• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

merhabalar

uzuuuunca bir aradan sonra tekrar günlüğe yazmak kısmet oldu :)

tanıyanlar daha önce okumuş olanlar bilirler. yaklaşık 30 kilo kadar vermiş biriyim ve benim için gerçekten büyük başarıydı. daha iyisi de kalıcı olarak vermiş olmam. 6 aydır spor yapmıyorum ve yediklerime çok dikkat ettiğim de söylenemez. işe başladığım için tüm düzenim değişti. uyku ve yemek saatlerim vs... bu zaman içinde bariz bi kilo artışı yaşamadım. şu an 61lerdeyim.

hedefim başından beri 55 olmaktı ama ne yazık ki şimdiye kadar gerçekleştiremedim. spor ve sağlıklı beslenmeye tekrar geri dönüyorum. eskiden beri tanıdığım dostlar ve yeni katılacak arkadaşlarıma da allah kolaylık versin diyorum.

haydi bismillahhhhhhhhhhhhhhh

merhabalar

uzuuuunca bir aradan sonra tekrar günlüğe yazmak kısmet oldu :)

tanıyanlar daha önce okumuş olanlar bilirler. yaklaşık 30 kilo kadar vermiş biriyim ve benim için gerçekten büyük başarıydı. daha iyisi de kalıcı olarak vermiş olmam. 6 aydır spor yapmıyorum ve yediklerime çok dikkat ettiğim de söylenemez. işe başladığım için tüm düzenim değişti. uyku ve yemek saatlerim vs... bu zaman içinde bariz bi kilo artışı yaşamadım. şu an 61lerdeyim.

hedefim başından beri 55 olmaktı ama ne yazık ki şimdiye kadar gerçekleştiremedim. spor ve sağlıklı beslenmeye tekrar geri dönüyorum. eskiden beri tanıdığım dostlar ve yeni katılacak arkadaşlarıma da allah kolaylık versin diyorum.

haydi bismillahhhhhhhhhhhhhhh

nihayet bulabildim senin günlüğü... bu yaz bari 55 olamasak da 56 olalım yahu :D geçen seneden beri bi tembellik bi tembellik. bikini giymek istiyorum artık. ve skinny jean :37::37:

bugün iyi gidiyorum şimdiye kadar kaçamak yok

bu arada ceviz suyuna başladım tekrar

düzenli yapılırsa işe yaradığını düşündüğüm bi kür

günaydınlar olsun

dün akşamın raporunu vermeye halim kalmadı, spor yaptım işten eve gelince pert oldum resmen

11.03.2013

sabah

1 bardak ceviz suyu

kahvaltı

çavdar ekmeğinden lor peynirli tost

ara

1 haşlanmış yumurta

öğlen

1 kepçe mercimek çorbası
ızgara tavuk
salata
ayran

akşam

1 kepçe çorba
2 yk karnıbahar yemeği
lakerda dedikleri bi balık çeşidi (salata niyetine yedim)

spor: 2 mil leslie(25 dk)+ 10 dk eliptik bisiklet

su ne kadar içtim bilmiyorum da 2 lt ye yakındır sanırım.

Son düzenleme:
merhaba

dün saçma sapan bi menü çıkardım. kaçamak yok ama gene de fazla yedim gibi geliyo. öğlen yemeğinden sonra bi açlık krizine tutuldum resmen ve akşam yemeğinde kendimi tutamayıp çavdar ekmeği yedim.

bu menünün üzerine sporumu yapmak zorundaydım. zarla zorla kalkıp yaptım. dünün aynısı 2 mil yani 25 dk leslie+10 dk eliptik

eliptiğin dakikasını artırmayı düşünüyorum ama birden değil. mesela 3-4 gün 10 değil 15 dk yapıcam. sonra yavaş yavaş 5er dk artırmayı düşünüyorum. eliptik öncesi leslie yapmamın amacı da vücudumu ısındırmak. zaten vücut 20 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyomuş.

günaydın

dünü kaçamaksız ve sporla kapattım

protein ağırlıklı bir gün oldu

öğlen köfte akşam da balık yedim

spor olarak da 25 dk leslie ve 15 dk eliptik yaptım

su 2 lt

herkese selamlar ve iyi bir hafta diliyorum

haftasonu diyet açısından parlak değildi ama sporumu yaptığım için içim oldukça rahat :)

cavdar ekmeğinden beyaz peynirli tost ve şekersiz çay ile açtım haftayı hadi bakalım bismillah...

merhaba

dün haftayı çok güzel açtım kaçamaksız ve sporla :)

menüm;

sabah-çavdar ekmeğinden beyaz peynirli tost şekersiz çay

ara-1 haşlanmış yumurta

öğlen-1 kepçe mercimek çorba 1 tabak barbunya yemeği yoğurt

ara-1 muz

akşam-yoğurtlu bakla yemeği 3 köfte

spor-2 mil leslie,20 dk eliptik

su-2 lt

selamlar sevgili günlüğüm yine baş başayız :) ilham almak isteyenler için yazmaya devammm

2 gündür gayet iyi gidiyorum. allah bozmasın.

akşamki sporum: 25 dk leslie+15 dk eliptik=toplam 40 dk

bu arada tartılmıyorum çünkü regl dönemim iyice yaklaştı. 1-2 güne olurum sanırım. + bi rakam görüp moralimi bozmak istemiyorum. reglim bittikten 3 gün sonra bildirim yapıcam.

merhabalar

dün biraz başarısız bir gündü ve spor da yapmadım.

nedense dün karnım hiç mi hiç doymadı. reglim yaklaşıyo ondan mıdır nedir anlamış değilim. ya da diyet psikolojisi iyice mahvetti artık beni bünyem kaldırmıyo sanırım.

neyse bugun yeni bir gün ve iyi gidiyorum. akşam da sporumu yaparsam dünü telafi etmiş olurum sanırım.

jillian micheals ın egzersiz programına başladım.

esnemeyle birlikte 20 dk jillan, 20 dk da eliptik yaptım.

beslenme iyi kaçamak yapmadım.

günaydın

haftasonu geldiiiiiiiiiii

biraz tedirginim açıkçası çünkü haftasonları kaçamak yapma imkanım daha çok oluyor :( bugun mutlaka sporumu yapmam gerek. kaçamak yaparsam dengelenmiş olur en azından.

bu sabah dayanamadım ve tartıldım. 61 çıktım. bi kaç gündür 62 çıkıp duruyodum sinirim bozulmuştu. moralim yerine geldi. inşallah reglim bittikten sonra 60ı görürüm. sonra gelsin 59lar :46:

günaydın

haftasonu geldiiiiiiiiiii

biraz tedirginim açıkçası çünkü haftasonları kaçamak yapma imkanım daha çok oluyor :( bugun mutlaka sporumu yapmam gerek. kaçamak yaparsam dengelenmiş olur en azından.

bu sabah dayanamadım ve tartıldım. 61 çıktım. bi kaç gündür 62 çıkıp duruyodum sinirim bozulmuştu. moralim yerine geldi. inşallah reglim bittikten sonra 60ı görürüm. sonra gelsin 59lar :46:

:46::46: 4 aydır geri dönmediğinize göre kilonuzu korumuş olmalısınız tebriklerr:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back