• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

merhaba rodomlife tebrik ederim canım o kadar kiloları vermişsin seni hatırlıyor gibiyim beraber başlamıştık sanırım diyete ben yavaş yavaş verdim 81 le başlamıştım şu an 71 kg ım şimdi ilk hedef 65 ara sıra ziyaret etmeyi düşünüyorum desteklerini beklerim
cuma yarışlarında yarışıyorum son birkaç gündür sigarayı bırkama çalışmalarına başladım fazladan kaçırır oldum da :17::17::17::17:
diyet günlüklerinden kendime yakın hissedebileceğim arkadaşların topiklerini gezerek hırs etmeye çalışıyorum ben yapacam hem sigarayı bırakacam hem kilo vverecem

merhaba rodomlife tebrik ederim canım o kadar kiloları vermişsin seni hatırlıyor gibiyim beraber başlamıştık sanırım diyete ben yavaş yavaş verdim 81 le başlamıştım şu an 71 kg ım şimdi ilk hedef 65 ara sıra ziyaret etmeyi düşünüyorum desteklerini beklerim
cuma yarışlarında yarışıyorum son birkaç gündür sigarayı bırkama çalışmalarına başladım fazladan kaçırır oldum da :17::17::17::17:
diyet günlüklerinden kendime yakın hissedebileceğim arkadaşların topiklerini gezerek hırs etmeye çalışıyorum ben yapacam hem sigarayı bırakacam hem kilo vverecem

merhaba hoşgeldin

dün yazmıssın bunu tesadüfen gördüm

ben seni hatırlayamadım ama önemli değil tabii ki

valla nerdeyse 1 sene olucak 1-2 kilo değişim dışında kilomu koruyorum en azından kıyafetlerimde bi daralma yok

ama sporu bıraktığım için vucut biraz saldı kendini

bi de işe başladığım için tüm düzenim alt üst oldu diyebilirim

merhaba hoşgeldin

dün yazmıssın bunu tesadüfen gördüm

ben seni hatırlayamadım ama önemli değil tabii ki

valla nerdeyse 1 sene olucak 1-2 kilo değişim dışında kilomu koruyorum en azından kıyafetlerimde bi daralma yok

ama sporu bıraktığım için vucut biraz saldı kendini

bi de işe başladığım için tüm düzenim alt üst oldu diyebilirim

biz beraber başladık benimde günlüğüm vardı günsevil diye :60: sonra cuma yaarışmalarına katıldığım içinn bıraktım günlük tutmayı senle yazışıyorduk çokça ilk günler tebrik ederim canım

bende zayıflamak ıstıyorum ve dıyetın super ıswec dıyetı yapmayı dusundum senın dıyetını gorene kadar tbı .. yardımcı olursan sewınırım .. esımın dalga gecmelerı sonucu kılo vermeye karar verdımm cok sıkkınımm :18::18:

Merhaba yine ben :3:
Öncelikle sana çok şey borçluyum bunu bil. Bütün sayfalarını okudum .Seni çok çok sevdim .Tam bir ilham kaynağısın.İnanınca ve isteyince nasıl sağlıklı kilo verildiğinin kanıtısın.Senden ilham alarak ben de bu yola başladım. Eğer ziyaret etmek istersen beklerim. Ve çok sevinirim. Umarım yakın zamanda buraya uğrarsın ve görürsün. Bana dua et :16:

vallaa 115 sayfanın hepsini 2 günde okudum cidden ayakta alkışlıyorum seni:46::46::46::46::46::46::46:
ben daha 2 ci haftamdayım ama zor dayanıyorum biran önce gitsin istiyorum kilolar.. bende senin kilonda başladım 89-90 arasındaydım ama bir ara 93 lere kadar çıkmıştım .. şimdi 86 dayım takıldım kaldım :31: çoğu zaman sıkılmışsın ama bırakmamışsın cideden taktire şayen bir sabrın varmış ..İnşallah bende dayanırım benimde hedefim 55 ama yolun sonu hiç gelmiycekmiş gibi korkuyorum bazen .. :17:
gitmeden nazar boncuğunuda veriyim ..Allah nazarlardan korusun valla...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrikler randomlife, hemde yürekten kocaman koskocaman tebrikler...
azimlisin kararlısın ve başarmışsın...
seni ayakta alkışlıyorum...

