• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

afiyet olsun

caım benim topikte sordum ama dikkatinden kaçtı sanırım

hani maydanoz limon kürü yaptım demiştin ya

zayıflamana faydası oldu mu???veya bir yan etkisi falan oldumu???

iyi geceler

afiyet olsun

caım benim topikte sordum ama dikkatinden kaçtı sanırım

hani maydanoz limon kürü yaptım demiştin ya

zayıflamana faydası oldu mu???veya bir yan etkisi falan oldumu???

iyi geceler

cevaplamıştım canım ama arada kaynadı heralde :/

ben o kürü yaptığımda zaten diyet ve spor yapıyodum. kilo da veriyodum yani bi yandan. kürün etkisi olup olmadığını pek anlayamadım açıkçası :/ ama vucuttaki fazla suyun atılmasında mutlaka etkisi vardır çünkü çok fazla wc ye gitme ihtiyacı oluyo içince.

diyet yapmam gerektiğini biliyordum ama nereden nasıl başlayacağımı bilmiyordum. en önemlisi de başaramayacağım korkusu vardı. 67 kg idim. 70 e merdiven dayamıştım ve eşimle aramızda 1 kg bile fark yoktu, gram farkı vardı çünkü. silkelendim ve kendimi diyet başarı öykülerini okurken buldum. senin sayfan da bana gaz veren sayfalardan olmuştu. malesef şu an görüyorum ki motivasyonun düşmüş aynen benim de olduğu gibi. ne yapsak nasıl etsek de azmimize kavuşsak diye düşünüp duruyorum. allah yardımcımız olsun. buraları okurken gaza geliyorum yarın başlıyorum diyorum ve yarın akşama bozuyorum :((((((

diyet yapmam gerektiğini biliyordum ama nereden nasıl başlayacağımı bilmiyordum. en önemlisi de başaramayacağım korkusu vardı. 67 kg idim. 70 e merdiven dayamıştım ve eşimle aramızda 1 kg bile fark yoktu, gram farkı vardı çünkü. silkelendim ve kendimi diyet başarı öykülerini okurken buldum. senin sayfan da bana gaz veren sayfalardan olmuştu. malesef şu an görüyorum ki motivasyonun düşmüş aynen benim de olduğu gibi. ne yapsak nasıl etsek de azmimize kavuşsak diye düşünüp duruyorum. allah yardımcımız olsun. buraları okurken gaza geliyorum yarın başlıyorum diyorum ve yarın akşama bozuyorum :((((((

istersek yaparız, yılmak yok :) bugun halsiz ve aç hissetmeme rağmen diyetimi bozmadım ve bozmayı da düşünmüyorum. 1-2 hafta sabredersem eskisi gibi midem küçülecek biliyorum. daha önce yapmıştım neden şimdi olmasın, pozitif olucaz :)

bugunku menüm;

sabah
2 dl esmer ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir, 2 zeytin
maydonoz, dereotu
1 bardak süt

ara
1 dl kaşar

öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe ekşili köfte yemeği
salata

ara
1 tane form bisküvi
şekersiz çay

akşam
salata niyetine 2 yk pırasa yemeği
ekşili köfte yemeğinin sadece köftelerinden yedim 7-8 tane
yoğurt

bugün misafir geldi düzenim bozuldu ne yazık ki spor da yapamadım.

gece aklıma eserse leslie ile birkaç mile yürüyüş yapmayı düşünüyorum. bugun diyet istediğim gibi gitmedi en azından sporum eksik kalmasın.....:18:

Merhaba herkese, ben 22 yaşında 80 kiloya dayanmış, 1.70 boyunda , sadece 3 gündür diyet yapan bi insanım. Sağlıkçı olmama rağmen (tıp öğrencisiyim) yemeyi baya sevdiğimden bu kiloya ulaştım, özellikle son 3-4 ayda 6 kilo aldım. Ben de herkes gibi diyete başlayıp, kek börek gördüğü anda vazgeçenlerdenim, etrafımdaki insanlara kendimi şikayet etmekten bıktım, insanı çok iradesiz ve kişiliksiz gösteren birşey bence. Hem bu kadar şikayetçi olup hem hala en fazla yemek yiyenin ben olması ağırıma gitmeye başladı.
3 gündür de olsa diyet yapıyorum :) ekmek dahil bütün karbonhidratlardan arınmaa çalışıyorum ve bugün öğlen yemekte tavukly salata ile ilk kez doyabildim. Sanırım bu sefer olucak.
Bu foruma da hem kendi irademin kırılmasını engellemek, hem de sizlere naçizane bi faydamın olması dileğiyle kaydoldum.. Herkese kolay gelsin , beni de aranıza alırsanız gerçekten çok mutlu olucam :):)

