• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

meraba tebrik ederim müthiş bişey bu! hayat çok daha güzel değil mi?:)yarın oturup nasıl verdiğiniz okurum çok merak ettim vaktim yok:)

ayyy bugün çok halsiz ve bitkinim. ilk defa diyete başlıyomuş gibi hissediyorum kendimi. spor da yapamadım üstelik ev temizlemekten ya off

menümü yazayım.

sabah
2 dl esmer ekmek
peynir
4zeytin
haşlanmış yumurta
közlenmiş biber
domates, maydanoz

ara
5 hurma

öğlen
yarım kepçe kadar çorba
4-5 yemek kaşığı tavuklu patates yemeği
1 kase yoğurt

ara
galete
çay

akşam
1 kepçe çorba
öğlenki yemeğin aynısı (daha yemedik)

su: şu an 2 lt
yeşil çay: 2 fincan

Son düzenleme:
Canım iyi akşamlar
bu gün yediklerim
sabah
kk peynir,3 yeşil zeytin,1 dilim çavdar ekmeği,nane,dereotu
arada
1 tane çarliston biber,2 tane yeşil erik
öğle
dolu bi tabak mercimek çorbası,1 dilim kepek ekmek,3 kaşık yoğurt,1 tane çengelköy salatalığı
arada
2 kaşık yoğurt,2 tane altınbaşak,1 tane yeşil erik
akşam
2 yk yoğurtiçine zerdeçal,zencefil,tarçın,1 tane tavuk pane,közlenmiş çarliston biber,nane,dereotu
2lt su,1 kupa yeşil çay

ayyy bugün çok halsiz ve bitkinim. ilk defa diyete başlıyomuş gibi hissediyorum kendimi. spor da yapamadım üstelik ev temizlemekten ya off

menümü yazayım.

sabah
2 dl esmer ekmek
peynir
4zeytin
haşlanmış yumurta
közlenmiş biber
domates, maydanoz

ara
5 hurma

öğlen
yarım kepçe kadar çorba
4-5 yemek kaşığı tavuklu patates yemeği
1 kase yoğurt

ara
galete
çay

akşam
1 kepçe çorba
öğlenki yemeğin aynısı (daha yemedik)

su: şu an 2 lt
yeşil çay: 2 fincan

Sen hala çok dikkatli yiyosun maşallah.başarının sırrı bu olsa gerek.

Canım iyi akşamlar
bu gün yediklerim
sabah
kk peynir,3 yeşil zeytin,1 dilim çavdar ekmeği,nane,dereotu
arada
1 tane çarliston biber,2 tane yeşil erik
öğle
dolu bi tabak mercimek çorbası,1 dilim kepek ekmek,3 kaşık yoğurt,1 tane çengelköy salatalığı
arada
2 kaşık yoğurt,2 tane altınbaşak,1 tane yeşil erik
akşam
2 yk yoğurtiçine zerdeçal,zencefil,tarçın,1 tane tavuk pane,közlenmiş çarliston biber,nane,dereotu
2lt su,1 kupa yeşil çay

valla canım gayet güzel bi menü:56:

Son düzenleme:
menümmmm

sabah
2 dl esmer ekmek
2-3 çatal peynirli omlet
peynir/zeytin
domates/salatalık

ara
1,5 porsiyon meyve

öğlen
suda haşlanmış tavuk ciğeri (baharatlı) -miktar veremiycem ama tabağı doldurucak kadar vardı diyebilirim-
1 kase yoğurt
1-2 lokma ekmek

ara
çeyrek simit
çay

akşam
1 kepçe çorba
5-6 yemek kaşığı taze fasülye yemeği
salata

su: 2 lt -henüz-
spor: 2 mil leslie(25 dk)+20 dk eliptik bisiklet+40 mekik
yeşil çay: 2 kupa

Randomlife nasil kilo verdigini tamamen okuyamadim tabiki cünkü okadar vaktim yok ama aralardan okudugum kadariyla sende sadece dikkat edip yogun spor yapmissin.. Masallah azmine, cok sevindim senin adina canim.. son 7-8 kilon kalmis ama eski kilonla simdikini kiyaslarsak manken gibi olmussundur.. bende basladim spor yapmaya, spor yapincada diyet yapmicam desemde yaptigim hareketler ziyan olmasin diye cok dikket ediyorum ister istemez, cok azar azar ve sIK beslenmeye basladim.. en fazla 76 olmustum ama spora basladigimda 74 ün biraz üzerindeydim, suan tartilmadim ama artik fermuarini kapatamadigim pantolona girmeyi basarabildim, benim yolum uzun daha, en az 15 kilo vermeliyim ama aslinda 20 kiloya yakin vermeki istiyorum.. ideal kilom 55.. bende basaracam birgün ve buraya hikayemi yazacammm.. mutlakaa !!! :-)

