Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

bende kendi rejimimi uyguluyorum :) bitek sabahları kepek ekmeği yiyorum. yeşil elma soda su çok tüketiyorum günde 5 badem yiyorum az az da yemek :)

yeşil çayımıda unutmamam lazım :) 3 fincanda yeşil çay içtim bugünn

güzelll :)

yeşil çayı 3-4 fincandan fazla içme bence. vücuttan fazla su atılmasına sebep oluyomuş. 3-4 fincan makul :)

kaç kilosun ve boyun kaç pekiii?

74 tüm 70 olmuşum hala 70 demeye alışamadım kendimi okadar kilolu görmüyodum ben boyum 1.60 üstünde ama kesin bilmiyorum 1.60-1.65 civarı. resmi rejim ilan ettim kendime en az 10 kg vermem lazım

ahahahahaha arama hoşşşgelldiiinnn sende asistan oldun hee sonundaaa:) valla bizim iş zor ama yapcak bişey yok hangi iş kolaykiii gözün aydın buarada çalışmak güzel insanın para kazandıkça dahada kazanası geliyo umarım işyerindeki insanlar iyidir kafa dengidir seninde benim gibi diyet yapan iş arkadaşların olur inşallahhh çok eğlenceli oluyooo

selam millet artık burdan devam ediyorum
randomcum yeni işn hayırlı olsun senin adına çok sevindim
kızlar isterseniz biz bize yeni bir ortak sayfa kuralım
katziyede yazacam bugün tabiki kabul ederseniz
öyle saçma sapan kuralları olmayan bir sayfamız olsun
kurallarımız sadece diyetle ilgili olsun
ne dersiniz sevgili hanımlar

oooooo harikasın yaaaa hayran kaldımm ben oldugum yerde duuorummmmmm

grubun kuralı kural yokk:) hadi kuralım valla yersiz yurtsuz kaldım kapımızda ardına kadar açıkk birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinnn oo yeeeeeeah

selam kızlar ben geldim

öncelikle denizcim ve pembecim; sağolun kızlar inşallah hayırlısı olur benim için. bugun ilk günümdü. fena geçmedi. artık bi işim var yavaş yavaş alışıcam.
yemek olayım da baya düzene giricek bu durumda. iş yerimde yiyorum öğlen yemeklerini. her gün mutlaka yoğurt ya da ayran çıkıyomuş. bu benim için iyi bişey.

yeni grup işini de size bırakıyorum. ben her türlü uyuyorum biliyosunuz.

gerçekten kural mural da olmasın. tamam bizbize olalım ama yazmak isteyen gelsin yazsın. benim tek isteğim bu kasmaya gerek yok.

bugunku menum ise;

sabah: çavdar ekmeğinden peynirli tost, çay, 3 zeytin

ara: 5-6 fındık çay çay çay

öğlen: 1 kepçe mercimek çorbası, 3-4 kaşık kadar makarna, salata, yoğurt

ara: yine fındık ve çay. iş yerine fındık götürdüm aralarda yiyorum :)

akşam: 1 kepçe çorba, 1 tabak mercimek yimeee

su: 1 lt ya içemedim adam gibi su. ama yatana kadar da 1 lt daha içicem mutlaka...

bekliyodum zaten böyle bi atak benim de aklıma gelmişti. mis gibi olur biz yine devam edelim canlarım ciğerlerim... bana da bildirin mutlaka oldu mu

ne kdr sürede ve nasıl verdin 25kg
aydınlatırmısın bızıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…