Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

27 kasım 2011

bugün hafta sonu olduğundan kaçamaklar yaptım, kendime izin verdim ihihihi.

kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği, peynirli omlet, zeytin, peynir, domates, şekersiz çay.

öğlen: ekşili köfte.

ara: önce biraz soyulmuş ananas bir kaç saat sonra da 1 tane üzümlü büsküvi, 1 bardak şekersiz çay.

akşam: tavuk sote, 2 yemek kaşığı kadar bulgur pilavı ve salata.

akşam yemeğinden sonra da 1 bardak şekersiz çay içtim. ne çok çay içmişim bugün ya.

ayrıca bugün çörek otunda 2. günüm. sabah aç karnına çiğnemedim midemi yakar diye. öğlen ve akşam yemeklerinden önce çiğneyip suyla yuttum. tokluk hissi veriyor sanki. bi kaç gün daha deneyeceğim.

Son düzenleme:
aslında İsveç diyetine başlayacaktım ama bu hafta sonu kayın valideme gideceğim için cumartesi pazar ağır gelirdi İsveç diyeti o yüzden bu hafta forumdaki 5 günde 5 kilo diyeti, cumartesi pazar ara (ama dikkat ederek verilmiş bir ara) pazartesi günü nasip olursa İsveç diyeti inşallahhhhhhhhhhh
yarın patates günüm.
bakalım neler olacak.

aman dikkatli ol canım. ara vererek yap bari. zaten öyle yapılması gerekiyomuş. okumuştum.

Bu sabah 82.400 çıktım.Bu gün evde olduğum için biraz zorlandım.Hep gözüm kaçamaklardaydı.Evde başkalarınada yemek yapmak zor geldi.Allahtan sevgili kocam pilav yapmayı kabuletti.Tabii ben yemedim.Ama ben diyetteyim diyede kimse yemek yemiycek değil yaa.Hiç bakmadım.Onlar yedi.Afiyet olsun.

cnm sadece 1 tane üzümlü bisküvi yemişsin o da cok kaçamak sayılmaz afiyet olsun...
zubusum sen de iyi gidiyorsun...
takibimdesiniz...

25 ocakta hemen gelip bakacağım buraya aboneliğe ekledim konunu, buraya 69 yazmanı bekleyeceğim

hedef koydum canım :) demek artık benden başka bekleyen biri daha var eyvah :) bakalım 25 ocak'ta kaç kilo olacağım. insallah allahım 60lı kiloları da gösterir bana...

senin şu an gördüğün rakamı ben kendi çizelgemde görsem takla atacağım takla :)

canım inan insan çok mutlu oluyo ya. şu an hala vermem gereken 24 kilo var ama birileri bana zayıflamışsın nolmuş sana demeye başladı bile. bugün spor salonunda beni her gün gören hanımlar bile ufalmışsın dediler çok mutlu oldum ya anlatamam.

süpersin süper
darısı başıma darısı başıma :)

28 kasım 2011

sabah uyanınca: 2 bardak su, 2 kuru kayısı, 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 1 bardak süt.

-------spor-----------

kahvaltı: peynir, zeytin, 2 bardak yeşil çay, bi kaç parça pastırma, 2 dilim çavdar ekmeği.

ara: 2 mandalina

öğlen: etli sarma (yoğurtlu)

ara: 1 bardak şekersiz siyah çay

akşam: 1 kase domates çorbası, köfteli patates, salata.

su içmeye çalıştım ama çok içemedim. gece boyu içmeye devam... ve tabii ki yeşil çay.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…