istersek yaparız, yılmak yok :) bugun halsiz ve aç hissetmeme rağmen diyetimi bozmadım ve bozmayı da düşünmüyorum. 1-2 hafta sabredersem eskisi gibi midem küçülecek biliyorum. daha önce yapmıştım neden şimdi olmasın, pozitif olucaz :)

ben de zayıflayanlardan neyim eksik, ben de yapabilirim diyorum ve bi hafta sonra hayırlısıyla başlıyorum inş. sebebi ise bi hafta sonra hızım okula başlayacak inş....... kpss ye çalışıyordum. 1 haftadır çalışamıyorum, diyet de, spor da yapamıyorum. kendimi strese sokuyorum bunları yapamadıkça da. kızım gitsin de ben de başlarım inş.

Merhaba herkese, ben 22 yaşında 80 kiloya dayanmış, 1.70 boyunda , sadece 3 gündür diyet yapan bi insanım. Sağlıkçı olmama rağmen (tıp öğrencisiyim) yemeyi baya sevdiğimden bu kiloya ulaştım, özellikle son 3-4 ayda 6 kilo aldım. Ben de herkes gibi diyete başlayıp, kek börek gördüğü anda vazgeçenlerdenim, etrafımdaki insanlara kendimi şikayet etmekten bıktım, insanı çok iradesiz ve kişiliksiz gösteren birşey bence. Hem bu kadar şikayetçi olup hem hala en fazla yemek yiyenin ben olması ağırıma gitmeye başladı.
3 gündür de olsa diyet yapıyorum :) ekmek dahil bütün karbonhidratlardan arınmaa çalışıyorum ve bugün öğlen yemekte tavukly salata ile ilk kez doyabildim. Sanırım bu sefer olucak.
Bu foruma da hem kendi irademin kırılmasını engellemek, hem de sizlere naçizane bi faydamın olması dileğiyle kaydoldum.. Herkese kolay gelsin , beni de aranıza alırsanız gerçekten çok mutlu olucam :):)

gel gel buyur hoşgeldin aramıza :)

1-2 hafta sabredersen miden küçülür buna garanti veriyorum, kilo verme konusunda az buz bi tecrübem yok :) özellikle 1 ay sonra ne kadar az şeyle doyabildiğine şaşırır olcaksın ama azcık sabır :)

ben de zayıflayanlardan neyim eksik, ben de yapabilirim diyorum ve bi hafta sonra hayırlısıyla başlıyorum inş. sebebi ise bi hafta sonra hızım okula başlayacak inş....... kpss ye çalışıyordum. 1 haftadır çalışamıyorum, diyet de, spor da yapamıyorum. kendimi strese sokuyorum bunları yapamadıkça da. kızım gitsin de ben de başlarım inş.

başlamak için kendine belirli bir gün koyma bunu yanlış buluyorum ben. çünkü o tarih yaklaştıkça strese girip mutsuz olucaksın. psikolojini hazırla ama kendine belirli bir tarih koyarak değil. mesela şu andan itibaren ufak ufak dikkat etmeye başla. gece yatana kadar bişey yeme örneğin. ne biliyim yarın kahvaltıda 1 dilim eksik ye gibi...

aslında ben de kendime gün koyduğum zaman olmuyor. şu andan itibaren dedikten sonra gerçekten dikkat ediyorum. evet allahın izniyle yarından itibaren spor yapamasam da en azından yediklerime dikkat edeceğim (amin)

aslında ben de kendime gün koyduğum zaman olmuyor. şu andan itibaren dedikten sonra gerçekten dikkat ediyorum. evet allahın izniyle yarından itibaren spor yapamasam da en azından yediklerime dikkat edeceğim (amin)

tabii kiiiii yavaş yavaş motive et kendini...

