Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

pardon canım ben bunu yeni gördüm yaa....

evet detoks olayını ben de duyuyorum da nasıl yapılır edilir tam bi bilgim yok açıkçası... detaylı anlatabilir misin?

evet kızlar herkese merhaba...

çabalarım tekrar sonuç vermeye başladı sanırım çok şükür ki...

bugun tartıldığımda 60,100 civarı bişeyler çıktım.. yani 60 olmam hatta altına düşmem yakındır... önümüzdeki haftayı kazası atlatırım inşallah vee sporumu hiç aksatmamalıyım....

günaydın

kepek ekmeğinden tost ile güne başlangıç yaptım

kilomda değişiklik yok 60-61 arası gidip geliyorumm.... ne zaman görücem 59u yaaaa

pardon canım ben bunu yeni gördüm yaa....

evet detoks olayını ben de duyuyorum da nasıl yapılır edilir tam bi bilgim yok açıkçası... detaylı anlatabilir misin?

benim diyteisyenimin bana verdiği şu şekilde idi bu vucuda sok etkisi yapmak farklı bir diyetisyenimde bunu bana meyve yiyerek yaptırmıştı ama bu daha kolay...

çncelikle 3 gün boyunc uygulayacaksın.
1.gün sadece yeşil sebzeler ve meyve tüketeceksin. muz hurma incir hariç. sebzelerde salata seklinde hasırlayıp tüktebilirsin dilediğin öğünde yee sınırsız yeşil sebzeler meyvenin olayını abartma ama 3-4 porsiyonla sınırlı kalsın ve sadece su ve mineralli su hatta müümkünse sadece su iç..

2ve 3. gün meyveyi kes gene ywşillklerin yanına ana öğünlerde proteın ekle ızgara tavuk köfte et.... ama bunlar birer porsiyon bu kadar diyet yapmış olduğuna göre eminim porsiyon ölçülerini biliyorsundur. kahvaltıda 1 yumurta olabilir mesela. yanında da 1 dilim yağsız peynir çiğ sebzeler...

ben 1,700 vermiştim hiç unutmuyorum çünkü haftada veiyordum ancak 1-1,5 kilo ve tmamen ölçğümde yağ oranımdan gitmişti 3 gün dene canım faydası olur eminim ve bu detoksları ayda 1 uygula rejimi bıraksanda vucüdun toksinlerdena rınsın dinlensin...

ara öğün: 1 kase nesfit ve 1 şeftali

offf spor yapmadım bugün yaa... canım da istemiyo nedense... sanırım jillian ağır geliyo, çok yoruluyorum... en azından 1-2 mil leslie yapsam o da yeticek ama

cnm teşekkür ederim...

ya bunları duyuyorum hep ama gün boyu sebze ya da meyve yemeyi başarabilir miyim bilmiyorum... hiç böyle bi diyet denemedim... ben zaten diyet de yapmıyorum... benim yaptığım sağlıklı beslenme...

porsiyon ölçülerini az çok biliyorum canım... denemeye çalışcam. ha bi de şunu sorayım.. bunu yaparken spor yapmıycaz sanırım di mi...

kaçamak yapmamak için kendimi zor tuttum ama neyse ki akşam yemeğimi yedim ve çenemi kapatıyorum artık...

sporumu da yaptım... geçen hafta 4 gün spor yapabildim... inşallah bu hafta 5 güne falan çıkarabilirim...

15 dk leslie, 25 dk jillian, 15 dk eliptik bisiklet...

bende bugün başladım diyetime hayırlısı ile inşallah..listemi paylaşıyorumm..
tabiki ama bana drların önerdiği sadece 30 dakika yürüyüş ve bunu kademeli olarak artırma senin bahsettiklerin hakkında inan hiç fikrim yok:)

ne yazık ki haftaya iyi bir giriş yapamadım sabah kahvaltıda bal yedim ama pişman da oldum sonradan çünkü tatlı yemeyi unutmuşum içim bayıldı

bütün gün temizlik yaptığım için spor da yapmadım:26: tamamen vasat bir gün yaniiii.....

bu arada kilom da hala aynı... geçen hafta 4 gün spor da yaptım üstelik... hala 60la 61 arasında gidip gelmekle meşgulllllll offffffff

Kim lan bu 0 bedenler??? Gül gül öldüm

Çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim :)

Son düzenleme:
öyle ama sinir oluyorum ya, 38 bedenin bile kilolu sayıldığı bir dünyada yaşıyoruz

bu arada teşekkür ederim sağol

Ben hala 38 bedeni ideal bulanlardanım :)

Ama dediğin çok doğru, 38 beden kadınları balık etli olarak nitelendiren insanların sayısı pek de azımsanacak gibi değil

Ben hala 38 bedeni ideal bulanlardanım :)