arkadaşlar merhaba

ne güzel şeyler yazmışsınız teşekkür ederim

burada insanlara ilham oldugumu görmek çok mutlu etti beni

bu site sayesinde zayıfladım diyebilirim ve burada çok güzel arkadaşlıklar edindim

kendinize inanın yapabilirsiniz

benm için de hala bu maraton bitmiş değil henüz ideal kiloma inemedim

Merhaba yine ben :3:
Öncelikle sana çok şey borçluyum bunu bil. Bütün sayfalarını okudum .Seni çok çok sevdim .Tam bir ilham kaynağısın.İnanınca ve isteyince nasıl sağlıklı kilo verildiğinin kanıtısın.Senden ilham alarak ben de bu yola başladım. Eğer ziyaret etmek istersen beklerim. Ve çok sevinirim. Umarım yakın zamanda buraya uğrarsın ve görürsün. Bana dua et :16:

merhaba canım

seni hatırlıyorum merak etme :)

ne alemdesin peki rapor ver bakalım :)

Ay bildirimde randomlife yazdı ya nasıl mutlu oldum . Çok seviyorum seni :16: 95 ile başladım canım bugün 89,8 çıktım. iyi gidiyo anlayacağın .:1:

boyun kaçtı canım?

yavaş gitsin ama sağlam gitsin... süpersin hadi bakalım

bu aralar ben de buralarda olacağım

özledim burayı eskisi gibi bildirim yapacağım ben de

Tebrik ederim, dun aksam tum gunlugunu okudum .Iradene hayran kaldim.Umarim son 5-6 kilonu da cabucak verirsin:46::46:

Son düzenleme:
merhabalar kızlar

teşekkür ederim tekrar güzel sözleriniz için

bugün pek diyet gibi olmasa da toplamda pek fazla bişey yemedim

zaten okuyanlar bilirler ben açlık diyeti yapamıyorum :) neyse bugün yediklerimden bahsedeyim

sabah

1 simitle kahvaltı ettim

ara

1 kutu süt içtim

öğlen

1 tabak kısır
2-3 kaşık kadar da çorba içtim

akşam da eve gelince 1 kase yoğurt ve 1 muz yedim

şimdiki hedefim akşamları hafif yiyerek başlamak tekrardan

reglim bittikten sonra da spora başlayacağım inşallah

sizde ne var ne yok?

merhabalar kızlar

teşekkür ederim tekrar güzel sözleriniz için

bugün pek diyet gibi olmasa da toplamda pek fazla bişey yemedim

zaten okuyanlar bilirler ben açlık diyeti yapamıyorum :) neyse bugün yediklerimden bahsedeyim

sabah

1 simitle kahvaltı ettim

ara

1 kutu süt içtim

öğlen

1 tabak kısır
2-3 kaşık kadar da çorba içtim

akşam da eve gelince 1 kase yoğurt ve 1 muz yedim

şimdiki hedefim akşamları hafif yiyerek başlamak tekrardan

reglim bittikten sonra da spora başlayacağım inşallah

sizde ne var ne yok?

bugün havadanmıdır nedir ,kolum kafama zor kalkıyo ,her yerim ağrıyo dizlerim bilee ağrıyodu.. romatizmalı teyzeler gibi ovalayıp dolandım evde .. havada nem çok herhalde ondan ..:26:akşam hafif sebze yemeği yedim bide yoğurt bakalım neler olacak kilom hala sabit.. bende spora başlıycam ama bu ayın sonunda anca ..şimdilik evde yapıyorum sporumu.. :31:

bugün havadanmıdır nedir ,kolum kafama zor kalkıyo ,her yerim ağrıyo dizlerim bilee ağrıyodu.. romatizmalı teyzeler gibi ovalayıp dolandım evde .. havada nem çok herhalde ondan ..:26:akşam hafif sebze yemeği yedim bide yoğurt bakalım neler olacak kilom hala sabit.. bende spora başlıycam ama bu ayın sonunda anca ..şimdilik evde yapıyorum sporumu.. :31:

ben de şu an reglim ve çok fazla ağrım var elim ayağım tutmuyo aynen senin gibi

hatta yemek yemeye bile halim yok diyebilirim

bu akşamı böyle kapatıcam bol bol su içerim yatana kadar

Back