Randomlife nasil kilo verdigini tamamen okuyamadim tabiki cünkü okadar vaktim yok ama aralardan okudugum kadariyla sende sadece dikkat edip yogun spor yapmissin.. Masallah azmine, cok sevindim senin adina canim.. son 7-8 kilon kalmis ama eski kilonla simdikini kiyaslarsak manken gibi olmussundur.. bende basladim spor yapmaya, spor yapincada diyet yapmicam desemde yaptigim hareketler ziyan olmasin diye cok dikket ediyorum ister istemez, cok azar azar ve sIK beslenmeye basladim.. en fazla 76 olmustum ama spora basladigimda 74 ün biraz üzerindeydim, suan tartilmadim ama artik fermuarini kapatamadigim pantolona girmeyi basarabildim, benim yolum uzun daha, en az 15 kilo vermeliyim ama aslinda 20 kiloya yakin vermeki istiyorum.. ideal kilom 55.. bende basaracam birgün ve buraya hikayemi yazacammm.. mutlakaa !!! :-)

hepsini okusan da değişik bi şey yok canım valla :) benim yaptığım kendi beslenme düzenimi oluşturup spor yapmaktı. hala da devam ediyorum.

inşallah sen de başarırsın. kolay gelsin :)

insallah canim.. bende suanda ayni yoldayim.. diyet yok ama yüksek kalorili seyleride tüketmek öyle tika bas ayok, aksamlari belli bir saatten sonra yemiyorum hicbirsey, biraz daha fazla sivi tüketip evde kondisyon bisikletimle spor yapiyorum 1 saat..
sadece biseyi bilmek istiyorum toplam ne kadar zamanda kac kilodan kaca düstügünü ögrenebilirmiyim canim, mutlaka yaziyordur ama dedigim gibi hepsini takip edemedim :-))

insallah canim.. bende suanda ayni yoldayim.. diyet yok ama yüksek kalorili seyleride tüketmek öyle tika bas ayok, aksamlari belli bir saatten sonra yemiyorum hicbirsey, biraz daha fazla sivi tüketip evde kondisyon bisikletimle spor yapiyorum 1 saat..
sadece biseyi bilmek istiyorum toplam ne kadar zamanda kac kilodan kaca düstügünü ögrenebilirmiyim canim, mutlaka yaziyordur ama dedigim gibi hepsini takip edemedim :-))

canım şöyle oldu. diyete başladım ve o günden 6 ay sonra 23 kilo vermiştim toplamda.

yani 89 kilodan 66 kiloya düştüm.

sonra bazı olaylar oldu biraz ara verdim diyet ve spora ama tekrar başladım. 2. başlangıçtan sonra da toplamda 3 kilo verdim.

sonuç: şu an 63 kiloyum.

canım şöyle oldu. diyete başladım ve o günden 6 ay sonra 23 kilo vermiştim toplamda.

yani 89 kilodan 66 kiloya düştüm.

sonra bazı olaylar oldu biraz ara verdim diyet ve spora ama tekrar başladım. 2. başlangıçtan sonra da toplamda 3 kilo verdim.

sonuç: şu an 63 kiloyum.

cok sevindim canim, süperr.. böyle basaranlari okuyunca bizde gaza geliyoruz :-)) darisi basimiza artik...

cok sevindim canim, süperr.. böyle basaranlari okuyunca bizde gaza geliyoruz :-)) darisi basimiza artik...

inşallah canım. herkese yaşasın bu mutluluğu :)

insanlar gaza gelsinler diye değiştirdim zaten topiğimin ismini. yoksa herkes günlük açıp açıp kayboluyor :) bizleri görüp motive olsunlar istiyorum.

bugün dünün aynısı olarak geçti kızlar :) kaçamak yok çok şükür. bugunu de atlattık sayılır :)

sporumu da yaptım...

yarın görüşmek üzere...

Son düzenleme:
Back