• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

Zayıflama sürecinde senin için her şeyin yolunda gitmiş olmasına çok sevindim :38:

merhaba canım hoşgeldin öncelikle :)

senin kadar olmasa da ben de genç bir kızım, 24 yaşındayım ve neler hissettiğini anlayabiliyorum. çünkü senin yaşlarında ve hayatımın bundan önceki her döneminde kilolu bir kızdım ben de... hiç zayıf olamadım ne yazık ki...

ben bu kadar kiloyu 9 ayda verdim canım... 10. ayımın içindeyim şu an... ben de nefsime hiç hakim olamazdım çünkü tam bir tatlı manyağıyım.. yapmayı da yemeyi de çok seviyorum.

senin boyun kaç o da önemli.. mesela ben 1.60'ım ve en son 89-90 kiloya vurdum ben. ve bu boyda çok kötü duruyodu açıkçası.. 46 bedene çıkmıştım artık pantolon bulamaz haldeydim.

ben 90 kiloya geldiğimin farkında değildim. 85lerde falanımdır diyodum ama gene de tartılmıyodum korkudan. sonra bi gün bi vesileyle tartıldım(fazla uzatmiyim), bi baktım ki 90 kiloyum... beynimden vurulmuşa döndüm.. ben 90 kilo olamam dedim. üniversiteyi yeni bitirmiştim, artık evdeydim ve engelim kalmamıştı. öncelikle yediklerime dikkat etmeye başladım. çok sıkı bir diyetle başlamadım. 20 günde falan hemen 4 kilo düşüverdim. ama sonrası çok kolay olmadı... 85te baya takılı kaldım ve spora başlamam gerektiğini anladım. yediklerime daha çok dikkat ederek ve spor salonuna yazılarak devam ettim her şeye. spor benim için dönüm noktası oldu... nerdeyse 4 ay her sabah kalkıp spora gittim. 1 saate yakın spor yaptım ve kilolar beni de şaşırtan bi hızla inmeye başladı... 4-5 gün içinde hemen 1 kilo verdiğim oluyodu.. verdikçe ve zayıfladıkça hırsım iyice arttı... ve en son 66 kiloya kadar indim.. sonra bazı olaylar oldu ve bi süre kilo veremedim. aynı kaldım.. sonra tekrar yediklerime dikkat etmeye başladım ve şimdi 61 kiloya düştüm..

yaşın genç canım... sana mutlaka spor öneriyorum.. deli gibi diyet yapmana asla gerek yok bunu unutma.. sana her konuda yardımcı olurum.. buraya gel sık sık ziyaret et, neler yaptığını yaz, derdini sıkıntılarını paylaş.. kolay bi yol değil çünkü... insan çok bunalıyo...

Çok teşekkür ederim cevapladığın için.Sen benim için bir örneksin artık.ben de liseyi bu sene bitirdim ve ygs lys ye hazırlanıyorum diye iyice abarttım sürekli yedim ve oturup ders çalıştım 11 ay da 12 kilo aldım ve engellemezsem sürekli artıyor.Senin yaptıklarını yarından itibaren aynen yapacağım.Çok sağlıklı bir şekilde zayıflamışsın.1. sayfadan başladım okumaya baya ilerledim .bu yaz tatili bir fırsat olur umarım.Ama eğer başarsam bile bu sefer de ramazan geliyor ben aç kalıp sonrada saldırırım yemeklere sen ramazanda ne yapmayı düşünüyorsun?Bu arada boyum 1.66 çok uzun değilim yani ve 50 beden giyiyorum bazı kıyafetlerde:(

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim cevapladığın için.Sen benim için bir örneksin artık.ben de liseyi bu sene bitirdim ve ygs lys ye hazırlanıyorum diye iyice abarttım sürekli yedim ve oturup ders çalıştım 11 ay da 12 kilo aldım ve engellemezsem sürekli artıyor.Senin yaptıklarını yarından itibaren aynen yapacağım.Çok sağlıklı bir şekilde zayıflamışsın.1. sayfadan başladım okumaya baya ilerledim .bu yaz tatili bir fırsat olur umarım.Ama eğer başarsam bile bu sefer de ramazan geliyor ben aç kalıp sonrada saldırırım yemeklere sen ramazanda ne yapmayı düşünüyorsun?Bu arada boyum 1.66 çok uzun değilim yani ve 50 beden giyiyorum bazı kıyafetlerde:(

boyun iyiymiş yine cnm ya ben iyice 1,60ım :)

ya ben ramazanda pek oruç tutamıyorum ne yalan söyliyim şimdi..