ne kadar çok kısarsan o kadar çok beyin ye yee yee dürtüyo insanı :)

günaydınnnnnn

bugun çok enerjik hissediyorum

evin 2 sokak ötesindeki parka yürüyüş yapmaya çıkıcam sanırım hava çok güzel

selam kızlar

sporumu yaptım geldim şimdi menümü yaziyim;

sabah
2 dl esmer ekmek
maydonozlu omlet
peynir
2 zeytin
dereotu
1 bardak süt

ara
şekersiz türk kahvesi

öğlen
annemin çılbır adlı tarifi (suda pişmiş yumurta üzerine yoğurt)

ara
tekrar türk kahvesi :) misafirlikteydim
2 bardak limonlu çay
eve geldiğimde açlıktan ölüyodum 1 dl peynir kesip yedim

akşam
istavrit balığı
bol salata
1 kepçe çorba

sporum:
1 mil leslie yürüyüşü (12 dk)
30 dk eliptik bisiklet
40 tane mekik

canım slmar

bir konuda desteğine ihtiyacım var

takıldığın ,aylarca bir alıp bir kilo verdiğin zamanlar oldumu????

bu kısırdöngüyü aşmak için ne yapmalıyım sence???

çünkü aylardır bu durumdayım yani mehteran modundayım

motivasyonumu kaybetmek istemiyorum çünkü hedef kilom 51 görmeden huzur bulmama ben kendimi biliyorum(tabi sağlıklı bir şekilde inşallah)

yani boyum 1.58
ee yıllarca zayıflığA ALIŞMIŞ BİRİ OLARAK ŞU 6 KİLO ÜZERİME YAPIŞTI RESMEN,SİNİR OLYORUM İNAN:10::10::10::10::10:

canım slmar

bir konuda desteğine ihtiyacım var

takıldığın ,aylarca bir alıp bir kilo verdiğin zamanlar oldumu????

bu kısırdöngüyü aşmak için ne yapmalıyım sence???

çünkü aylardır bu durumdayım yani mehteran modundayım

motivasyonumu kaybetmek istemiyorum çünkü hedef kilom 51 görmeden huzur bulmama ben kendimi biliyorum(tabi sağlıklı bir şekilde inşallah)

yani boyum 1.58
ee yıllarca zayıflığA ALIŞMIŞ BİRİ OLARAK ŞU 6 KİLO ÜZERİME YAPIŞTI RESMEN,SİNİR OLYORUM İNAN:10::10::10::10::10:

benim takıldığım bi dönem olmuştu evet
öbür tarafta da yazdım bi arkadaşa, ben bunu protein diyeti yaparak aşmıştım.
61 kilodan bir türlü düşemiyodum
3 gün sadece proteinli gıdalarla beslenerek kırmıştım o direnci
şu anda da daha çok proteinle beslenmeye çalışıyorum. et süt tavuk yoğurt gibi hep hayvansal gıdalar yani

bugunku menümü yazayım çünkü yemek faslını çoktan kapattım. bugun sabah sağlam bi kahvaltı yaptığım için öğleden sonra canım pek bir şey çekmedi.

sabah
3 dl esmer ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
1 dl pastırma
1 bardak süt

öğlen
1 kase yoğurt (tarçın+yulaflı)

akşam
1,5 kepçe tarhana
1 tabak ıspanak yemeği yoğurtlu

bugün spor yok ne yazık ki...

tatlım tatlım slmlar

yulaf dediğin yulaf kepeği mi??*

migrosta gözüme çarptı ama almamıştım

açıkçası hiçte kullanmadım,tok tutuyor sanırım ,kabızlık falan yapmaz değil mi???

kilo bildirim günün ne??*canım

umarım motivasyonun iyidir:16::16::16::16::16:

tatlım tatlım slmlar

yulaf dediğin yulaf kepeği mi??*

migrosta gözüme çarptı ama almamıştım

açıkçası hiçte kullanmadım,tok tutuyor sanırım ,kabızlık falan yapmaz değil mi???

kilo bildirim günün ne??*canım

umarım motivasyonun iyidir:16::16::16::16::16:

selamlar canım

yulaf kepeği değil canım benimki bildiğin yulaf ezmesi. Lifalif marka ben de marketten aldım bugun :)

benim tartım yok :/

eczanede falan tartılsam üstüm başım giyinik fazla çıkıcam moralim bozulcak tartılmıyorum o yuzden :/

Back