- Konu Sahibi randomlife
-
bu gün yediklerim
sabah
yoğurt,zencefil,tarçın
azcık peynir,2 tane zeytin,dereotu,nane
arada
1 galeta,çengelköy salatalığı,2 tane altınbaşak,
öğle
ufak bir tavuk,tarhana çorbası,salata,yarım paket3ü1 arada
arada
çengelköy salatalık,2 tane altınbaşak
akşam
şehriye çorbası,3 dilim karpuz
arada
1 avuç kuru üzüm,1 avuç yulaf ezmesi,halley
2,5 lt su,yeşil çay
selam
bir süredir yoktum seni merak ettim bir uğrayayım dedim :) ben yokken 1kilo vermişsin galiba süpersin çok az kalmış ben çabuk bıraktım ama yeniden başlıyorum oturup günlüğünün tamamını olmasa bile büyük bir kısmını okuyacağım seni bir yol gösterici bir örnek olarak görüyorum şu andan itibaren
normal,çok uzun süredir devam ediyosun hem önemli olan istikrar ama sabret biraz daha çok az kaldı hedefine baksana ,darısı benim başıma :)selam hoşgeldin :) ben hala eskisi gibi olmasa da devam ediyorum :) etmeye çalışıyorum diyim daha doğrusu :) kaçamaklar peşimi bırakmıyor :)
Kahvaltıdan öne 1br ılık su 1br normal su
kahvaltı: 1 yumurta 1dilim ekmek ,çig sebze
Kuşluk : 1 elma
Öğlen : Bol yarım kg haşlanmış kabak
1 su br yoğurt
salata
ıkindi :1 şeftali 2 tam ceviz
Akşam :1 Orta boy haşlama patates
bol salata
gece :1 elma
Bunu sadece 1gün yapmalıymış..
yarın tek günlük şu diyeti yapmayı planlıyorum. bayrama kadar 59 olmam lazım yaaaa :/
merhaba arkadaşım
ben denk geldikçe yazdklarını okumaya çalışıyorum tebrik ederim çok büyük başatı gerçekten
bu yazdığın neden tek günlük şok diyetmi ? kaç kilo vermeyi hedefliyorsun bununla?
ne çok sordum dimi benimde bi 3-5 kilom kaldı toplamda 24 kilo verdim sona geldim takılmak istemiyorum bir çırpıda vermek istiyorum kalanıda :)
ben yarın deniyorum o zaman
bakalım fark edecekmi:)
dene bakalım madem :)
fark olup olmadığını bildir mutlaka olur mu :)
evet canım genelde leslieyle başlıyorum ve üstüne eliptik bisiklet çeviriyorum. bir de jillian michaels diye bi kadının vidyolarına başlamıştım, gerçekten çok faydalı hareketler yaptırıyo o da.. slim in 6 yı duydum evet. ama hiç indirip de denemedim açıkçası.günlüğünü okudum ara ara ve resimlerini görünce şok oldum ne güzel bi değişim olmuş öyle tebrik ediyorum
bu arada geçmiş olmuş inş. toparlanıp eski düzenine dönersin:))
spor olarak leslie ve eliptik yapıyosun sanırım..slim in 6 diye bi seri var onu yapmanı tavsiye ederim ben ne zaman 3-5 kg alsam 2 hafta içinde şekle sokuyodu keşke bırakmasaymışım3 video oluyo 1. video kısa sürüyo ve başlangıç seviyesinde ve böle artıyo süresi ve zorluğu ... vücudu şaşırtman açısından da iyi olabilir belki...
sayfamı ziyaret edttiğin ve destek olduğun için çoookk teşekkürler oradanda yazdım am buradanda teşekkr etmek istedim. ben diyete pazartesi başlıcam onda göre programımı yapıyorum ama senin verdiğin kiloyu görünce şooooookkk oldum azmini ve seni tebrik ediyorum..
maalesef benim doğum kilom aslında doğum kilosu değilde doğumdn sonra tek kalmanın verdiği ne buluırsqan ye sütün olsun kiloları bi işede yaramadı yavrumu malesef sağa sağa azda olsa anne sütü ne kadar gelirse okadar beslemye çalışoyorum. bende 61 kilo ve 38 bedendim doğuma kadar 73 kilo oldum yani cok güzel sınırda kaldım ama 3.400 kızım doğdu ve ben azalacağıma çoğalmaya başladıö dediğim gibi malesef kötü beslenme suan 72 kiloyum yanşi sadece 1 kilocuk gitti:))))))aslında 68 kiloya kadar indim ama sonra almaya başladım tekrar yani en kötüsü oldu hem doğum kilosu hem üstüne kilolar((((
umarım burada paylaşımlardqan ve desteklerden güç alıp yine eski kiloma dönebileceğim tüyolarını bekliyorummm...
iyi zayıflamalar dicem ama zaten gitmiş maşallah kilolar en kısa zamanda dilediğin kiloda olman ümidiyle... bu arada ben bu güne kadar 3 farklı diyetisyenle çalıştım hepsinde de kilo verdim 5-6 kilo fazlalaığım olduğu dönemlerde eğer yardımcı oalbilirsemm bende seve seve olurum eski listelerimi bulup orada metabolizma hızlandırıcı şokları bulup paylaşabilirim..
sevgiyle...
evet canım genelde leslieyle başlıyorum ve üstüne eliptik bisiklet çeviriyorum. bir de jillian michaels diye bi kadının vidyolarına başlamıştım, gerçekten çok faydalı hareketler yaptırıyo o da.. slim in 6 yı duydum evet. ama hiç indirip de denemedim açıkçası.
çok kilo vermiş olsam da benim de yine destek ve yardımlara ihtiyacım var :) sen de düzenli bi şekilde devam edersen verirsin merak etme.
benim ilk zamanlar uyguladığım şeyleri şimdi yapsam bi kaç kilo daha vermiş olurdum ama inan gücüm kalmıyo bazen, yoruluyo insan.. tatlı seven bi insan olarak 5 ay hiç ağzıma tatlı sürmedim mesela ama şimdi hiç dayanamıyorum. haftada 1-2 defa kaçırıyorum ve kaçamak yaptıkça da kiloların gitmesi zor oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?