Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

Daha yemiyim bu akşam.bol tarçınlı kayısı yedim.

bugün 12 aralık menümü yazıyorum.

sabah uyanınca: tatlı kaşığı keten tohumu, 1 kuru kayısı, su.

------spor------

spordan eve gelince 1 elma yedim.

kahvaltı: peynir, zeytin, 3 dilim çavdar ekmeği, yeşil çay.

ara yapmadım.

öğlen: 6 tane köfte, ayran.

ara: 2 mandalina

akşam: 1 tabak tarhana çorbası, çok az nohut yemeği, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı.

1.5 lt su içtim şimdiye kadar ve yeşil çay demliycem.

Son düzenleme:

afiyet olsun gayet güzel gidiyorsun

Bu günki menüm
sabah 1 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,2 adet yeşil zeytin,bir tutam dereotu
arada yarım paket altınbaşak
öğle domates çorbası,2 adet köfte,bol bol salata
arada yarım paket altınbaşak,elma
akşam bir kase yoğurt
2 lt su
meyve çayı

bugün 13 aralık kiloda değişim yok. menüm;

sabah uyanınca: tatlı kaşığı keten tohumu, 1 kuru kayısı, 2 yudum süt, su.

------spor--------

kahvaltı: peynir, zeytin, peynirli omlet, 4 küçük dilim çavdar ekmeği, yeşil çay.

ara: 1 fincan yaban mersini çayı, 3-4 beyaz leblebi.

öğlen: 6 tane köfte, ayran.

ara yapmadım.

akşam: 1 tabak tarhana çorbası, 1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği, çeyrek soğan.

yemez olaydım o soğanı acaip midem yanıyo şimdi.

çok fazla su içemedim bugün. gece boyu içmeye çalışacağım.

gece de yeşil çay var.

bazen soğan benide rahatsız eder
menün herzamanki gibi güzel sporunda öle ama kilonda değişim olmamasına üzüldüm neden ki doğrudürüst kaçamağın bile olmuyo haftada 1 mi tartılıyorsun canım

bazen soğan benide rahatsız eder
menün herzamanki gibi güzel sporunda öle ama kilonda değişim olmamasına üzüldüm neden ki doğrudürüst kaçamağın bile olmuyo haftada 1 mi tartılıyorsun canım

en son 7 aralık'ta 77 kiloya düşmüştüm canım. 6 gündür bir oynama olmadı ne yazık ki (
haftada 1 tartılmaya dayanamıyorum canım, çok merak ediyorum çünkü :)) genelde sabahları tartılıyorum ne yalan söyliyim şimdi.

ehehe bende öle yapıyordum ama birazdaha fazlasını mesela wcden önce wcden sonra giysiliyken giysisizken vs burda dalga konusu olunca bıraktım şimdi merak ama napim üstümdekiler kaç kilo wc olayı kaç kilo die

ehehe bende öle yapıyordum ama birazdaha fazlasını mesela wcden önce wcden sonra giysiliyken giysisizken vs burda dalga konusu olunca bıraktım şimdi merak ama napim üstümdekiler kaç kilo wc olayı kaç kilo die

ben de işte sabah kalkıp wc ye gittikten sonra tartılıyorum mutlaka :)) 1 hafta hayatta dayanamam :))

eveeeeet bugün 14 aralık 2011 merhaba sevgili günlüğüm ve takip edenlerim.

sabah tartıldım. 500 gr kadar gitmiş sanırım. ibre ne 77 ne 76 gösteriyodu çünkü. ikisinin arasında duruyodu. o yüzden kilom 76.5 diyeceğim.

menüme gelirsek;

sabah uyanınca: tatlı kaşığı keten tohumu, 2 kuru kayısı ve su.

---------spor----------

kahvaltı: 3 dilim çavdar ekmeği, peynir, zeytin, maydanoz ve yeşil çay.

kahvaltıdan 2 saat sonra yarım dilim kadar kıymalı börek yedim yoğurtla. bugünün kaçamağı da bu oldu ne yazık ki.

öğlen: dolu bir kase nesfit.

ara: 2 mandalina

akşam: 1 tabak mercimek çorbası, 1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği, yarım dilim çavdar ekmeği.

2 lt su içtim şimdiye kadar.

yeşil çaydan acayip sıkılmış durumdayım, midem almıyo artık. bu gece normal bitki çayı demleyeceğim.

Son düzenleme:

canım herzamanki gibi menün süper börek yemişsin okadrda olsun yarım dilimden bişi olmaz
spor salonunamı gidiyorsun yoksa yürüşe felanmı gidiyorsun
yeşil çaydan sıkıldıysan 5i biyerde iç onunda faydası oluyormuş bide ben liptonun form çayını içiyordum oda acaip wc ye çıkarıyo değiştirebilirsin sürekli ne olcakk sankim

yorumun için teşekkür ederim canım.

evet spor salonuna gidiyorum her sabah. en az 1 saat kalmaya çalışıyorum.

yeşil çaydan gerçekten fenalık geldi ya. çok düzenli içtim. şimdi mate çayına ya da diğer form çaylara geçmeyi düşünüyorum. mate çayı hakkında baya bir şeyler okudum. obezite tedavisinde falan kullanılıyomuş, şu beşi bir yerde çayında da varmış mate.

500 gr gitmiş süper
Menünde gayet süper...
Bende öğlenleri nesfit yicem artık yemek hazırlamaktan sıkıldım

geçen aktara gidip yeşil çay aldım bide papatya çayı aldım adam matede veriyimmi dedi yok dedim demekki zayıflamaya iyi geliyorki adam bana sordu
evet canım 5i biyerdenin içinde varmış benimde yeşil çayım azaldı bende yeşil çay alcam ben sallama çayları pek sevmiyorum demleyip içiyorm

ben de sallama almıyorum hiç. her zaman gittiğim bi aktar var, ordan açık alıyorum taze taze. poşet çaylara hiç güvenmiyorum ya içinde ne olduğu belli değil.

evet canım mate yağ yakımını hızlandırıyomuş ve en önemlisi tokluk hissi yaratıyomuş. ben denemeyi düşünüyorum bakalım.

tadı nasılki acaba bende alayım en iyisi yarın denerim hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…