- Konu Sahibi randomlife
-
- #1.181
afiyet olsun
caım benim topikte sordum ama dikkatinden kaçtı sanırım
hani maydanoz limon kürü yaptım demiştin ya
zayıflamana faydası oldu mu???veya bir yan etkisi falan oldumu???
iyi geceler
diyet yapmam gerektiğini biliyordum ama nereden nasıl başlayacağımı bilmiyordum. en önemlisi de başaramayacağım korkusu vardı. 67 kg idim. 70 e merdiven dayamıştım ve eşimle aramızda 1 kg bile fark yoktu, gram farkı vardı çünkü. silkelendim ve kendimi diyet başarı öykülerini okurken buldum. senin sayfan da bana gaz veren sayfalardan olmuştu. malesef şu an görüyorum ki motivasyonun düşmüş aynen benim de olduğu gibi. ne yapsak nasıl etsek de azmimize kavuşsak diye düşünüp duruyorum. allah yardımcımız olsun. buraları okurken gaza geliyorum yarın başlıyorum diyorum ve yarın akşama bozuyorum(((((
istersek yaparız, yılmak yok :) bugun halsiz ve aç hissetmeme rağmen diyetimi bozmadım ve bozmayı da düşünmüyorum. 1-2 hafta sabredersem eskisi gibi midem küçülecek biliyorum. daha önce yapmıştım neden şimdi olmasın, pozitif olucaz :)
Merhaba herkese, ben 22 yaşında 80 kiloya dayanmış, 1.70 boyunda , sadece 3 gündür diyet yapan bi insanım. Sağlıkçı olmama rağmen (tıp öğrencisiyim) yemeyi baya sevdiğimden bu kiloya ulaştım, özellikle son 3-4 ayda 6 kilo aldım. Ben de herkes gibi diyete başlayıp, kek börek gördüğü anda vazgeçenlerdenim, etrafımdaki insanlara kendimi şikayet etmekten bıktım, insanı çok iradesiz ve kişiliksiz gösteren birşey bence. Hem bu kadar şikayetçi olup hem hala en fazla yemek yiyenin ben olması ağırıma gitmeye başladı.
3 gündür de olsa diyet yapıyorum :) ekmek dahil bütün karbonhidratlardan arınmaa çalışıyorum ve bugün öğlen yemekte tavukly salata ile ilk kez doyabildim. Sanırım bu sefer olucak.
Bu foruma da hem kendi irademin kırılmasını engellemek, hem de sizlere naçizane bi faydamın olması dileğiyle kaydoldum.. Herkese kolay gelsin , beni de aranıza alırsanız gerçekten çok mutlu olucam :):)
ben de zayıflayanlardan neyim eksik, ben de yapabilirim diyorum ve bi hafta sonra hayırlısıyla başlıyorum inş. sebebi ise bi hafta sonra hızım okula başlayacak inş....... kpss ye çalışıyordum. 1 haftadır çalışamıyorum, diyet de, spor da yapamıyorum. kendimi strese sokuyorum bunları yapamadıkça da. kızım gitsin de ben de başlarım inş.
aslında ben de kendime gün koyduğum zaman olmuyor. şu andan itibaren dedikten sonra gerçekten dikkat ediyorum. evet allahın izniyle yarından itibaren spor yapamasam da en azından yediklerime dikkat edeceğim (amin)
canım slmar
bir konuda desteğine ihtiyacım var
takıldığın ,aylarca bir alıp bir kilo verdiğin zamanlar oldumu????
bu kısırdöngüyü aşmak için ne yapmalıyım sence???
çünkü aylardır bu durumdayım yani mehteran modundayım
motivasyonumu kaybetmek istemiyorum çünkü hedef kilom 51 görmeden huzur bulmama ben kendimi biliyorum(tabi sağlıklı bir şekilde inşallah)
yani boyum 1.58
ee yıllarca zayıflığA ALIŞMIŞ BİRİ OLARAK ŞU 6 KİLO ÜZERİME YAPIŞTI RESMEN,SİNİR OLYORUM İNAN
tatlım tatlım slmlar
yulaf dediğin yulaf kepeği mi??*
migrosta gözüme çarptı ama almamıştım
açıkçası hiçte kullanmadım,tok tutuyor sanırım ,kabızlık falan yapmaz değil mi???
kilo bildirim günün ne??*canım
umarım motivasyonun iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?