• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

herkese günaydın :))

güzel bir hafta ve sağlıklı diyetler diliyorum herkese...

ben bugun haftasonunun ağırlıklarından kurtulucam inşallah amin :)) :9:

tamam o zaman yarın 3 mil yapayım sonra da 30 dk eliptik yapayım. spordan nefret ediyorum ya:S

Ahahahahahahah bende nefret ediyorummm yaa ama spor yapmadan şu az kalan zor kırılan yağlar gitmicek ve bacaklarımızdaki kıvrımlı yağlar hep kalıcakk spor şartt hem sen bi ara yapıodunn sporuda seviyodun diye hatırlıorum meğersem seviyomuş gibi yapıomuşsunnn:)

herkese günaydın :))

güzel bir hafta ve sağlıklı diyetler diliyorum herkese...

ben bugun haftasonunun ağırlıklarından kurtulucam inşallah amin :)) :9:

Günaydınnnn bugün hem ayın biri hem pazartesi hemmm böyleee diyet yapılası bigünnn silbaştan diyete başlama günüde olabilirrr=) tabi haftasonu azıtınca sil baştan diyorummm:52: şöyle bugün karşıma bi fırsat çıksa aylık yüz lira falan olan evime yakın spor salonu bulsam hergün gidip spor falan yapsamm ne güzel olur yaauwww ayrıcadaaa ohaa diorum kızım sonunda 59 oldun 60ı kırdın sen yakında bendende az çıkarsınnnn (inşallah amin:52::52::52::52:)

Ahahahahahahah bende nefret ediyorummm yaa ama spor yapmadan şu az kalan zor kırılan yağlar gitmicek ve bacaklarımızdaki kıvrımlı yağlar hep kalıcakk spor şartt hem sen bi ara yapıodunn sporuda seviyodun diye hatırlıorum meğersem seviyomuş gibi yapıomuşsunnn:)

Günaydınnnn bugün hem ayın biri hem pazartesi hemmm böyleee diyet yapılası bigünnn silbaştan diyete başlama günüde olabilirrr=) tabi haftasonu azıtınca sil baştan diyorummm:52: şöyle bugün karşıma bi fırsat çıksa aylık yüz lira falan olan evime yakın spor salonu bulsam hergün gidip spor falan yapsamm ne güzel olur yaauwww ayrıcadaaa ohaa diorum kızım sonunda 59 oldun 60ı kırdın sen yakında bendende az çıkarsınnnn (inşallah amin:52::52::52::52:)

ayyy sabahtan beri iş koşturuyorum gene ancak gelebildim.

valla ben bugun stresten hiçbişey yiyemedim adam gibi. bu sabah korkudan tartılmadım ya bu kadar yüzsüzlük olur. 1 senedir her sabah tartılıyorum nerdeyse:1: akşam menümü yazarım bakarsınız artık. dün akşam yaptığım sebze çorbası da gayet güzel olmuş valla tavsiye ederim sizlere de.

bugünkü menüm;

sabah
2 dl çavdar ekmeği
peynir
zeytin
omlet
2 fincan yeşil çay
domates
salatalık

öğlen
2 kepçe sebze çorbası
1 dl ekmek

ara
1 galete
1 dl diyet kek

akşam
1 kepçe çorba
3 parça tavuk
2 dl karpuz

spor: yok ama bütün gün koşuşturma ve hareket halindeydim.
su: 1,5 lt civarıdır.

bu arada o ses türkiyede hadiseyi gördüm nasıl zayıflamış o kadın yaa hayret bişey:53::53:

resmen kemikleri çıkmış kolları ipincecik. çok sağlam spor yaptığı belli oluyo. biz tabii bi başla bi bırak spor yaparsak böyle olur... göğüs falan da kalmamış hatunda ya valla çok imrendim. yarın kesin spor yapıcam kaç gündür sallayıp duruyodum. iyi oldu bunu gördüğüm:19::19:

bebeğüm yaaa... 7 sene fitness yaptım ben. 2 sene de dansla uğraştım. nasıl seviyodum sporu bi zamanlar anlatamam. yapmazsam eksik hissediyordum. amma velakin bırakınca bi daha başlayası gelmiyormuş insanın bunu anladım :D:D:D kendime şaşırıyorum eskiden nasıl yapmışım ben bunları diye. sanırım kilo alınca eskisi kadar kolay yapamıyorum sporu ondan da kaynaklanıyor. nefes nefese kalıyorum töbe töbe :D:D
sen de dön günlüğüne artık günlüklerden paslaşalım.

bugünkü menüm;

sabah
2 dl çavdar ekmeği
peynir
zeytin
omlet
2 fincan yeşil çay
domates
salatalık

öğlen
2 kepçe sebze çorbası
1 dl ekmek

ara
1 galete
1 dl diyet kek

akşam
1 kepçe çorba
3 parça tavuk
2 dl karpuz

oh valla mis gibi olmuş menün yine. artık söylenecek yapılacak yorum bile olmuyor senin menülere. iyice oturttun düzenini güzel oldu.

