• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

Yok ekmek arası değildi.Ama spor hiç yapamıyorum.Üstelik bütün gün oturarak çalışıyorum.

oturarak çalışman kötüymüş canım. ama durumun ve yerin varsa eve eliptik bisiklet alabilirsin. akşamları hiç olmadı yarım saat bile yapsan 200den fazla kalori yakarsın.
ben spor salonuna gidiyorum şimdilik ama işe girme durumum var. eğer işe girersem alıcam eve bi tane. salonda eliptik bisikleti kullandığımda 20 dkda 200 kalori yakıyorum. gerçekten çok faydalı. deli gibi terletiyo.

bugün neler yediğimi yazayım...

spora gitmeden önce -------> sütsüz nesfit yemek zorunda kaldım, evde süt yokmuş, çerez gibi yedim bir avuç :)

spordan sonra -------------> peynir, yeşil zeytin, maydanoz, domates, salatalık, havuç, haşlanmış yumurta, yeşil çay, 1,5 büyük dilim çavdar ekmeği.

ara -----------> 2 mandalina, 2 kivi ve 1 tane tuzlu bisküvi.

öğlen ------------> 2 kase ev yapımı sebze çorbası.

akşam -----------> 1 tabak kuru fasülye yiyeceğim.

akşam yemeğinden sonra da yeşil çay demlerim.

Son düzenleme:
Listen çok güzel sağlıklı gözüküyor.Eliptik bisiklet dediğin selesi olanlarımı kastediyorsun?Çünkü bende 10 sene önce aldığım hiç kullanmadan durduğu yerde eskimiş olan bir alet varda.Ayakta hem kollarını ittiriyorsun hem ayaklarınla bisiklet sürer gibi çeviriyorsun.Ama dediğim gibi hiç kullanılmadı çok büyük ve çok çabuk insanı yoruyo.Biyere götüremiyosun.Salonada koyulmaz.öööllleee duruyo.:34:Acaba diyorum.selesi olanlar oturarak yapıldığı için dahamı zevklidr.

Benim listem
sabah......2dilim ekmek,kk peynir ,2 adet zeytin,
arada...elma
öğlen...1 porsiyon nohut,1 porsiyon pilav,ayran
arada...1mandalina
akşam biraz tavuketi
2-3 litre su

Listen çok güzel sağlıklı gözüküyor.Eliptik bisiklet dediğin selesi olanlarımı kastediyorsun?Çünkü bende 10 sene önce aldığım hiç kullanmadan durduğu yerde eskimiş olan bir alet varda.Ayakta hem kollarını ittiriyorsun hem ayaklarınla bisiklet sürer gibi çeviriyorsun.Ama dediğim gibi hiç kullanılmadı çok büyük ve çok çabuk insanı yoruyo.Biyere götüremiyosun.Salonada koyulmaz.öööllleee duruyo.:34:Acaba diyorum.selesi olanlar oturarak yapıldığı için dahamı zevklidr.

tamam işte evinde varmış bak. selesi olanlar dikey bisiklet canım. ama seleli normal bisikletler asla eliptik bisikletler gibi kalori yaktırmıyo ne yazık ki. evet belki yapması daha kolay ama durum bu. hem öyle yarım saatle başlamana gerek yok ki. ilk başta çok yoruyo o insanı biliyorum. ben ilk bindiğimde 5 dk zor yaptım. dar attım kendimi aletten aşağıya :) ama şimdi 25 dkya çıkardım ve acaip ter atıyorum. ama 1 aydır spor yapıyorum ben. anca alıştım yani düşün. önce 10 dk ya çıkardım. sonra 15 dk derken şimdi 25 yapıyorum. elinin altında varmış madem kenarda durmasın canım kullan ya. valla bak faydasını görceksin. en çok kas çalıştıran aletlerden biriymiş o. sen de 5 dakikayla başla benim gibi. 1 hafta her gece 5er dakika yap mesela. alışınca zaten kendin artırmak istiyceksin süreyi.

Benim listem
arada...elma
arada...1mandalina
akşam biraz tavuketi
2-3 litre su

menün de gayet güzel canım. meyve, bakliyat, protein hepsini almışsın bugun. ben bi kaç gündür fazla kaçırmaya başladım. regl olucam ondan sanırım :/

Tamam ben şu aleti bi çıkarıp tozunu alim.İnşallah salam duruyodur.Evet dediğin gibi 5 dk zor biniliyor.

