştahım açıldı.Kendimi zor durduruyorum.
bugünki menüm
sabah 1,5 dilim çavdarekmeği,kk peynir,2 tane zeytin,çay
arada 1 tane altınbaşak(tek bi tane)
öğle ciğer,salata
arada 3 tane kayısı
akşam kabak yemeği,sarmısaklı yoğurt
1,5 lt su
meyve çayı

ooo bu menü süper valla, her şeyden yemişsin.

Son düzenleme:
bu günki menümü yazim.kaçmak zorundayım.
sabah 2 dilim kepek ekmeği,kk peynir,çay
arada yok
öğle 3 dilim ekmek ,kk peynir,2 adet zeytin,2 tane salatalık,1tane domates,1 dilim baklava
ara yok
akşam(saat18:00da)2 dilim pizza
15lt su
2 bardak bitki çayı

bugün 10 aralık.
bugün yine sapıttım ya of=((

sabah uyanınca: tatlı kaşığı keten tohumu, 1 kuru kayısı, bol su.

-------spor-------

kahvaltı: 2-3 dilim çavdar ekmeği, peynir, zeytin, biraz peynirli omlet, yeşil çay.

ara yapmadım geç yedim zaten kahvaltıyı.

öğlen: ne yazık ki yarım lahmacun ve ayran. (evdekiler yiyodu, ben yemeyince içleri rahat etmiyo. illa yedim işte yarım da olsa off =((( )

ara: 2 mandalina

akşam: nohut yemeği ve bulgur pilavı varmış. ikisinden de çok çok az yiyeceğim.

2 lt su içtim. ve yeşil çay var akşam yemeğinden sonraaa....

ne için sapıttın anlamadım
menün çok güzel altıüstü yarım lahmacun yemişsin ben geçen 5 lahmacun yedim

Canım bende aynı durumdayım.Sürekli gözüm bi şeylerde.Ne yesem ne yesem.Herşeye canım kalır oldu.

ben de önceden bu kadar kaçamak yapmazdım. emeklerim boşa gidiyor diye üzülüyorum. ama 2 ayı geçti ben diyet yapıyorum. insan bi süre sonra sapıtıyo sanırım :))

ben de önceden bu kadar kaçamak yapmazdım. emeklerim boşa gidiyor diye üzülüyorum. ama 2 ayı geçti ben diyet yapıyorum. insan bi süre sonra sapıtıyo sanırım :))

Benim henüz 1 ay oldu.Aslında nefsim körelsin diye bi şeyler bazen yiyorum.Çünkü bu kısa süreli bişey değil.Uzun süre yapabilmek içinde ufak toleranslar olmalı sanırım.Ama benim nefsim körelmiyo sorun bu.

bu aralar fazla kaçamak yapar oldum. o yüzden panikledim biraz =))

kafana taktığın şeye bak
ben hafta sonu misafirlerimle öyle kaçamaklar yaptım ki
anlatsam sen kendini çok iyi hissedersin :)
tek tesellim ekmek yemedim :) ama pasta yedim :) aşure yedim :)

evet bu kadar uzun bi süreçte kaçamak yapmadan devam etmek mümkün değil gibi gözüküyor. ben en azından mayıs' a kadar bir fiil diyet yapmaya devam etmeyi düşünüyorum. yandık valla =((

kafana taktığın şeye bak
ben hafta sonu misafirlerimle öyle kaçamaklar yaptım ki
anlatsam sen kendini çok iyi hissedersin :)
tek tesellim ekmek yemedim :) ama pasta yedim :) aşure yedim :)

afiyet olsun canım =))

kahvaltı: 4 küçük dilim çavdar ekmeği, peynir, zeytin, peynirli omlet, domates, salatalık, yeşil çay, biraz da maydanoz.

ara: 3-4 küçük parça haşlanmış bal kabağı.

öğlen: 1 dilim çavdar ekmeği, 6 köfte, ayran.

ara yapmadım.

akşam: tavuk suyuna çorba ve çok az kuru fasülye.

2 lt suyu tamamlamak üzereyim ve yeşil çay içeceğim.

Son düzenleme:

Hayatım inşallah mayısa kadar bende burdayım.
Bu günki menüm
sabah 1 dilim çavdar ekmeği,1 sosisli yumurta,maydanoz,roka,kk peynir,3 tane yeşil zeytin
ara yok
öğle (misafir vardı.)yoğurtlu tavuk salatası,1 kurabiye
arada yok
akşam (dayanamadım)1 avuç tuzlu fıstık(sinir oluyorum kendime)
kayısı yemeyi düşünüyorum(hala yemeyi düşünüyorum yaniii.)
1 form çay
1yeşil çay
1,5lt su

sinir olma canım :) kurabiye dışında bi sorun yok bence. o da karbonhidrat olduğu için. ama gündüz yemişsin allahtan.
tuzlu fıstıktan da bişey olmaz. artık o kadarını da yemiyceksek ölelim di mi :))
hem akşam yemeği yemiycek misin? ölme sonra açlıktan :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…