bugünkü menüm;

sabah
2 dl çavdar ekmeği
peynir
zeytin
omlet
2 fincan yeşil çay
domates
salatalık

öğlen
2 kepçe sebze çorbası
1 dl ekmek

ara
1 galete
1 dl diyet kek

akşam
1 kepçe çorba
3 parça tavuk
2 dl karpuz

menü şahane
çorbalar kendi yaptığn çorbamı

bu arada o ses türkiyede hadiseyi gördüm nasıl zayıflamış o kadın yaa hayret bişey:53::53:

resmen kemikleri çıkmış kolları ipincecik. çok sağlam spor yaptığı belli oluyo. biz tabii bi başla bi bırak spor yaparsak böyle olur... göğüs falan da kalmamış hatunda ya valla çok imrendim. yarın kesin spor yapıcam kaç gündür sallayıp duruyodum. iyi oldu bunu gördüğüm:19::19:
bence iğrenç olmş ne o öyle çocuk gibi
eskiden çok güzeldi daha seksi ve çekiciydi
ne gögüs kalmış ne toto

var ya içimden küfrediyorum şuan hadiseye! ulan aygır gibi kadını zayıflattılar gittiler! erol kösenin obez demesini beklemiş demek ki. ee para var huzur var anasını satayım!!!
yaptığı diyet listesini görmüştüm ben dukana çok benziyodu.

menü şahane
çorbalar kendi yaptığn çorbamı

bence iğrenç olmş ne o öyle çocuk gibi
eskiden çok güzeldi daha seksi ve çekiciydi
ne gögüs kalmış ne toto

öğlenki kendi çorbam, akşamki ise tarhana çorbası.

ben beğendim ya, zayıflık takıntısı oluştu bende. balık ete gelemiyorum :D:D:D

var ya içimden küfrediyorum şuan hadiseye! ulan aygır gibi kadını zayıflattılar gittiler! erol kösenin obez demesini beklemiş demek ki. ee para var huzur var anasını satayım!!!

onun yaptığı sporu biz yapsak var ya ortalığın ........... anladın sen, doldur bu boşluğu :D:D:D topu topu 13 kilo vermiş yaa...

bugünkü menüm;

sabah
2 dl çavdar ekmeği
peynir
zeytin
omlet
2 fincan yeşil çay
domates
salatalık

öğlen
2 kepçe sebze çorbası
1 dl ekmek

ara
1 galete
1 dl diyet kek

akşam
1 kepçe çorba
3 parça tavuk
2 dl karpuz

Menü güzelmiş canım diyet kekte nesii şu senin yaptığın dukan usulü miğde bulandıran kek falan mı? suyu en az 2 litre içsek çok süper olcakta dışardaykende içilmiyooo sen iyi bilem içmişsinn.Yeni bi ayın ve haftanın ilk günündeki diyett listen lokuuum lokummm:52::52::52::52:

Valla kemik memik hiç dikkat edemedim oralarına hadiseye baktığımda direkt kafa şeklini gördüm nolmuş bu kadına dedim kafası aynı kurbaa kermitin kafası gibi üstten basık yanlardan şişmann ben o kadını eskiden beğenirdim dün çok çirkindi ya da saç rengi iğrenç olmuş bilemedim niye öyle

nerde gördün nerdeee aylardır o listeyi arıyorum:) ya ayrıca o çok az spor yapsada yeterki bi konser veriyo bi dans şovlar falan yediği tüm şeyleri eritiyodur

Menü güzelmiş canım diyet kekte nesii şu senin yaptığın dukan usulü miğde bulandıran kek falan mı? suyu en az 2 litre içsek çok süper olcakta dışardaykende içilmiyooo sen iyi bilem içmişsinn.Yeni bi ayın ve haftanın ilk günündeki diyett listen lokuuum lokummm:52::52::52::52:

Valla kemik memik hiç dikkat edemedim oralarına hadiseye baktığımda direkt kafa şeklini gördüm nolmuş bu kadına dedim kafası aynı kurbaa kermitin kafası gibi üstten basık yanlardan şişmann ben o kadını eskiden beğenirdim dün çok çirkindi ya da saç rengi iğrenç olmuş bilemedim niye öyle

nerde gördün nerdeee aylardır o listeyi arıyorum:) ya ayrıca o çok az spor yapsada yeterki bi konser veriyo bi dans şovlar falan yediği tüm şeyleri eritiyodur

diyet kek şu meşhur tatlandırıcıyla yaptığım kek canım. midem bulanmadı bu sefer. misafir geldi onlara bile koydum:1:

günaydınlar herkese

bugun regl oldum. ama stresten canım hiçbişey istemiyo. annem döner alalım dedi onu bile reddettim.

Back