23 kasım 2011

sabah spordan önce ---------> yarım yağlı sütle nesfit

spordan sonra ---------> yeşil çay, peynir, domates, salatalık, zeytin, havuç, 1.5 dilim çavdar ekmeği.

ara------------> portakal suyu (kendim sıktım), kepekli form kraker

öğlen ---------> 1 kepçe kadar şehriye çorbası, az yağda pişmiş domates soslu büftek, 1 dilim çavdar ekmeği, ayran.

ara-------> 2 kivi, 2 mandalina, 1 muz. (bunların hepsini arka arkaya yemedim, 2-3 saate yaydım ama biraz abartmışım, 2 aydır ilk defa muz yedim.)

akşam -------> ev yapımı sebze çorbası ve ıspanak yemeği.

gece de yeşil çay ya da bitki çayı içerim.

boyun ve kilon kaç senin?
buliste hemen hemen her diyetisyenin verdiği liste gibi , haftada 1kilo verirsin garanti bu listeyle..

Benim listem
arada...elma
arada...1mandalina
akşam biraz tavuketi
2-3 litre su

24 kasım 2011

sabah kalkınca --------> önce 2 bardak su ve 1 tatlı kaşığı keten tohumu. sonra spora gidiceğim için; 4 tane kuru kayısı, 1 bardak yarım yağlı süt ve 3-4 ceviz

--------spora gittim-------------

kahvaltı ---------> haşlanmış yumurta, domates, havuç, maydanoz, 2-3 dilim çavdar ekmeği,yeşil çay, 3-4 zeytin.

ara --------> 1 mandalina, tuzsuz ayran.

öğlen --------> domates ve az yağda ciğer sote.

ara----------> portakal suyu ve 2 tane kuru kayısı.

akşam --------> 1 tabak sebze çorbası ve yoğurtlu ıspanak yemeği.

yemek sonrası yeşil çay ya da bitki çayı...

Son düzenleme:
25 kasım 2011

bugün itibariyle 79 kilo olmak üzereyim. bi kaç güne düşücem inşallah.

ve bugun yediklerime gelelim;

sabah kalkınca---------------> 2 bardak su, 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 2 kayısı, 1 bardak süt

--------spor------------

kahvaltı -----------> yeşil çay, peynir, yeşil zeytin, biraz omlet, domates, 2 dilim çavdar ekmeği.

ara --------> 1 mandalina, 1 kivi, ayran.

öğlen ----------> yoğurtlu ıspanak yemeği

akşam ---------> 1 tabak etli sarma, 1 tabak mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği.

yemekten sonra yeşil çay.

Son düzenleme:
bende bayağı zayıflamaya başladım.:46:Bu sabah 82.750 gördüm.
bu gün yediklerim.
sabah....2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,
arada2 adet kuru kayısı
öğlen....taze fasulye yemeği,3 kaşık mercimek çorbası,mandalina
arada.....malesef 1 dilim börek
akşam....3 kaşık pırasa yemeği
form çay
2lt su

25 kasım 2011

bugün itibariyle 79 kilo olmak üzereyim. bi kaç güne düşücem inşallah.

ve bugun yediklerime gelelim;

sabah kalkınca---------------> 2 bardak su, 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 2 kayısı, 1 bardak süt

--------spor------------

kahvaltı -----------> yeşil çay, peynir, yeşil zeytin, biraz omlet, domates, 2 dilim çavdar ekmeği.

ara --------> 1 mandalina, 1 kivi, ayran.

öğlen ----------> yoğurtlu ıspanak yemeği

akşam ---------> 1 tabak etli sarma, 1 tabak mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği.

yemekten sonra yeşil çay.
selam tatlım:3:
öncelikle özür diliyorum kaç gündür kimseyi takip edemedim söz verdim ama tutamadım diye çok üzgünüm ama imkanım olmadı kendi topiğime bile zor yazabiliyordum
geçmişi okudum ama geçmiş menülerin hakkında yorum yapmayacagım çünkü geçmişe takılmak anlamsız önümüze bakalım
bugunkü menüne gelince genel olarak güzel
sadece aradaki kivi ve ayran fazla olmuş ya da mandalina neden mi? mandalina C vitamini içerir ama kivinin içerdiği C vitamini günkük ihtiyacı yeterince karşılayacak düzeydedir kivi+ayran olabilir tabii bu açıdan bakarsak mandalina fazla gelmiş
öğlen de keşke salata ekleseymişsin
akşam da aynen salata eksik geldi gözüme
bir de tavsiyem çorba ile ekmek yeme bi de etli sarma yemişsin karbonhidrat yüklemesi gibi olmuş ama genel olarak iyi
afiyet olsun:56:

