- Konu Sahibi randomlife
-
malesef tatlıya bende çok düşkünüm ama doktorlarda belirli kilonun altına indiğinde haftada 1 tatlıya izin veriyor ama sütlü tatlı olucak yada 2 top dondurma oda meyveli:))) en iyisi kendin evde hqzırla canımcım bilmiyorum belki yapıyorsundur ama light süt ve splenta kullanarak cok düşük gönl rahatlığı ile tüketeceğin tarifler yapabilirsin hiç değilse içimiz rahat eder..
bir yerden sonra vucüt direncin artıyor onu kırman gerekli bunun içinde detoks yapabilirsin yaniş birgün sadece sbze ve meyve ve 2 gün bunların yanında ana öğünlerde birer porsiyon ızgara et biraz zor gibi göxüksede ben yapım oluyor yani 3 günde 1.700 vermiştim ve vücut yağ orannımdan gitmişti.. detayları hatırlayım yine yazarım bu arda cay kahvede tüketilmiyordu sadece su ve soda...
pardon canım ben bunu yeni gördüm yaa....
evet detoks olayını ben de duyuyorum da nasıl yapılır edilir tam bi bilgim yok açıkçası... detaylı anlatabilir misin?
benim diyteisyenimin bana verdiği şu şekilde idi bu vucuda sok etkisi yapmak farklı bir diyetisyenimde bunu bana meyve yiyerek yaptırmıştı ama bu daha kolay...
çncelikle 3 gün boyunc uygulayacaksın.
1.gün sadece yeşil sebzeler ve meyve tüketeceksin. muz hurma incir hariç. sebzelerde salata seklinde hasırlayıp tüktebilirsin dilediğin öğünde yee sınırsız yeşil sebzeler meyvenin olayını abartma ama 3-4 porsiyonla sınırlı kalsın ve sadece su ve mineralli su hatta müümkünse sadece su iç..
2ve 3. gün meyveyi kes gene ywşillklerin yanına ana öğünlerde proteın ekle ızgara tavuk köfte et.... ama bunlar birer porsiyon bu kadar diyet yapmış olduğuna göre eminim porsiyon ölçülerini biliyorsundur. kahvaltıda 1 yumurta olabilir mesela. yanında da 1 dilim yağsız peynir çiğ sebzeler...
ben 1,700 vermiştim hiç unutmuyorum çünkü haftada veiyordum ancak 1-1,5 kilo ve tmamen ölçğümde yağ oranımdan gitmişti 3 gün dene canım faydası olur eminim ve bu detoksları ayda 1 uygula rejimi bıraksanda vucüdun toksinlerdena rınsın dinlensin...
cnm teşekkür ederim...
ya bunları duyuyorum hep ama gün boyu sebze ya da meyve yemeyi başarabilir miyim bilmiyorum... hiç böyle bi diyet denemedim... ben zaten diyet de yapmıyorum... benim yaptığım sağlıklı beslenme...
porsiyon ölçülerini az çok biliyorum canım... denemeye çalışcam. ha bi de şunu sorayım.. bunu yaparken spor yapmıycaz sanırım di mi...
Kim lan bu 0 bedenler???Gül gül öldüm
Çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim :)
öyle ama sinir oluyorum ya, 38 bedenin bile kilolu sayıldığı bir dünyada yaşıyoruz
bu arada teşekkür ederim sağol
Ben hala 38 bedeni ideal bulanlardanım :)
Ama dediğin çok doğru, 38 beden kadınları balık etli olarak nitelendiren insanların sayısı pek de azımsanacak gibi değil
selam arkadaş:)
nasıl gidiyor işlerrr diye bi uğrayip sorayim dedim :)
bu arada bende 38-40 iyidir diyenlerdeyim kurumuş kalmış göğüs yok basen yok
yok abi yaaaaa gerçekten göze hoş gelmiyor :)
istedikleri kadar sıfır beden olsunlar kadın dediğin acık etli butlu olur asla kendini kandırmaca değildir bu yani erkek kardeşim dahil etrafımdaki tüm erkek arkadaşlarımdan duydum bunu kuru kıza kimse hatunnn gözüyle bakmıyor :))))))))))))))))))
randomlife Senin zayıflama çizelgeni gördüm ve hayran kaldım.Ben de şu an 92 kiloyum ve asla nefsime hakim olamıyorum.sürekli başlıyorum ve 2 gün sonra bırakıyorum ama ne kadar çok istediğimi tahmin edemezsin.(19 yaşındayım henüz).Sen bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin ve nasıl nefsine söz geçirdin bana cevap verirsen çok sevinirim çünkü çok umutsuzlaştım artık.Lütfen bana yardım eder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?