bak sana mideni doldurmak için bişey söyliyim: yoğurt ye! ne yersen ye yanına mutlaka yoğurt koy. seviyorsan hatta içine pul biber de atabilirsin. bu kas yapan adamlar yağları eritmek için pulbiberli yoğurt yiyomuş.. yani ilk zamanlar yediklerin azalcağı için aç kalcaksın ve buna dayanmak zor oluyo. bu durumu aza indirgemek için bol bol yoğurt ye... 1-2 ay dayanırsan gerisi gelicek zaten. sonra kendiliğinden beslenme düzenin oturcak.. çok yiyemiyceksin istesen de..

ben artık ekmek yiyemiyorum öyle deli gibi.. akşam yemeklerinde yemiyorum genelde. çok cnm isterse onu da 1 dlm yiyorum. yani demek istediğim her şeyi bi anda kesme. vücuduna zaman tanıman lazım. yoksa kıtlık pisikolojisine girip iyicen sıkıyosun kendini...

cnm tebrik ederim 28 kilo vermişsin dile kolay bravo:46::46::46: benimde 7 kilo vermem lazım 2 ayda vermek istiyorum yavaşyavaş sarkmamak için diyet değilde dikkat ediyorum canım bişey istiyosa öğlenleri yiyorum mesela (birazdan bademli pilav ve magnum dondurmamı yiycem)aksamada ya çorba yada nesfit yerim zaten erken yiyorum 5çi geçerken en geç 6da bol bolsu içiyorum yeşilçay ve form çayı içiyorum tek derdim spor yapamıyorum evde canım istemiyo sıcaklardanda biraz dışarı yürüyüşe çıkamıyorum oğlum var salona gitmeyi çok istiyodum ama oğlum daha küçük 2 yasında burdada bırakıcam kimsem yok

cnm tebrik ederim 28 kilo vermişsin dile kolay bravo:46::46::46: benimde 7 kilo vermem lazım 2 ayda vermek istiyorum yavaşyavaş sarkmamak için diyet değilde dikkat ediyorum canım bişey istiyosa öğlenleri yiyorum mesela (birazdan bademli pilav ve magnum dondurmamı yiycem)aksamada ya çorba yada nesfit yerim zaten erken yiyorum 5çi geçerken en geç 6da bol bolsu içiyorum yeşilçay ve form çayı içiyorum tek derdim spor yapamıyorum evde canım istemiyo sıcaklardanda biraz dışarı yürüyüşe çıkamıyorum oğlum var salona gitmeyi çok istiyodum ama oğlum daha küçük 2 yasında burdada bırakıcam kimsem yok

teşekkür ederim cnm :)

valla benimki de diyeti geçti artık, bi yaşam tarzına dönüşmeye başladı. mesela akşam yemeklerinden ekmeği kaldırdım artık. 1 ya da 2 lokma yerim ekmek tazeyse ve çok cnm çekerse... ben de zararı olacak şeyleri öğlen yemeye çalışırım aynen. mesela bu öğlen gayet de dolu bi tabak yağsız ve ton balıklı makarna yedim :) yanında da 2 dl karpuz :) işte dengelemek çok önemli... gün içinde makarna yediysem ekmek yememeye çalışırım falan gibi.. spor çok iyi oluyo aslında.. ama ben de evde tam randımanlı yapamıyorum işte :/

merhaba kızlar

son 3-4 gündür kpss bahanesiyle ipleri elimden kaçırmış durumdayım. çok da kötü durumda değilim ama reçel falan yedim işte. bugün da çok sağlam bi kahvaltı ettim. ama yarından itibaren benim için yeni bir hafta başlıyo. tabii ki gene DİYET değil, SAĞLIKLI BESLENME olucak adı.. zaten kpss geçti, şimdi sıra aöf bütünlemelerine hazırlanmakta. ama bahane yok!! bi kaç gündür de tartılmadım, adet olmak üzereyim. şişkinliğim geçsin bakalım da tartılırım:130::124:

kızlar yaz için hem serin hem de tatli isteğinizi kesicek bi tarif veriyorum çok basit:

