• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

öncelikle hoşgeldin:3:
sana ne yazsam diyordum hoşgeldin demek adına ki sen menünle bnm işimi kolaylaştırdın:)
bu zayıflama yolunda sana da başarılar inşallah hep beraber incecik olacağız
menün hakkında da bikaç şey yazmak isterim müsaadenle...
sabah domates-salatalık-yeşillik vs yersen iyi olur hem metabolizman yediklerini daha iyi hazmeder
mandalinayı da öğünde değil de öğünlerden 1-2 saat önce veya 2-3 saat sonra ara olarak yapmanı tavsiye ederim bir de keşke öğlen yoğurt ve azıcık ekmek yeseymişsin ekmeği birden kısma sabah 2+öğle2+akşam 1 ile başla zamanla azaltırsın
gerçi börekle ekmek eksiğini kapatmışsın akşam da ekmek yemeyerek dengelemişsin ama ekmeği birden çıkarma hayatından
genel olarak güzel menün afiyet olsun:56:
sevgiler:16:

Bana yazdığın için teşekkürler.hoşbulduk.Sabahları evde sandviç yapıyorum.haklısın domates salatalık yemiyorum .inş başlarım.Ama ekmek konusuna gelince ben normaldede zaten ekmek yemezdim.sabah 2+öğle2+akşam 1 yesem eskisinden fazla yemiş olurum.

26 kasım 2011

kilo: 79

sabah uyanınca: 2 bardak su, 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 1 bardak süt, 2 kuru kayısı.

-------spor---------

kahvaltı: 3 küçük dilim çavdar ekmeği, yeşil çay, peynir, zeytin, domates, maydanoz.

ara: 4-5 tane sarma yedim. (cok acıkmıştım nedense :/ )

öğlen: yine sarma yedim, bu sefer yoğurtlu.

ara: 1 mandalina.

akşam: ekşili köfte.

bugün çörek otu çiğnemeye başladım. bakalım faydasını görecek miyim... herkese sevgiler...

selammmmmmmmmmmmm
tam 10 kilo vermişsin. süperrrrrrrrrrrrrr
ne kadar sürede verdin bu 10 kiloyu.
bende istiyorummmmmmmmmmmmm
nolurrr bana yardım et

selammmmmmmmmmmmm
tam 10 kilo vermişsin. süperrrrrrrrrrrrrr
ne kadar sürede verdin bu 10 kiloyu.
bende istiyorummmmmmmmmmmmm
nolurrr bana yardım et

tam 2 ayda verdim canım. tabii ki yardım ederim. boyun kilon kaç?

senin başlığın mı var? harikasın canım 10 kilo süper

evet var canım :) kimse farkında değil ama :) buraya yazmıyodum aslında ben, bizim topiğe yazıyodum da, arkadaşlar görmüş, buraya da yazsana dediler.

tombikliğimden başka bişeyim yok :)
başlığım falan da yok :)

canım sevgi kelebeği bana sormuş sanırım bu soruyu :)

Son düzenleme:
prd ben kendi üstüme alındım

şimdi şöyle diyelim
28 yaşındayım öğretmenim
boyum 175 (uzunum yani bir de kısa olsam düşün artık)
kilom 87-88 diyelim (90 idim de 2 haftadır dikkat ediyorum)
american mango alsam mı sence
arkadaşım bu pzt den bugüne 4 kilo verdi
gözlerime inanamadım

pzt 5 günde 5 kilo ya da isveç diyetina başlamayı düşünürken seni gördüm
noooooooooolur bana yardım et

şimdi şöyle diyelim
28 yaşındayım öğretmenim
gözlerime inanamadım

20 kilo kadar fazlan var. 4-5 ayda atarsın rahatlıkla. ben başladığımda 34 kilo fazlam vardı. şimdi 24 kiloya düştü ama hala yolum oldukça uzun :)

valla canım ben 5 günde 5 kilo diyetini hiç sağlıklı bulmuyorum. forumda yapan ve bu diyetle kilo veren arkadaşlar var ama benim bünyem şahsen kaldırmıyo bu tarz diyetleri. sana da tavsiye etmiyorum açıkçası. kalıcı bir kilo verme yöntemi olduğunu düşünmüyorum. insan çabucak olsun istiyo tabii 5 günde 5 kilo çok cazip geliyo ama bilmiyorum ben uygulayamam şahsen.

zayıflama haplarına da güvenemiyorum canım valla :) bu işin en güzel yolu dikkatli beslenip her gün en az 1 saat spor yapmak. ben bu şekilde verdim 10 kiloyu. inşallah devamı da gelecek.

yardım edeyim sana canım ama inan ne diyetisyene gittim ne de öyle özel bi listem var. evde ne pişiyosa yiyorum. ama AZ miktarda yiyorum gerçekten. evdekiler yemeğin ortasındayken ben çoktan sofradan kalkmış oluyorum.

bana bu 10 kiloyu verdiren en önemli şey SPOR tabii ki. spor salonuna yazıldım ve inanılmaz faydasını gördüm. her gün 1.5 saat kadar spor yapıp yarım saat kadar da ağırlık çalışıyorum kollarım sıkılaşsın diye. ama önemli olan TER ATMAK yani kalori harcamak.