Ama dediğin çok doğru, 38 beden kadınları balık etli olarak nitelendiren insanların sayısı pek de azımsanacak gibi değil

balık et 40 bedenden başlar bi kere, 38 beden demek zayıf olmak demektir benim için

selam arkadaş:)

nasıl gidiyor işlerrr diye bi uğrayip sorayim dedim :)

bu arada bende 38-40 iyidir diyenlerdeyim kurumuş kalmış göğüs yok basen yok

yok abi yaaaaa gerçekten göze hoş gelmiyor :)

istedikleri kadar sıfır beden olsunlar kadın dediğin acık etli butlu olur asla kendini kandırmaca değildir bu yani erkek kardeşim dahil etrafımdaki tüm erkek arkadaşlarımdan duydum bunu kuru kıza kimse hatunnn gözüyle bakmıyor :))))))))))))))))))

hoşgeldin arkadaşım

valla işler hep aynı bende. uğraşıyorum işte böyleeee kalan 6 kiloyu verene kadar sıyırmam umarım:18:

valla kandırmaca falan değil... erkek arkadaşım daha fazla zayıflamamı istemiyo mesela, ben öyle kuru kız sevmem diyo. ama ben dinlemiyorum işte taktım kafaya düşücem 55e ben şu an 38 giyiyorum mesela ve kalçam falan da dolgundur biraz benim. ne yalan söyliyim seksi de buluyorum kendimi zaman zaman

olmuyoooor olmuyooorrrrr diyet gitmiyoooorrrrrrr

kalan 6 kiloyu veremiycem ben sanırım yaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffff

randomlife Senin zayıflama çizelgeni gördüm ve hayran kaldım.Ben de şu an 92 kiloyum ve asla nefsime hakim olamıyorum.sürekli başlıyorum ve 2 gün sonra bırakıyorum ama ne kadar çok istediğimi tahmin edemezsin.(19 yaşındayım henüz).Sen bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin ve nasıl nefsine söz geçirdin bana cevap verirsen çok sevinirim çünkü çok umutsuzlaştım artık.Lütfen bana yardım eder misin?

merhaba canım hoşgeldin öncelikle :)

senin kadar olmasa da ben de genç bir kızım, 24 yaşındayım ve neler hissettiğini anlayabiliyorum. çünkü senin yaşlarında ve hayatımın bundan önceki her döneminde kilolu bir kızdım ben de... hiç zayıf olamadım ne yazık ki...

ben bu kadar kiloyu 9 ayda verdim canım... 10. ayımın içindeyim şu an... ben de nefsime hiç hakim olamazdım çünkü tam bir tatlı manyağıyım.. yapmayı da yemeyi de çok seviyorum.

senin boyun kaç o da önemli.. mesela ben 1.60'ım ve en son 89-90 kiloya vurdum ben. ve bu boyda çok kötü duruyodu açıkçası.. 46 bedene çıkmıştım artık pantolon bulamaz haldeydim.

ben 90 kiloya geldiğimin farkında değildim. 85lerde falanımdır diyodum ama gene de tartılmıyodum korkudan. sonra bi gün bi vesileyle tartıldım(fazla uzatmiyim), bi baktım ki 90 kiloyum... beynimden vurulmuşa döndüm.. ben 90 kilo olamam dedim. üniversiteyi yeni bitirmiştim, artık evdeydim ve engelim kalmamıştı. öncelikle yediklerime dikkat etmeye başladım. çok sıkı bir diyetle başlamadım. 20 günde falan hemen 4 kilo düşüverdim. ama sonrası çok kolay olmadı... 85te baya takılı kaldım ve spora başlamam gerektiğini anladım. yediklerime daha çok dikkat ederek ve spor salonuna yazılarak devam ettim her şeye. spor benim için dönüm noktası oldu... nerdeyse 4 ay her sabah kalkıp spora gittim. 1 saate yakın spor yaptım ve kilolar beni de şaşırtan bi hızla inmeye başladı... 4-5 gün içinde hemen 1 kilo verdiğim oluyodu.. verdikçe ve zayıfladıkça hırsım iyice arttı... ve en son 66 kiloya kadar indim.. sonra bazı olaylar oldu ve bi süre kilo veremedim. aynı kaldım.. sonra tekrar yediklerime dikkat etmeye başladım ve şimdi 61 kiloya düştüm..

yaşın genç canım... sana mutlaka spor öneriyorum.. deli gibi diyet yapmana asla gerek yok bunu unutma.. sana her konuda yardımcı olurum.. buraya gel sık sık ziyaret et, neler yaptığını yaz, derdini sıkıntılarını paylaş.. kolay bi yol değil çünkü... insan çok bunalıyo...

bu arada arkadaşlar bugun kan tahlili yaptırdım ve her şeyim normal çıktı... ne kansızlık var ne de bişey... doktor sağlıklı bi insanda olması gerektiği gibi tahlil sonuçların dedi... demek ki sağlıklı kilo vermişim ve buna çok mutlu oldum... tirotlerimde de sorun yok çok şükürrrr

kendimi aç bırakmamamın, her şeyden az da olsa yememin karşılığını almış oldum, vücudum küsmemiş bana ben de onu bugün 2 top dondurmayla ödüllendirdim, bahaneye de bak ama yok cidden ne zamandır dondurma yemiyodum ve canım çekti, bi yiyim dedim. zaten koca gün hastanede ayakta dikildim, bugun böyle oldu yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…