Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

naber random :) tesadüf gördüm konunu...

bu hedefe ulaşamadan takılma bende ne zaman olacak acaba...

kolay gelsin.
iyiyim canım uğraşıyoruz. valla hedefe kaldı 4 ama hala debeleniyorum :)

sen naptın baya ilerleme var sanırım hadi olcak olcak :)
heh bende heyecanla regly olmanı bekliodum heee benim karnımda ayı gibi ve o kadar çirkinimki anlatamam kesin bende olcam ama sen iki gün erken oldun sanırsam eheheheh

evet geçtim seniiiiiiii

oooo 33 kilo vermişsin şimdi dikkatlice baktım da çizelgene... maşallah tebrik ederim.

dukan yapıyodun devam ediyo musun? 33 kilo baya farketmiştir ya nasıl hissediyosun kendini? :))

devam ediyorum dukana. superim. daha da super olucam. bir 7-8 aylik işim kaldi :)

hu hu
randomcum neler olmuş bizim topiğe böyle
ama olacağı buydu bende zor dayanıyordum
ama artık laf söylemekten bıkmıştım bazılarının tekeline girmişti topik
her ağzımı açtığımda da sağolsun o birileri lafları sıralıyordu
böylesi iyi oldu aslında ben artık çok sıkılmıştım ve birilerinin hakimiyeti altında gibi olmak zoruma gidiyordu
keşke bende girebilseydim o tartışmaya yazacak birkaç çift lafım olacaktı ama sayfa kapatılmış
içimde kaldı ama olsun sen ve katzi gerekenleri söylemişsiniz zaten
resmen duygularıma tercüman olmuşsunuz sizi canı gönülden destekliyorum

neyse şeker şu an ben yersiz yurtsuz kalmış gibi hissettim kendimi
arada gelip senin günlüğe katılmak isterim tabiki iznin olursa

ne demek kızım ya ne izini
gel takıl tabii ki
aramızda teklif mi var?

valla o konuyla ilgili konuşmak istemiyorum canım. yeterince gereksiz polemiklere girdim çünkü. ben başladığım gibi günlüğümden devam ediyorum. siz de istediğiniz zaman gelin yazın. ben zaten işe başlıyorum. eskisi kadar vaktim olacağını da sanmıyorum. zaten ideal kiloma oldukça yaklaştım. bundan sonrası kolay...

Demekki herkeste peygamber sabrı varmışş bende yersiz yurtsuz kaldım günlüğüme hiç gidesim yok ama ufak ufak oranın yolları görünüyo gibi

bugidişle hepimiz senin günlüğe musallat olcaz sanrm

kendimi evsiz yurtsuz hissediyorum

evlatlık gibiyim diger sayfadada(

Leynnnnnnnn işe mi giriyosunnn ohh sonundaaa anaokuluna mıı yoksaa???
evetttttt yarın başlıyorum. hayır anaokulu değil canım. bi şirkette genel müdür asistanı olarak işe kabul edildim
bugidişle hepimiz senin günlüğe musallat olcaz sanrm

kendimi evsiz yurtsuz hissediyorum

evlatlık gibiyim diger sayfadada(

ne yersiz yurtsuzu yaa

gelin yazın işte, başta da böyle değil miydik allah aşkına. hepimizin günlükleri vardı. ben rahatladım valla ohhhh kafama göre takılıyorum.
denize de dedim aramızda teklif mi var?

iyi ozaman ben damlarım buraya menü paylaşmadan olmuyor bu iş

yeni işin hayırlı olsun

:) herkesin uyduğu bi rejim mi var yoksa herkes kendi rejminimi uyguluyo :)

valla canım herkesin kendine göre uyguladığı bi beslenme programı var. ben mesela sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. diyet yapmıyorum. üstteki karamelek isimli arkadaş dukan diyeti yapıyo mesela.

senin tarzın nedir?

bende kendi rejimimi uyguluyorum :) bitek sabahları kepek ekmeği yiyorum. yeşil elma soda su çok tüketiyorum günde 5 badem yiyorum az az da yemek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…