Bu günki menüm
sabah......2 dilim tam buğday ekmaği,kk lor peyniri 2adet yeşil zeytin,yeşil çay,
arada3 adet kayısı
öğlen ...(iş yerinde sanırım biraz abarttım.)
2 büyük dilim ekmek,1.5 kk beyaz peynir,4-5 tane yeşil zeytinbayağı fazlaca domates,salatalık(yedikten sonra karnımın şişliği bayağı uzun sürdü)
arada.....3-4 tane kayısı
akşm......3 tane köfte,kıvırcık salata
form çay
2litre su

Bu günki menüm
sabah......2 dilim tam buğday ekmaği,kk lor peyniri 2adet yeşil zeytin,yeşil çay,
arada3 adet kayısı
öğlen ...(iş yerinde sanırım biraz abarttım.)
2 büyük dilim ekmek,1.5 kk beyaz peynir,4-5 tane yeşil zeytinbayağı fazlaca domates,salatalık(yedikten sonra karnımın şişliği bayağı uzun sürdü)
arada.....3-4 tane kayısı
akşm......3 tane köfte,kıvırcık salata
form çay
2litre su

öğleni abartmamışsın ama 2 büyük dilim ekmek fazla olmuş sadece. bir de öğlenle kahvaltı aynı gibi olmuş biraz. onun dışında kahvaltını zenginleştirmişsin, farkettim :)

şimdi şöyle diyelim
28 yaşındayım öğretmenim
gözlerime inanamadım

öncelikle hoşgeldin aramıza
burada hepimiz aynı ugras için varız
ve herkes birbirine destekçidir
eğer katılacak olursan emin ol gerekli tüm desteği sağlarız
bak sevgi kelebeğinin de haftada 1/2kg topiği var ve orası grup topiği belki yardımcı olur sana
başkalarına hesap verdikçe kendini kontrol ediyorsun
biz bunu yasıyoruz buraya yazdığımızdan beri
ama oyle şok diyet fikrinden vazgeç olur mu?
yavaş ama kararlı bir şekilde devam edersen daha kalıcı kilo verirsin
umarım yardımcı olabilmişimdir

kilolar üzerimize birden gelmiyorlar.bencede o şok diyetlerden vaz geç.Sağlığın daha önemli bence.Bak bu sayfalarda acayip kilolar verenler var.Ve en güzeli herkez birbirine acayip destek oluyor.Sende hergün yediklerini yaz .Yorumlayalım.:16:

öncelikle hoşgeldin aramıza
burada hepimiz aynı ugras için varız
ve herkes birbirine destekçidir
eğer katılacak olursan emin ol gerekli tüm desteği sağlarız
bak sevgi kelebeğinin de haftada 1/2kg topiği var ve orası grup topiği belki yardımcı olur sana
başkalarına hesap verdikçe kendini kontrol ediyorsun
biz bunu yasıyoruz buraya yazdığımızdan beri
ama oyle şok diyet fikrinden vazgeç olur mu?
yavaş ama kararlı bir şekilde devam edersen daha kalıcı kilo verirsin
umarım yardımcı olabilmişimdir

lily'cim çok haklısın canım. kesinlikle katılıyorum sana.

kilolar üzerimize birden gelmiyorlar.bencede o şok diyetlerden vaz geç.Sağlığın daha önemli bence.Bak bu sayfalarda acayip kilolar verenler var.Ve en güzeli herkez birbirine acayip destek oluyor.Sende hergün yediklerini yaz .Yorumlayalım.:16:

diyet başarı öykülerinde hiç çok diyetlerle 30-40 kilo veren görmedim ben. haklısın canım 1 haftada almış olsaydık bunca kiloyu belki o zaman 5 gunde giderdi...

sanırım işe bir diyet günlüğü oluşturarak başlayacağım.

diyet günlüğünü aç canım. bir de ticker yap istersen kendine. orda çizelge halinde görmek motive edici oluyo.

mutlaka takip ederim seni. yorumlarız, destek oluruz merak etme. bu zayıflama işini birilerinden destek alarak yapmak çok önemliymiş, bu forumda bunu anladım ben. yüz yüze tanımadığım ama çok sevdiğim insanlar var bu forumda. onların destek ve yardımlarıyla kilo vermeye devam ediyorum. sen de yapabilirsin. yanındayızz :34: lily'nin dediği gibi haftada yarım kilo vererek zayıflama topiği de çok güzel. her cumartesi kilo bildirimi yapıyoruz orda. oldukça motive edici olduğunu söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Benim menüm sabah......light sosisli yumurta,maydanoz,kk peynir,2 adet yeişil zeytin
arada 3 tane kayısı,1 dilim ekmek
öğlen......haşlanmış tavuk gögsünün yarısı,maydanoz,sarmısaklı yoğurt,bir lokmaekmek(bu arada kırmızı biber kilo yapmaz dimi.bayağ kattımda)
arada7 tane badem
akşam.....et kavurma(valla dayanamadım)
1.5 lt su (inş daha içerim

Benim menüm sabah......light sosisli yumurta,maydanoz,kk peynir,2 adet yeişil zeytin
arada 3 tane kayısı,1 dilim ekmek
öğlen......haşlanmış tavuk gögsünün yarısı,maydanoz,sarmısaklı yoğurt,bir lokmaekmek(bu arada kırmızı biber kilo yapmaz dimi.bayağ kattımda)
arada7 tane badem
akşam.....et kavurma(valla dayanamadım)
1.5 lt su (inş daha içerim

kırmızı biberden bişey olmaz canım. menün güzel. et kavurma da hafta sonu kaçamağın olsun.

bu arada tartılıyo musun canım? var mı gelişme?

Back