1 kase yoğurdun içine şeftali ya da istediğiniz bir meyveyi doğrayıp bir güzel afiyetle yeyin :) isterseniz tarçın da katabilirsiniz..

ben şimdi yaptım, şeftaliyle çok güzel oluyor, afiyet olsun :56:

bugün doktor ayça kayayı izledim tv de... yarın onun anlattığı bi menüyü yapmaya çalışıcam ne kadar olur bilmiyorum ama........:27:

karar verdim yarın dukan diyetine benzeyen ama biraz onun çakması bişey yapıcam :) menü belirledim kendime:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dl kepek ekmek
domates salatalık vs vs

ara
yoğurt

öğlen
tavuk
yoğurt
belki salata

ara
light süt

akşam
yine et türü bişey

sabah kahvaltısını ekmeksiz yapamam onu normal yapıcam. kalan kısım baya dukana benzedi. belki bi hareketlenme olur. hayırlısı :=))

hoşgeldinnnnn :)

ben hep buralardayım valla. elbette birlikte kurtulalım :)

Hoşbulduk; ben de pc'ye girdiğim sürece hep uğrarım :)) inşaallahh kurtuluruz... şimdi ben yarından itibaren leslie sansone ile 4 mile başlayacagım..haftanın 5 günü spor yapacağım 1 gün yürüyüş 1 gün nivea body videosundaki hareketleri yapacağım pes etmek yok ben kahvaltımı her zaman kral gibi yaparım peynirsiz bir kahvaltı düşünemem :) allah eksikliğini yokluğunu göstermesin ... ara öğünde kayısı badem ceviz türü şeyler yerim ...öğlen de akşamdan kalan yemeklerden yerim ...akşam menümü aslında bol salata ile yapıp yanında tavuk sote olabilir mesela bu tarz yaparım 6 dan sonra sadece bitki çayları içerim ...bana tiroid ilacı kullandıgımı ögrenen bir arkadaşım bitki çayları içme demişti şimdi dokunamıyorum zararı var mı sen içiyorsun merak ettim eger yoksa artık sabah ilk işim yeşil çayımı içmek olur :))

random dukan atak yapsana bir kac gun.
yarın biraz onun çakması bişey yapmayı düşünüyorum canım yaa delircem artık

Hoşbulduk; ben de pc'ye girdiğim sürece hep uğrarım :)) inşaallahh kurtuluruz... şimdi ben yarından itibaren leslie sansone ile 4 mile başlayacagım..haftanın 5 günü spor yapacağım 1 gün yürüyüş 1 gün nivea body videosundaki hareketleri yapacağım pes etmek yok ben kahvaltımı her zaman kral gibi yaparım peynirsiz bir kahvaltı düşünemem :) allah eksikliğini yokluğunu göstermesin ... ara öğünde kayısı badem ceviz türü şeyler yerim ...öğlen de akşamdan kalan yemeklerden yerim ...akşam menümü aslında bol salata ile yapıp yanında tavuk sote olabilir mesela bu tarz yaparım 6 dan sonra sadece bitki çayları içerim ...bana tiroid ilacı kullandıgımı ögrenen bir arkadaşım bitki çayları içme demişti şimdi dokunamıyorum zararı var mı sen içiyorsun merak ettim eger yoksa artık sabah ilk işim yeşil çayımı içmek olur :))

ben de peyniri çok severim ya. o kadar diyet yaptım hiç peyniri 1 kibrit kutusu yediğimi hatırlamıyorum. hep istediğim kadar yemişimdir. ben de bahsettiğin gibi besleniyorum ama aylardır diyette olduğumdan vücudum artık bu beslenme düzenini adamdan saymıyo :) biraz vücudumu şaşırtmalıyım. bu da ancak dukanla olcak sanırım...

ya leslie çok iyi... ben de yapıyodum bi ara.. ama düzenli yapamıyorum işte. bu sıcaklarda kolum kalkmıyo ya.

bu arada ben gi diyetini uygulayacağım.... metin özata nın kitabını aldım.....allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz kesinlikleee neyi en çok istersen onu verir mutlaka yeter ki hakkımızda hayırlısı olsun aminn

Back