bu gün yediklerim.
arada2 adet kuru kayısı
form çay
2lt su
öncelikle hoşgeldin:3:
sana ne yazsam diyordum hoşgeldin demek adına ki sen menünle bnm işimi kolaylaştırdın:)
bu zayıflama yolunda sana da başarılar inşallah hep beraber incecik olacağız
menün hakkında da bikaç şey yazmak isterim müsaadenle...
sabah domates-salatalık-yeşillik vs yersen iyi olur hem metabolizman yediklerini daha iyi hazmeder
mandalinayı da öğünde değil de öğünlerden 1-2 saat önce veya 2-3 saat sonra ara olarak yapmanı tavsiye ederim bir de keşke öğlen yoğurt ve azıcık ekmek yeseymişsin ekmeği birden kısma sabah 2+öğle2+akşam 1 ile başla zamanla azaltırsın
gerçi börekle ekmek eksiğini kapatmışsın akşam da ekmek yemeyerek dengelemişsin ama ekmeği birden çıkarma hayatından
genel olarak güzel menün afiyet olsun:56:
sevgiler:16:

selam tatlım:3:
öncelikle özür diliyorum kaç gündür kimseyi takip edemedim söz verdim ama tutamadım diye çok üzgünüm ama imkanım olmadı kendi topiğime bile zor yazabiliyordum
geçmişi okudum ama geçmiş menülerin hakkında yorum yapmayacagım çünkü geçmişe takılmak anlamsız önümüze bakalım
bugunkü menüne gelince genel olarak güzel
sadece aradaki kivi ve ayran fazla olmuş ya da mandalina neden mi? mandalina C vitamini içerir ama kivinin içerdiği C vitamini günkük ihtiyacı yeterince karşılayacak düzeydedir kivi+ayran olabilir tabii bu açıdan bakarsak mandalina fazla gelmiş
öğlen de keşke salata ekleseymişsin
akşam da aynen salata eksik geldi gözüme
bir de tavsiyem çorba ile ekmek yeme bi de etli sarma yemişsin karbonhidrat yüklemesi gibi olmuş ama genel olarak iyi
afiyet olsun:56:

yorumların için çok teşekkür ederim canım.
bugün karnım hiç doymadı nedense. 2 aydır akşam yemeklerinde hiç ekmek yemeyen ben, bu akşam dayanamadım 1 dilim ekmek yedim.
kivi ve mandalina olayında haklısın canım. dikkat edicem mutlaka buna.
güzel yorumlarını bekliyorum her zaman :)

yorumların için çok teşekkür ederim canım.
bugün karnım hiç doymadı nedense. 2 aydır akşam yemeklerinde hiç ekmek yemeyen ben, bu akşam dayanamadım 1 dilim ekmek yedim.
kivi ve mandalina olayında haklısın canım. dikkat edicem mutlaka buna.
güzel yorumlarını bekliyorum her zaman :)
estağfirullah ne demek?:17:
elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum hepinizi bu akşam sanırım epeyce telafi ettim herkese baktım 2. sayfaya düşenlere bile...
bu arada bn de kendimi 2. sayfaya düşürdüm:)))))

bu gün yediklerim.
arada2 adet kuru kayısı
form çay
2lt su

çok sevindim canım. az da olsa kilo verdikçe motive oluyo insan. ben de tartıda 79'u görünce öyle bi gazla gittim ki spora, 2 saat spor yapmışım o sevinçle :)

canım senin menülerinde kahvaltının eksik olduğu dikkatimi çekiyo. yani peynir ve ekmek yeterli değil bence. kahvaltını daha sağlam etmelisin diye düşünüyorum. lily'nin dediği gibi biraz domates, salatalık, maydanoz ve yeşil zeytin gibi şeyler ekleyebilirsin.

börekten bişey olmaz. arada olur öyle. öğlen yediğin mandalinayı arada yemen daha iyi olur lily'nin de belirttiği gibi.

valla menünde çok eleştirebilceğim bişey yok. gayet sıkı ve ciddi bi diyet yapıyosun canım. hep beraber başarcaz inşallah.

estağfirullah ne demek?:17:
elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum hepinizi bu akşam sanırım epeyce telafi ettim herkese baktım 2. sayfaya düşenlere bile...
bu arada bn de kendimi 2. sayfaya düşürdüm:)))))

canım ne kadar ilgilisin valla. motive ediyosun insanı çok sağol :))

Back